Apple iPhone vs Samsung Galaxy + Tablete

Coltul vesel
Scrie răspuns

Voi ce preferati?

Apple iPhone4
34
39%
Samsung Galaxy S2
54
61%

Voturi totale: 88

Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Re: Apple iPhone vs Samsung Galaxy + Tablete

Mesaj de Tomita »

nu conteaza ce film, ca am destule pe hdd. format avi sau mkv nu au vrut sa fie importate in itunes. pt ca apoi sa le syncuiesc in tableta. mi-a urcat in schimb mp4-uri cateva. ca aia s-a nimerit sa sa fie formatul pt respectivul fisier de tip 720p.
de asemenea descarcarea de pe youtube in format mp4 merge. am niste videoclipuri descarcate la 1080p cica. dar cat timp e la 30fps degeaba.
m-as fi asteptat ca odata cu retina display asta si capacitatea reala de 1080p sa fi activat si posibilitatea vizualizarii de 60fps, mai ales ca are proc grafic quadcore.

dar repet, astea sunt doar niste side effects de care discut si m-as fi asteptat sa regasesc in produsul premium si cel mai asteptat al anului trecut (bine, pana la lnsarea lui ipad 4) lanseaza asta la juma de an noi produse care de fapt sunt mici facelifturi ale precedentelor.

tehnic ipad 4 ar trebui sa fie ipad 2 facelift, dar nah, cifre are alfabetul :mrgreen:
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Tomita scrie:am niste videoclipuri descarcate la 1080p cica. dar cat timp e la 30fps degeaba.
Pai stai mah, ce rezolutie are ipad-ul tau :roll:
Eu nu inteleg totusi o chestiune. Daca Kindle Fire HD al meu are o rezolutie de 1280x800 cum poate rula un clip de 1080p ? De ex pe youtube, pot selecta 1080p si merge, se vede sticla... insa cum ?
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

ipad 3 are 2048 x 1536 sau ceva de genul
nexus 10 are o idee mai mult dar are si diagonala reala peste 10" si in plus e construit pe format real 16:9 sau 16:10 deci vezi filme wide perfect
ipad e 4:3 din cate se vede. avantaj de lucru ca un canvas fiind mai patratos.

asteptam in vara ipad 5 care va fi un fel de iphone 5 :ok adica un format wide comparativ cu nexus 10 si pixeli mai multi

vmeremia
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDi, 92cp (no FAP)

Mesaj de vmeremia »

catalin4u24 scrie:
Tomita scrie:am niste videoclipuri descarcate la 1080p cica. dar cat timp e la 30fps degeaba.
Pai stai mah, ce rezolutie are ipad-ul tau :roll:
Eu nu inteleg totusi o chestiune. Daca Kindle Fire HD al meu are o rezolutie de 1280x800 cum poate rula un clip de 1080p ? De ex pe youtube, pot selecta 1080p si merge, se vede sticla... insa cum ?
"You could run a game at 1920x1080 on a 1600x900 screen, and it would be supersampling AA, precisely correct. A similar phenomenon is happening when you play a 1080p video on a 1600x900 screen. Some games might not allow you to do this, but it depends on the game. Some games won't let you change the resolution at all, but it doesn't mean that they couldn't- they just either didn't implement a particular functionality or they restricted you from having access to it.

To resize the video, the program makes a logical overlay of a 1920x1080 image onto a 1600x900 grid. Then it goes through each point on that 1600x900 grid and decides the best color to place at that point, based on sampling the image pixels in that region, conceptually a box, maybe 3x3 or so around the point of interest, with a weighted average of the pixels in that box, based on their distance from the point we are calculating the color for. After it has determined all the proper values for the 1600x900 coordinates, it displays that data as the image on your screen.
" - de aici - http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=2658569" onclick="window.open(this.href);return false;
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

http://www.unwiredview.com/2013/01/02/g ... ot-iphone/" onclick="window.open(this.href);return false;

surprise butt-fuck for gugal.

