Pensie privata obligatorie la ING...

Codul rutier, legislatia in vigoare, politia romana, Casco, RCA, alte plati
SAMmy
My C4 Rocks!
Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Numar Inmatriculare: VN 29 SAM

Mesaj de SAMmy »

Se poate schimba administratorul de fond cu, bineinteles, plata unui comision... voi reveni cu detalii exacte, acum nu am timp!
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

DMX scrie:Chiar asa putin Adrian , deci omu ala se chinuie sa vanda un clio si primeste doar 9 euro (pe langa salariu ) ??? Ma asteptam sa aibe un procent din suma , adica daca clio ala face 7000 sau 12000 ca isi ia rs ...nu conetaza el tot 9 euro promeste???
Bai, am zis ca era vorba de Symbol! Nu stii sa citesti? :naka:

Iti dai seama, ca pentru un Clio RS, o lua si el acolo, 30-40e!

Si stiu cat s-a luat comision si la masina mea, la C4, da' zic numai pe privat! :wink:
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

Eu am alaes Generali. Au dat shpaga serioasa la ZF si au iesit cel mai bine asa ca m-au convins.
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
alesul

Mesaj de alesul »

dupa parerea mea nu este nici o sfaraiala cu pensiile astea!
Spre exemplu in Ungaria, dupa vreo 5 ani de pensii private suma stransa in contul fiecarui asigurat este mai mica decat ce ar fi avut fiecare daca ar fi tinut banii la banca - deh, reclama, propaganda, costa!

Daca va uitati pe modul in care sunt inmultiti banii dvs vedeti ca 70% din bani sunt pusi in certificate de trezorerie la stat(nu da statu faliment, nu?) si restul in actiuni la bursa!
Se intampla ca in economie sa se mai strice si jucaria(cine nu a uitat de anii 90!) asa ca atunci fondul nostru de pensii va intra la apa!

Daca ce afirm eu aici este nefudamentat rog un aseist sa vina sa ne lumineze! (eu sunt pseudointelectual, adica inginer!).
Renault Laguna III, Noir Nacre, Dynamique.
Ex: Berlina cu hayon, 1.6 HDI Noir Obidisien.
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

E aiurea sa crezi ca scapi de saracie la batranete cu pensia asta.. Cel mai bun sistem era sistemul comunist..
Frate, munceau 10mil de oameni si plateau pensia la 2 mil de pensionari! Simplu...

La noi, muncesc 4mil, si sunt 6mil de pensionari! De ce? Restul de 2 mil de oameni muncesc afara, pe bani, nu pe nasturi! Sa plece toti, ca oricum aici nu poti trai fara griji.. O amarata de garsoniera e 65k euro, iar eu am vazut cu ochii mei, in Germania, casa cu etaj, garaj, si curte imensa la 70k euro! Da mah, la 70k, scria mare pe ea: FOR SALE 70k!

Un rahat de tara, preturile cele mai mari din Europa, salarii mici si totusi e plin de Q7 la toate colturile!

Si ne mai miram de ce vin strainii la noi si se intreaba cum de e atata lux la noi, si nu avem din ce sa traim.. Simplu! Pentru ca noi muncim, suntem platiti la jumate decat meritam, iar restul banilor ii opresc altii, pentru ei.. Si isi mai cumpara si ei un Q7, ca e la moda... Acolo sunt banii nostri de pensii.. In averile altora, in casele lor, in toalele lor, in vacantele lor exotice.. Se fura pe rupte si acum incearca sa ne vrajeasca pe noi, tinerii, sa nu mai plecam sa muncim pe bani.. Sa stam aici, sa le facem lor burta mare...

Sa stam linistiti, ca la pensie... Se suceste legea, ca la noi e posibil orice! ORICE!
dumiflo
The Citroen C4 man

Mesaj de dumiflo »

HaPPy scrie:@SAMmy: hai ca m-am trezit si eu: daca intarzii cu optiunea si ma repartizeaza calculatorul, ma mai pot suci ulterior???
sorry, dar eu am o mare iubire cu alliantz :D
cei cu iubire de allianz sa vb cu mine ;)
ex: '07 Civic 5D, 1.8 M/T Sport - Alabaster Silver
['06 C4 Coupe-VTR PLUS 1.6i 16V ] ...RIP
I don't drive fast, I fly low! ... ;)
Scrie răspuns

Înapoi la “Legislatie si altele”