Articulatie fata

Probleme de orice natura, intalnite la C4
Scrie răspuns
djmanianfs
Marca si model masina: BMW F10 520D LCI 2012

Articulatie fata

Mesaj de djmanianfs »

Salutare tuturor!
Am o bataie usoara la rotile din fata, nueste grava dar mai bine sa schimb la timp ce este uzat decat sa schimb la sfarsit "jumatate de masina" :mrgreen:
Initial am crezut ca sunt bieletele antirului...Am comandat de la Autokarma unele Lemforder(la recomandare mai multor colegi de pe forum si le multumesc incaodata pentru ajutor) si le-am schimbat in weekendul tocmai ce a trecut. Cele care erau pe masina erau in stare buna, nu au joc de loc, dar le-am montat totusi pe cele noi daca tot le-am cumparat. Bataia continua sa se auda in continuare si mi-am dat seama ca, defapt, mi s-au dus bieletele de directie. Nu au joc in nuca dar se misca foarte usor, asa ca o sa le schimb cu tot cu capetele de bara-chiar daca acestea sunt inca bune. Consider ca este mai sigur sa le pun pe toate noi si apoi sa ma duc sa fac o geometrie.
Bun, acum vine problema mea : pe site la Autokarma cand aleg bieletele de directie imi da sa aleg doua dimensiuni la lungime : 306mm si 324mm la care difera si pretul (cele mai lungi sunt putin mai scumpe) #-o iar la capatele de bara unele sunt drepte si unele sunt curbate(am observat ca cele de pe masina sunt drepte) #-o . Va rog sa ma ajutati cu ceva informatii, daca ati mai intalnit situatia asta, ce sa aleg?
Metionez ca masina este coupe, 1.4 16V din 2005 si piesele pe care le-as vrea sunt Lemforder. Am pus si doua print screen-uri... Multumesc mult!
Imagine

Imagine
Ex: Citroen C4 coupe 1.4 16V 2005, Gri Iridis
Actual: BMW F10 520D LCI 2012, Black Saphire Metalic 475
ganja
Marca si model masina: C4 Coupe (2007): 1.6 HDi, 110CP (VTR)

Re: Articulatie fata

Mesaj de ganja »

acum 2 saptamani am luat eu de pe autokarma o bieleta de directie si m-am lovit de aceeasi problema. I-am sunat pe cei de acolo si mi-au spus ca difera dimensiunile alea in functie de producatori si de felul in care au masurat. Daca ai codul la piesa originala si cauti dupa el oricare din piesele de la rezultat se potrivesc la masina ta.
Citroen C4 Coupe 2007 1.6 HDI 110 Cp - Noir Obsidian
viewtopic.php?f=19&t=7141" onclick="window.open(this.href);return false;
djmanianfs

Mesaj de djmanianfs »

Un cod nu am exact, dar mi se pare ciudata ca acelasi producator sa-mi arate mai multe repere pt codul masini mele #-o
teddy_dmy
Marca si model masina: Renault Laguna 2.0
Citroen C4

Mesaj de teddy_dmy »

sunt repere diferite pt ca citroen a folosit piese diferite pana in 01.2005 si dupa 02.2005 de ceea si situatia creata, nu e singurul producator auto care foloseste mai multe repere

biletele de directie sunt cele mai lungi si eu m.am lovit de aceeasi situati dar spre deosebire de autokarma cei de unde am luat piesele mi.au spus dupa seria de caroserie ca sunt cele mai lungi
capetele de bara am verificat eu si la mine sunt cele drepte
mentionez ca masina mea este tot 1.4 si an tot 2005 asa ca sunt sanse foarte mari ca si la tine sa fie la fel
djmanianfs

Mesaj de djmanianfs »

teddy_dmy scrie:sunt repere diferite pt ca citroen a folosit piese diferite pana in 01.2005 si dupa 02.2005 de ceea si situatia creata, nu e singurul producator auto care foloseste mai multe repere

biletele de directie sunt cele mai lungi si eu m.am lovit de aceeasi situati dar spre deosebire de autokarma cei de unde am luat piesele mi.au spus dupa seria de caroserie ca sunt cele mai lungi
capetele de bara am verificat eu si la mine sunt cele drepte
mentionez ca masina mea este tot 1.4 si an tot 2005 asa ca sunt sanse foarte mari ca si la tine sa fie la fel
Multumesc "teddy"!! Capetele de bara sunt cele drepte, adica pe mijloc nu intr-o parte, le-am vazut pe masina. Cat despre bieletele de directie, asta nu aveam de unde sa stiu... Multumesc mult de ajutor! :hi
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme C4”