Citroen C4 Coupe 2.0 Hdi
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- vip3r_yo05
- Marca si model masina: Citroen DS5
- Numar Inmatriculare: B-65-YAT
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
Re: Citroen C4 Coupe 2.0 Hdi
vezi ca ai luneta mazgalita cu pasta alba, cred...
curat-o si tu cu diluant ceva
curat-o si tu cu diluant ceva
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- DjAndr3w
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
- Numar Inmatriculare: IS 15 EOK
Frumos
PS: Eu zic ca e mai bine sa o curete cu o piatra
PS: Eu zic ca e mai bine sa o curete cu o piatra
- Norishor
- Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
- Numar Inmatriculare: NOR
Asa fratica!
Dai de baut Joi!
S-o udam cu o piatra, zic! (vb. lu` Andre3w) 
- vip3r_yo05
Incerc maine pe lumina, acum mi-e ca nu reusesc s-o iau pe toata. 
- vip3r_yo05
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Ar trebui sa pui si pe colturi daca tot ai pus. De asemenea se poate lipi un colant rosu peste ca sa nu se vada aiurea... daca nu ma insel se pot chiar si vopsi. Astia parca lucreaza cu ultrasunete si un strat subtire se vopsea nu cred ca le dauneaza...
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Se pot vopsi,colant in nuanta ia de vopsea,putin probabil sa gaseasca,eu i-am lasat negri,oricum si din fabrica tot negri sunt,asa ca nu e panica.De acord ca s-ar vedea mai ok in culoarea masinii insa ar fi o bataie de cap inutila pt doua tzutzumeci d-astea.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- djmanianfs
- Marca si model masina: BMW F10 520D LCI 2012
Salut! Cat te-au costat senzorii de parcare cu tot cu montaj? E mult deranj "la masina" pt montat? M-ar bate si mine gandul sa-mi pun...Ms!
Ex: Citroen C4 coupe 1.4 16V 2005, Gri Iridis
Actual: BMW F10 520D LCI 2012, Black Saphire Metalic 475
Actual: BMW F10 520D LCI 2012, Black Saphire Metalic 475
- vip3r_yo05
Senzorii ii am de la fratimiu din Australia - m-au costat undeva la 50 lei iar montajul l-am facut impreuna cu taicameu. E relativ simplu, nu am dat bara jos - am trecut firele prin bara si le-am dus in stop.
- bongo
- Numar Inmatriculare: B777BNG
Matuieste-i pt oem look si pe ceilalti monteazai dupa ce ii vopsesti.
- vip3r_yo05
Trebuie sa-mi fac niste retusuri (niste zgarieturi) si ma gandeam ca daca tot o bag la vopsit sa-i vopsesc si deflectoru ala negru lucios.
- vip3r_yo05
Bai trebuie sa va povestesc ceva ... incredibil!
Ieri dimineata, plec la serviciu - toate bune, ajung linistit. Nu ma instalez la computer bine, ca in 15 - 20 min ma suna mama. Zic: "Ce naiba mi-oi fi uitat acasa?!" cand de unde; SHOC!!! maica-mea innebunita la telefon:
"CE FACI MAMA? CUM TE SIMTI? CU AI FACUT ACCIDENTUL?" :O eu raman tampit si o intreb pe femeie : Ce accident?! moment in care ea ia foc si incercand parca prin telefon sa ma stranga de gat: "CUM ADICA CE ACCIDENT - PA NU AM VORBIT CU TINE ACUM 2 MINUTE SI MI-AI ZIS CA ESTI IN SPITAL?" Nedumerit inca, ii zic ce-ai femeie, n-am facut niciun accident, n-am dat peste nimeni - sunt la serviciu, sunt bine. "PAI CUM, CA M-A SUNAT UNU CA SA LE DAM 5000 de euro SA NU-TI FACA DOSAR PENAL, CA AI DAT PESTE UN COPIL".
Ii zic, stai ma linistita, ca ti-ai luat teapa - sunt bine, n-am dat peste nimeni - linisteste-te.
Mi-l da pe tata la telefon, si izbucneste in plans. Vorbesc cu tata si il lamuresc ca e totul bine, ca a fost o farsa, ca n-am dat peste nimeni si ca aia-s niste escroci.
POVESTEA?
