Aaa stai ca ai diesel,nu am fost atent.La mine la benzinar nu depaseste 200 de lei nici daca e cu diamante pe easergiu9my scrie:Tot pe autokarma am gasit si eu la 390ron....
Schimbare distributie
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Re: Schimbare distributie
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- sergiu9my
- Marca si model masina: Citroen C4,1.6HDI
- Numar Inmatriculare: PH 90 WTF
Intre Airtex si Valeo care este mai buna? Ca vad ca sunt cam lafel la bani...
- DjAndr3w
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
- Numar Inmatriculare: IS 15 EOK
De ce nu incerci la reprezentanta sa iti faca o oferta cu piese originale+manopera? Ai grija la ce service mergi deoarece la Citroen nu e asa usor de schimbat distributia fata de alte masini. Mie de ex, Servunion Iasi mi-a facut o oferta de 1200 Ron, distributie+pompa apa+kit accesorii+manopera, ceea ce cred ca este un pret ok.
Bineinteles la mine e benzina, la tine la diesel e un pic mai scump, dar poti incerca.
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
1200 RON...ireal pretul sincer!
Pentru distributie am impresia ca sunt 4-5 ore de manopera cel putin alocate + piesele, deci ce cam bine!
Pentru distributie am impresia ca sunt 4-5 ore de manopera cel putin alocate + piesele, deci ce cam bine!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- DjAndr3w
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
- Numar Inmatriculare: IS 15 EOK
Bogdan asta mi-a fost oferta facuta de cei de la Servunion, bineinteles fiind Reprezentanta Peugeot, cu piese Originale Peugeot, dar nu cred ca e vreo diferenta. Oricum schimbarea e planificata prin vara, si pana atunci am inteles ca vor deveni si Reprezentanta Citroen, asa ca e numai bine.
LE: mai exact: Kit distributie+pompa apa+kit accesorii transmisie+antigel, piese originale pe Peugeot = 918 Ron. Manopera 314 Ron = 1232 Ron.
LE: mai exact: Kit distributie+pompa apa+kit accesorii transmisie+antigel, piese originale pe Peugeot = 918 Ron. Manopera 314 Ron = 1232 Ron.
- siempre
Am sa scriu si eu aici, poate ajuta pe altii sa nu faca greseala mea.
De curand am schimbat kitul de distributie. Initial ma gandeam la piese aftermarket si service de cartier, apoi piese OEM si service autorizat, in fine, am ales piese aftermarket mai exact kit distributie SKF si pompa de apa HEPU pe care am vrut sa le montez la service Servunion. Zis si facut, doar ca la momentul montarii, s-a constat ca rola intinzator SKF avea un defect de fabricatie si anume incastrarea miezului era invers decat ar fi fost normal. Pana la urma am montat kitul original Citroen care m-a costat cu fix 25 de RON mai mult, 380 Lei SKF, 405 Lei OEM(cu reducere de 20% pentru masini mai vechi de 4 ani, Peugeot sau Citroen), am ramas cu pompa Hepu si kitul OEM, cu garantie 1 an de zile pentru montaj si 60 mii km pt. kit.
Imi pare rau ca nu am comandat si pompa pe original, toata afacerea m-ar fi costat 90 de RON in plus fata de cei 750 RON.
...toata distractia: kit distributie OEM 405 RON + 150 RON pompa apa Hepu + 200 RON(cu reducerea de 20%) manopera.
Nu am facut de la la inceput operatiunea cu piese OEM pentru ca nu am fost informat de operatorul de service Servunion, am vrut mai ieftin.
Concluzia mea e ca atunci cand vine vorba de distributie nu va zgarciti, nu montati fara garantie(ce s-ar fi intamplat daca montam kitul defect in spatele blocului?). Mergeti pe piese de origine, e mai sigur. Pana nu te lovesti nu crezi, m-am lecuit, e suficient o singura data.
Numai bine!
De curand am schimbat kitul de distributie. Initial ma gandeam la piese aftermarket si service de cartier, apoi piese OEM si service autorizat, in fine, am ales piese aftermarket mai exact kit distributie SKF si pompa de apa HEPU pe care am vrut sa le montez la service Servunion. Zis si facut, doar ca la momentul montarii, s-a constat ca rola intinzator SKF avea un defect de fabricatie si anume incastrarea miezului era invers decat ar fi fost normal. Pana la urma am montat kitul original Citroen care m-a costat cu fix 25 de RON mai mult, 380 Lei SKF, 405 Lei OEM(cu reducere de 20% pentru masini mai vechi de 4 ani, Peugeot sau Citroen), am ramas cu pompa Hepu si kitul OEM, cu garantie 1 an de zile pentru montaj si 60 mii km pt. kit.
Imi pare rau ca nu am comandat si pompa pe original, toata afacerea m-ar fi costat 90 de RON in plus fata de cei 750 RON.
