Nu am pus acest topic la bursa pentru ca nu consider ca se va baga cineva sa cumpere masina din Olanda (nu m-am bagat eu, desi sunt stabilit de un an deja pe aici)
Am gasit astazi acest C4 VTS, de vanzare, la mine pe strada in Groningen, Olanda.
Am facut niste poze si am vrut sa vi-l prezint, sa va faceti o idee si asupra preturilor masinilor in aceasta tara, mai ales ale C4-urilor.
Anuntul suna cam asa:
Citroen C4 VTS Coupe 2.0i 16V, an: 2006, km: 188.000 (multi, dar 100% reali, e mai complicat de explicat, dar la ei exista o lege de tracking a km-lor efectuati), culoare: Negru, pret: 5750 euro.
Dotari: in afara de interiorul de VTR (este exact ca al meu - in afara de partial piele si schimbatorul sport de 2.0 benzina, cred ca e VTS doar exterior, e ciudatica echiparea...), are xenoane adaptive, senzori de parcare spate, siglele de VTS
La prima vedere, nu mi-a lasat impresia de masina ingrijita, ba dimpotriva, masina pare ca a stat o perioada (destul de lunga) degeaba in parcare, observand discurile cu rugina groasa pe ele, o roata dezumflata, panza de paianjen printre roti, etc. S-ar putea sa fi fost si lovita in fata (si reparata bine, dar unele chestii nu vin la linie, unele componente par ca au fost revopsite), vopseaua parca si-a pierdut ceva din luciu, dar am ramas foarte impresionat de interior (era destul de intact si curat, ceea ce e mai rar la vestici).
Apropo, ca o paranteza: daca pana in toamna cand imi aduc si eu robotelul in Olanda, tot o sa mai fie acolo, ma duc la ei si le propun schimb de roti (+ diferenta din partea mea). S-ar putea sa radeti, dar toate firmele de auto SH fiind si firme de dezmembrari sau service-uri, sunt sanse mai mari sa accepte decat in Romania.
Inca o chestie: C4 Coupe-urile sunt foarte foarte rare in Olanda, vezi berline, am vazut chiar si un sedan, dar coupe, acesta este abia al doilea dupa ce m-am plimbat prin 3/4 din toata Olanda intr-un an de zile. Deci pentru mine oricum a fost o surpriza placuta
Luati in calcul (daca vi se pare pretul cam ridicat) ca la ei nu exista taxa de mediu sau alt rahat de taxa asemanatoare cum e la noi in acest moment. Daca va fi real cineva interesat sa cumpere masina asta, in una din pozele de mai jos sunt si numere de telefon unde puteti suna.
Gata cu povestiile nemuritoare. Acuma pozele:

Daca mai apar detalii, va tin la curent.
Intre timp, dati-va si voi cu parerea!