@Bogdan

..mosule,hai sa revenim pe o linie mai blinda in dialog,ok?
nu ma cert si nu vreau sa mi se dea dreptate.am intrat pe acest site dupa adresa ta din semnatura pe care o ai pe clubkia.daca nu era acest topic "c4 versus cee'd" ramineam un simplu vizitator si atit.
1.-recunosc,pozelor pe care le-am prezentat le era necesar si o completare.

..scaunele din fata sint trase f.f. mult atit cit sa-i confere unei persoane de 1.82m si care cam bate

suta de kile maxim de lejeritate in condus.
2.-am raspuns la ceea ce a fost etichetat drept "mica",am prezentat o comparatie intre 3 modele pt. demonstra ca impresia de "mica" la cee'd e doar o problema de perceptie vizuala.
3.-am speculat aceasta diferenta de spatiu interior,in opinia mea, pt. ca imi doream o masinuta ce poate satisface in mod echitabil pretentiile unei familii cu 2 copii.
cit priveste epitetul de "urita"(tot la cee'd)...sincer,nu ma deranjeaza.e o problema de gust si de aceea mi se par inutile argumentele de genul "ba a mea e mai frumoasa"

...de aici pina la flama e vorba de o scinteie.(si c4,dupa cite stiu, face zgomot nu gluma)
eu ma simt f. bine cu alegerea facuta si consider cee'd-ul o masina "esceptionala"
recunosc,c4 pt. "spatele " unicat are o clasa in plus fata de cee'd la capitolul design exterior.