C4 vs Kia Ceed

Citroen C4 sau altceva?
Scrie răspuns
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Magarie mare articolul asta.. Am mers cu 120d, si masina e cam lipita, deh. suspensie BMW. Am mers cu ceed, prima impresia a fost ca e un pic barca.(tipitip ma contrazice insa, zice ca pe aceiasi portiune de drum sta mai bine ca berlina lui)..

La urmatoarea mini intalnire/intalnire trebuie neaparat sa luam un ceed sa vedem ce poate..asta daca se incumeta vreun posesor la teste. Eu pe a mea o bag la teste, dar nu stiu cat de concludent e ca are alte arcuri si alte roti decat cele stock.

PS: WTF :shock: .. MAzda 3 pe penultimul loc..Asta deja SF total, mazda 3 are o stabilitate excelenta, am facut vreo 2 drumuri Cta-Buc cu ea si am vazut cam ce stie.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Acum deja nu ma mai refer la cee'd vs. c4 pentru ca nu avem suficiente date. Insa voi credeti ca producatorii de masini chiar sint prosti sa faca cee'd mai stabila decit auris, golf 5 mai stabila decit audi a3, daewoo lanos mai stabil decit mazda3, ford focus, si impreza wrx 2008, etc? Pentru ca articolul ala asta spune scotind alpha 147 in fata tuturor :)
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

DA asa e mazda 3 e naspa rau , iar MPS e cel mai naspa , sa moara mituc de ciuda :)) LOL

revenind la ceed si C4 , nu o mai dati in SF-uri ca va banez pe toti :lol:
mituc

Mesaj de mituc »

mazda3 e mai stabila ca focus, iar focus da ceata cam la toate compactele contemporane din gama lui de pret (golf, leon, c4, corola hatch/auris, etc, dar nu stiu la civic, probabil ca lui civic typeR doar mps ii da ceata, iar civicurile normale ramin prin top printre hatch-urile tot normale).
Cred ca ai observat ca nu am pomenit de astra, ca aia nu are nici o treaba cu stabilitatea, da?

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

mituc apreciez esti un adevarat "Jentalmen" te apreciez :lol:
SAMmy
My C4 Rocks!
Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Numar Inmatriculare: VN 29 SAM

Mesaj de SAMmy »

@mituc: as vrea si eu sa stiu de unde ai informatia asta... "mazda 3 mai stabila ca Focus"?
nu e vorba ca nu te cred pe cuvand, dar... intelegi tu!
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
mituc

Mesaj de mituc »

Bre, sincer nu mai stiu pe unde citisem.

Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... ivals.html

cititi asta.
c4 iese pe 4/4

Incredibil, doar 2 stele la interior/marime.

Aberant!
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
mituc

Mesaj de mituc »

Bravo abia a iesit pe piata, tre' sa se vinda si asta, nu?:) Cum vrei sa-l vinda, ca e destul de uritel :) Stilo arata mai bine.

Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Daca puneau macar Leonul pe primul loc, mai ziceam, gandesc eu subiectiv, poate au dreptate.
Dar mai da-o incolo de treaba, imi zic ei ca Bravo si Cee'd sunt peste Leon.
Eu cand mi-am luat C4 mai aveam ca optiune si Leonul, cu care am facut si drive test si l-am studiat f bine. Este o masina f bine facuta, care iti ofera destul spatiu interior.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
babu

Mesaj de babu »

salutare din nou!

de pe aceeasi pagina semnalata de @indie

http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... backs.html
CEE'D DRIVER MANAGER
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

C'eed este intradevar imbatabila la pretul ei. La sub 12k eu nu mai scoti compacta cu toate dotarile de baza (ABS, airbaguri, ac, etc.).

Dar de aici pana la a scoate C'eed-ul in fata robotelului la performante e cale lunga. Si daca unii au dubii despre C4 la capitolul stabilitate ar trebui sa le sara in ochi BMW seria 1 pe locul 7 si (cea mai tare) Mazda 3 pe locul 9 :shock: . Hai sa fim seriosi, Mazda 3 are platforma comuna cu Focus, platforma considerata cea mai stabila in clasa compacta. Cat despre celelalte review-uri, cred ca nu mai e nevoie de comentarii.

Concluzia mea: Daca ai 12k euro si vrei masina, nu cred ca gasesti varianta mai buna decat C'eed. Daca vrei sa dai 15-16k sau mai mult, vrei si ceva dotari, stil, etc., atunci un robotel s-ar potrivi mai bine.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
mituc

Mesaj de mituc »

Da! Senzational! Mazda si C4-ul dieseluri de 1.6l/110CP, iar kia vine cu un 1.6CRDi de 90 Cp si ia mai multe puncte la capitolul motorizare decit cele mazda si C4 :) Pai atunci daca punctele se acorda doar pentru consum mic trebuia sa vina si C4 dotat cu un 1.1i sau cu un 14HDI!:) Aaa... fac 20 de secunde pina la 100?! Dar ce conteaza?!, consuma 4 litri la suta!:D

Bai, eu nu stiu de ce insistati cu asemenea link-uri de ckt:) Daca spune unul ca cktul este comestibil in combinatie cu usturoi voi chiar credeti si apoi promovati acest lucru, desi realitatea e evidenta? :twisted: Vai de capul vostru !:D

dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Normal, ca usturoiul taie greata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Stai linistit ca la C'eed o sa fie si un dizel de 1.6 cu 125cp, deci aici nu sta rau.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Vs ...”