Am lovit masina
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Pe dedesubt e totul ok? Mai era cineva aici care a fost lovit din spate si a schimbat foarte multe pe dedesubt, chiar daca la exterior nu parea nimic serios.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
rova
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
am si eu o intrebare: in cazul in care iti schimbi bara spate/fata sau aripi, acestea fiind din plastic, piesa noua vine gata vopsita din fabrica sau toate sunt aceasi culoare si trebuie sa ti-o vopseasca ei in culoarea masinii?
si in cazul in care o vopsesc ei, se vede ca ti-ai schimbat aripa ?
a mea e noir obisdian
si in cazul in care o vopsesc ei, se vede ca ti-ai schimbat aripa ?
a mea e noir obisdian
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Mie mi-au vopsit aripa si capota si aripa nu e la aceeasi culoare cu usa! Stresant! Dar bineinteles, cand mi-am vopsit barile, haionul pe banii mei, a fost exact aceeasi culoare! Dar astia de la ATS cred ca au coduri gresite!
Am zis ca o sa vopsesc aripa pe banii mei, sa iasa la culoare! Se vede in soare cel mai bine!
Si am observat asta la mai multe c4, de culori diferite.. Difera nuantele!
Am zis ca o sa vopsesc aripa pe banii mei, sa iasa la culoare! Se vede in soare cel mai bine!
Si am observat asta la mai multe c4, de culori diferite.. Difera nuantele!
- Deese
- Omul cu plasticele
e normal sa difere un pic zic eu, pentru ca una e din plastic, aripa, si una e din tabla (capota, usa)
cred ca altfel se prinde culoarea.
dar eu ziceam intre aripa veche si aripa noua montata.
cred ca altfel se prinde culoarea.
dar eu ziceam intre aripa veche si aripa noua montata.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Ba nu e deloc normal..indie. scrie:e normal sa difere un pic zic eu, pentru ca una e din plastic, aripa, si una e din tabla (capota, usa)
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Pentru ca tocmai mi-au fost schimbate doua piese de plastic (aripa si bara fata), pot spune sigur ca nu vin vopsite. Acum au venit gri si au trebuit vopsite in culoarea care a trebuit, in speta verde. Nu se vede nicio diferenta fata de culoarea masinii cu toate ca mi s-a spus ca am o culoare pretentioasa care se nimereste destul de greu.
De asemenea, pot veni si negre... insa negrul e mai problematic la vopsirea cu o culoare deschisa deoarece iese contrastul mai mare.
E posibil ca gri sa fie pentru plastic si negru pentru tabla.
La o masina veche lacul de protectie este mai tocit si de aceea se pot vedea diferente de nuante fata de un reper proaspat vopsit.
Si mai e o cauza pentru care vopseaua poate diferi: inainte cica se foloseau nu stiu ce substante diluante in amestecul cu vopsea, insa acum sunt obligati sa foloseasca apa (directiva de la ue, ca cica e neecologic diluantul ala)... daca am inteles eu bine
De asemenea, pot veni si negre... insa negrul e mai problematic la vopsirea cu o culoare deschisa deoarece iese contrastul mai mare.
E posibil ca gri sa fie pentru plastic si negru pentru tabla.
La o masina veche lacul de protectie este mai tocit si de aceea se pot vedea diferente de nuante fata de un reper proaspat vopsit.
Si mai e o cauza pentru care vopseaua poate diferi: inainte cica se foloseau nu stiu ce substante diluante in amestecul cu vopsea, insa acum sunt obligati sa foloseasca apa (directiva de la ue, ca cica e neecologic diluantul ala)... daca am inteles eu bine
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
- Deese
- Omul cu plasticele
Dar de culoarea neagra (noir obsidian) ce stiti dpdv al greutatii de obtinut ?
Privitor la portiunea mai `veche` unde e mai tocita banuiesc ca se poate rezolva cu un polish + ceruire, nu?
Privitor la portiunea mai `veche` unde e mai tocita banuiesc ca se poate rezolva cu un polish + ceruire, nu?
-
m0rpheus
- Numar Inmatriculare: B 69 GCB
N-am stiut unde sa scriu asa ca scriu aici ..
CUM SA NU INJURI ROMANIA SI OAMENII CIUDOSI DIN EA???? in dimineata asta am gasit masina zgariata toata partea stanga .. portiera sofer, portiera stanga spate si aripa stanga spate .. cate doua zgarieturi una peste alta pe fiecare cu cheia facute .. dar nu de alea mici sunt facute adanci adanci .. mor de draci nu mai pot acum trebuioe sa vopsesc tot .. @#$%@#!@#%#$^#%!@#$%@#$^$#^%#&%#%#@!%@#%#4 in gat si-n mama lor de oameni retardati ............................................................................................
CUM SA NU INJURI ROMANIA SI OAMENII CIUDOSI DIN EA???? in dimineata asta am gasit masina zgariata toata partea stanga .. portiera sofer, portiera stanga spate si aripa stanga spate .. cate doua zgarieturi una peste alta pe fiecare cu cheia facute .. dar nu de alea mici sunt facute adanci adanci .. mor de draci nu mai pot acum trebuioe sa vopsesc tot .. @#$%@#!@#%#$^#%!@#$%@#$^$#^%#&%#%#@!%@#%#4 in gat si-n mama lor de oameni retardati ............................................................................................
-
roxana
- Numar Inmatriculare: BC-94-MRO
m0rpheus scrie:N-am stiut unde sa scriu asa ca scriu aici ..
m0rpheus, imi pare rau pt cele intamplate! lumea e plina de retarzi si frustati
- Deese
- Omul cu plasticele
-
m0rpheus
- Numar Inmatriculare: B 69 GCB