De o perioada incoace (au dat si la stiri, dar ei n-au fost atenti) niste baieti (2 persoane) suna la telefon, pretinzand ca unul dintre ei este avocat, iar celalat dintre ei se da drept fiu (in cazul nostru). Suna avocatul ii spune ca fiul a facut accident, ca a dat peste un copil si ca acum sunt in spital amandoi, dupa care il da pe "fiu" la telefon. Acesta (un actor desavarsit) zice, vorbind in soapta, ca s-a lovit la cap, la piept si la gat (ca sa nu poti spune sa vorbeasca mai tare, sau sa-i zici ca nu seamna la voce). Il da inapoi pe avocat care ii spune ca parintii copilului vor 5 000 de euro ca sa nu deschida dosar penal celui care a dat peste copil. Nu da amanunte ca de ex. numele spitalului chiar daca este intrebat de mai multe ori. Lucru care pare destul de ciudat, si atunci a luat tata telefonul si s-a infipt in el, si ala a inchis.
Sa ziceti voi ca nu sunt romanii inventivi!
Ma gandeam... bai daca eram pe buda sau ceva, si nu raspundeam la telefon - iti dai seama cum era situatia?
Ieri dimineata, plec la serviciu - toate bune, ajung linistit. Nu ma instalez la computer bine, ca in 15 - 20 min ma suna mama. Zic: "Ce naiba mi-oi fi uitat acasa?!" cand de unde; SHOC!!! maica-mea innebunita la telefon:
"CE FACI MAMA? CUM TE SIMTI? CU AI FACUT ACCIDENTUL?" :O eu raman tampit si o intreb pe femeie : Ce accident?! moment in care ea ia foc si incercand parca prin telefon sa ma stranga de gat: "CUM ADICA CE ACCIDENT - PA NU AM VORBIT CU TINE ACUM 2 MINUTE SI MI-AI ZIS CA ESTI IN SPITAL?" Nedumerit inca, ii zic ce-ai femeie, n-am facut niciun accident, n-am dat peste nimeni - sunt la serviciu, sunt bine. "PAI CUM, CA M-A SUNAT UNU CA SA LE DAM 5000 de euro SA NU-TI FACA DOSAR PENAL, CA AI DAT PESTE UN COPIL".
Ii zic, stai ma linistita, ca ti-ai luat teapa - sunt bine, n-am dat peste nimeni - linisteste-te.
Mi-l da pe tata la telefon, si izbucneste in plans. Vorbesc cu tata si il lamuresc ca e totul bine, ca a fost o farsa, ca n-am dat peste nimeni si ca aia-s niste escroci.
POVESTEA?
De o perioada incoace (au dat si la stiri, dar ei n-au fost atenti) niste baieti (2 persoane) suna la telefon, pretinzand ca unul dintre ei este avocat, iar celalat dintre ei se da drept fiu (in cazul nostru). Suna avocatul ii spune ca fiul a facut accident, ca a dat peste un copil si ca acum sunt in spital amandoi, dupa care il da pe "fiu" la telefon. Acesta (un actor desavarsit) zice, vorbind in soapta, ca s-a lovit la cap, la piept si la gat (ca sa nu poti spune sa vorbeasca mai tare, sau sa-i zici ca nu seamna la voce). Il da inapoi pe avocat care ii spune ca parintii copilului vor 5 000 de euro ca sa nu deschida dosar penal celui care a dat peste copil. Nu da amanunte ca de ex. numele spitalului chiar daca este intrebat de mai multe ori. Lucru care pare destul de ciudat, si atunci a luat tata telefonul si s-a infipt in el, si ala a inchis.
Sa ziceti voi ca nu sunt romanii inventivi!
Ma gandeam... bai daca eram pe buda sau ceva, si nu raspundeam la telefon - iti dai seama cum era situatia?
-
Asterix
- Marca si model masina: C4 Coupe 1.6Hdi
- Numar Inmatriculare: VL xx GAC
pai se fac multe dastea mai de'mult
la o intalnire va povestesc si eu una de se face si tine de fiecare data dar pe bqni mai putin gen 50 lei pe o hartie goala
) dar daca iei de la 10 pe zi e ceva
)
- Florinhot
- Marca si model masina: C4 1,6 HDI, 92CP
C5 2,0 HDI, 163 CP - Numar Inmatriculare: B 43 WKR
Trebuie sa fi fost teribil pt parinti...in aceeasi masura ti-ai dat si tu seama de ce este bine sa raspunzi intotdeauna parintilor
))
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Sent from my iPhone using Tapatalk 2