C4 vs Kia Ceed

Citroen C4 sau altceva?
Scrie răspuns
Lisa
Sharky Boy
Numar Inmatriculare: B-03-LIS

Mesaj de Lisa »

restul discutiei dak vrei s-o continuam pe private te rog.
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

ok.....se incing spiritele. daca aveti de gand sa continuati continuati pe privat. Aici e C4 vs Ceed..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

Ce-ar fi clubul asta fara un pic de nervi incinsi.... :lol: :lol: :lol:
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Potoliti-va mah!

Azi am plimbat o prietena care are Astra (aia mai noua, nu classic, cred ca e astra G) si a zis ca nu sunt mari diferente la zgomot, spatiu.

Insa de afara C4 pare mai mare.

Ma streseaza rau spatele ala la astra (si nici designul overall nu e cine stie ce), dar e o masina draguta,buna.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
babu

Mesaj de babu »

@Bogdan"

:D :D :D ..stai linistit!..nu s-a incins nimic.din punctul meu de vedere discutiile de acest gen trebuie purtate cu lejeritate iar micile divergente trebuie pastrate in acelasi ton.ridem,glumim dar in incinta ..topicului. :D

@lisa
prea stimata posesoare de c4,in speranta ca rindurile mele pline de subiectivitate au corespuns minimului propiului d-voastra etalon de dialog forumistic, va propun un armistiu legat de acest subiect.
1.cee'd e o masina urita dar imi place mai mult decit c4.
2.cee'd e o masina mai mica decit c4 dar cu putin mai lata,mai inalta si putin mai grea.
ok? :D
CEE'D DRIVER MANAGER
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

babu scrie: 1.cee'd e o masina urita dar imi place mai mult decit c4.
asta este o contradictie... daca iti place inseamna ca e frumoasa, din punctul tau de vedere... "Beauty is in the eye of the beholder"

Disctutiile de genul "ba a mea e mai frumoasa" nu ar trebui sa existe... parerea mea
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
babu

Mesaj de babu »

@cosminnuss

profesore,nu sintem perfecti!!! :D :D :D

daca eram...eram pe site la bmw-x5=masina perfecta,parerea mea!! :D
CEE'D DRIVER MANAGER
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Ideea este destul de clara...parerea mea.
Cee'd este o copie dupa Corrolla actuala Auris, se adreseaza cam aceeasi game, numai ca nu are nimic in comun cu ea (motorizare, materiale interioare, fiabiliate, pret).

Daca arata sau nu bine...depinde de gusturi.
Deocamdata C4 a castigat un premiu pt Best Design si participa in WRC, fata de Kia care nu prea a avut rezultate spectaculoase.

Interiorul Cee'd-ului mie nu mi-a placut datorita materialelor folosite inauntru, scaunelor care mi s-au parut ca nu iti ofera o sustinere destul de buna si a consolei centrale care este intrerupta in partea de jos (asemanator cu Renault Clio).

Parerea mea este ca Cee'd este o masina buna pentru pretul pe care il practica dar in acelasi timp relativ comuna.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

stevey scrie:Ce-ar fi clubul asta fara un pic de nervi incinsi.... :lol: :lol: :lol:
Da! Ce bine ar fi, nu le-ar scritii nici frinele unora!
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
mituc

Mesaj de mituc »

Shadow scrie:Ideea este destul de clara...parerea mea.
Cee'd este o copie dupa Corrolla actuala Auris, se adreseaza cam aceeasi game, numai ca nu are nimic in comun cu ea (motorizare, materiale interioare, fiabiliate, pret).
Actually platforma e aceeasi, cu motorizari cu tot. La fel cum e C4 cu peugeot 307, skoda octavia cu golf, leon si a3, etc.

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
babu

Mesaj de babu »

ok!
prezint un articol semnalat pe clubkia!
citez dintr-un post:
1."In ultimul nr al revistei QUATTROROUTE (nr 29 /iulie 2007) este un articol legat de siguranta si ESP.Au fost comparate mai multe modele din care in revista au fost prezentate doar 10. Printre ele si CEE'D. La sfarsit a ocupat ( dintre cele 10 prezentate) locul 6"

2."testele au fost urmatoarele:
1. Panic stop -test de franare de la 100 kmm/h ( sarcina minima cu sistemul rece)
2.Asfalt uscat +piatra cubica - test de rezonanta
3. test de franare pe Asfalt umed si gheta ( gheata inlocuita cu placit de granit udate)
4. Tinuta de drum - pista circulara cu raza de 55 m - pilotul abordeaza curba cu viteze din ce in ce mai mari pina la cand gaseste limita tinutei de drum. Se masoara in "g" lateral
5.test de stabilitate pe uscat - in linie dreapta si in curba ( obstacol)- pilotul abordeaza testul la viteze din ce in ce mai mari pina la limita de stabilitate. se masoara viteza de intrare si viteza medie. "

si o poza
http://img232.imageshack.us/my.php?imag ... 345oj5.jpg
CEE'D DRIVER MANAGER
mituc

Mesaj de mituc »

Bun.
Tu de fapt ce vrei sa spui? Ca cee'd este mai buna decit C4? Ei bine nu e, si nu e pentru ca printre alte argumente ca asa zic eu, pentru ca de fapt cea mai buna masina e aia care-mi place mie. Restul, asa cum ziceam, poa' sa aiba motoare de 150cm3 si 4000BHP, ca nu ma intereseaza.

Tie-ti place cee'd, foarte bine, te invit cind vrei tu la un sprint pe ori ce traseu vrei tu unde testam (in timpi de traseu) ce fel de stabilitate vrei tu, si daca ma bati eu imi bag deliberat rabla-n primul stilp. Daca pierzi tu ca trebui sa ti-o zvirli intr-un lac.
Te risti?

mituc

Mesaj de mituc »

Ce e surprinztor chiar si pentru mine este ca C4 este singura rabla fara suspensie independenta spate intre atitea rable toate cu suspensie independenta.
++primele 5 clasate sint in juma' de punct, la fel ca si ultimile 3. Foarte tare C4-ul asta, frate!
Laser-turbo-NOS, sa-mi fut una daca nu!

mituc

Mesaj de mituc »

De asemenea, testul ala e nul pentru ca nu spun ce modele de la fiecare marca au testat. Ca am mai vazut eu teste intre civic type-R si leon stylance 1.9TDI 105CP in care cistigator iesea evident civicul. Toate trebuie testate cu acelasi motor, pentru ca evident vor avea aproximativ acelasi pret (mai putin honda si volvo-ul), aproximativ aceleasi roti, suspensiile setate aproximativ la fel.

mituc

Mesaj de mituc »

Cee'd mai stabila decit bmw 118 :lol:
Mai baieti mai... vedeti-va de treaba... :) Alpha 147 pe locul 1 inaintea lui volvo c30, seat leon, honda civic, vw golf si chiar C4 :) Cine a mers cu macar 2 dintre astea si le-a si drivetestat (nu doar s-a suit in ele sa vada cit de mare e parbrizul si spatiul pentru picioare pentru pasagerul din portbagaj) stie la ce ma refer.
Vai de capul lor :sign5: Cum ziceai ca se cheama ziarul ala?:)

Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Vs ...”