...toata distractia: kit distributie OEM 405 RON + 150 RON pompa apa Hepu + 200 RON(cu reducerea de 20%) manopera.
Nu am facut de la la inceput operatiunea cu piese OEM pentru ca nu am fost informat de operatorul de service Servunion, am vrut mai ieftin.
Concluzia mea e ca atunci cand vine vorba de distributie nu va zgarciti, nu montati fara garantie(ce s-ar fi intamplat daca montam kitul defect in spatele blocului?). Mergeti pe piese de origine, e mai sigur. Pana nu te lovesti nu crezi, m-am lecuit, e suficient o singura data.
Numai bine!
Citroen C4 Coupe 1.6 16V SX VTR
- sergiu9my
- Marca si model masina: Citroen C4,1.6HDI
- Numar Inmatriculare: PH 90 WTF
Am venit acum de la mecanic; distributia a fost schimbata(role,curea,pompa) deci nu m-a mintit baiatul de la care am luat-o.
Tot am schimbat cureaua si rolele; aveam pe ea role ina si curea conti; cureaua se vedea cam uzata, cred ca asta imi si facea zgomotul acela urat la relanti.
Pompa de apa este hepu; nu am mai schimbat-o, se vedea ca este schimbata....
Am fost la un mecanic recomandat de tata care mi-a luat manopera 120ron si totul a durat 2 ore(eu ma asteptam la 4-5 din cate am auzit pe aici). Am stat tot timpul asta pe langa el si parea destul de sigur pe el ce face acolo.
Masina merge brici acuma, nu mai am zgomotul ala de curea la relanti, se aude rotund... pot sa apara probleme pe percurs ?
(rolele+cureaua care le am acuma sunt gates)
Tot am schimbat cureaua si rolele; aveam pe ea role ina si curea conti; cureaua se vedea cam uzata, cred ca asta imi si facea zgomotul acela urat la relanti.
Pompa de apa este hepu; nu am mai schimbat-o, se vedea ca este schimbata....
Am fost la un mecanic recomandat de tata care mi-a luat manopera 120ron si totul a durat 2 ore(eu ma asteptam la 4-5 din cate am auzit pe aici). Am stat tot timpul asta pe langa el si parea destul de sigur pe el ce face acolo.
Masina merge brici acuma, nu mai am zgomotul ala de curea la relanti, se aude rotund... pot sa apara probleme pe percurs ?
(rolele+cureaua care le am acuma sunt gates)
-
blu3manx
siempre unde ai schimbat cu 20% reducere? Din cate am observat, oferta a expirat de anul trecut
Citroen C4 1.6 16V VTS
- sorinel0310
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe (an: 2008) - 2.0 HDi 16V - Noir
- Numar Inmatriculare: B *** SXN
Cred ca la Servunion Iasi a fostblu3manx scrie:siempre unde ai schimbat cu 20% reducere? Din cate am observat, oferta a expirat de anul trecut
Citroen C4 Coupe (2008): 2.0 HDi 16V, 138CP & FAP (VTR+) - Noir Obsidian
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0

- siempre
blu3manx scrie:siempre unde ai schimbat cu 20% reducere? Din cate am observat, oferta a expirat de anul trecut
Pai dupa cum am spus, la Servunion, nu era expirata oferta ori o fi aparut alta, era o campanie pentru masinile mai vechi de 4 ani.
Citroen C4 Coupe 1.6 16V SX VTR
- cineva
- Marca si model masina: C4 1.6 hdi 109 cp
- Numar Inmatriculare: IS .. MKN
La Servunion dau reducere 20% la piese pentru ca pun piese de peugeot dar avand in vedere ca is motoare identice nu e nici o problema. E mai simplu pt ei sa comande de peugeot si is mai ieftine un pic pt ca e reprezentanta. Cel putin asa cred. 
-
Pub
In Ploiesti, service autorizat Citroen, 850 ron, include kit distributie, pompa de apa si manopera.
- sorinel0310
banuiesc ca la motor pe benzina...ca la diesel este cam dublu in mod normal.Pub scrie:In Ploiesti, service autorizat Citroen, 850 ron, include kit distributie, pompa de apa si manopera.

-
Pub
Nu, la 1,6 hdi, la benzina 880. Service-ul este in comuna Strejnic, 1 km de la centura Ploiestiului. Eu mi-am facut revizia la ei si am fost multumit. Revizia m-a dus cu ulei total la 550 si mi-au facut si o diagnoza cu Lexia gratuit.
- sorinel0310
mi se pare foarte ok pretul...dar sunt curios daca e acelasi pret pentru 2.0...ca am un feeling ca e ceva mai scumpPub scrie:Nu, la 1,6 hdi, la benzina 880. Service-ul este in comuna Strejnic, 1 km de la centura Ploiestiului. Eu mi-am facut revizia la ei si am fost multumit. Revizia m-a dus cu ulei total la 550 si mi-au facut si o diagnoza cu Lexia gratuit.