deci gugal a cumparat motorola. daca urmatoarele produse gugal vor beneficia de experienta motorola dar cu softul doar gugal ar fi perfect. singurul mare minus care i l-as da fostului meu telefon motorola a fost softul de kk, modificat de tembelii de la motorola intr-o maniera atat de vraiste incat era un OS instabil. in schimb oferea niste chestii chiar faine, mai ales cu tastatura full qwerty. inca tastez aiurea pe ecran (chiar daca e o idee mai mare decat la moto) pe butoanele alea. sistemul slide nu a avut nici macar un deficit (as putea compara sistemul slide de la milestone cu volanul butuc fix de la c4). controversabil dar fiabil 100%. tastatura impecabila, construita sanatos, materiale de calitate.

deci un motorola razr maxx cu android simplu si optimizat pe telefon sub numele de gugal ar fi ceva grozav. numai cu bateria si cu stabilitatea os-ului, fara sa mai vorbesc de ecran generos si design individualist ar fi un terminal excelent

commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

au scos astia de la samsung un nou tocator de legume, mai subtire, mai mare... probabil ca galaxy 6 o sa fie cat o tableta normala si cu manere ca sa-l poti tine la ureche :ok
catalineee, fuguta repede si ia-ti gadgetu' :mrgreen:
http://blog.mercador.ro/2013/03/samsung ... -new-york/
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
sorinel0310
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe (an: 2008) - 2.0 HDi 16V - Noir
Numar Inmatriculare: B *** SXN

Mesaj de sorinel0310 »

eu am acum un S3 si sunt foarte multumit de el.
abia astept sa apara S4 pe piata, sa mi-l iau! :ya
Citroen C4 Coupe (2008): 2.0 HDi 16V, 138CP & FAP (VTR+) - Noir Obsidian
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Imagine

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Mesaj de fanut »

comandore nu fi rau sa stii ca S4 nu e mai mare decat S3
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

Si eu detiun un S3 de ceva timp si ma laud si acum pentru alegerea facuta :D Iphone 4 am avut, si era prea enervat sa fie complatibil doar cu "Iphone World" asa ca am zis sa mai fac si o schimbare ::P
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

da mah, ca s3 e mic rau #-o
ma amuza cei cu manutele mai mici atunci cand raspund la cate un s3 pe care nu prea-l cuprind in palma :mrgreen:
da-o-n colo, pana acum se faceau telefoane cat mai mici, acum se fac ditamai tocatoarele de legume.
atunci ptr ce mai sunt ipad-urile? ( e drept ca la alea, momentan, nu raspunzi cand te suna cineva ::P )

oricum, asa cum zicea un clasic in viata (relu :glasses ), s3-ul face poze si filmeaza excelent =D>, iar ptr telefonie.. exista celelalte :mrgreen:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

Stefane pentru cei "mici la mana" :ok s-a inventat casca bluetooth, si nu trebuie sa mai scoti telefonul din buzunar. Iar de ex, pentru mana mea S3-ul pare mic :D , in schimb sotia daca il tine in mana nu poate sa ajunga cu degetul pe touch de sus pana jos :lol:
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

commandorsteel scrie: catalineee, fuguta repede si ia-ti gadgetu' :mrgreen:
neah... S3-ul l-am luat la abonament pe 2 ani. mai am un an si ceva, abia apoi o sa ma gandesc sa-l schimb, probabil ca o sa-mi iau s5 direct sau iphone 6, cine stie :lol:
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Mesaj de fanut »

S3 mare??? pentru restul manutelor delicate exista Note 2 ::P
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

DjAndr3w scrie:Stefane pentru cei "mici la mana" :ok s-a inventat casca bluetooth, si nu trebuie sa mai scoti telefonul din buzunar.
Da`o dreaq de treaba , ecran de 5" pt un telefon ... in care buzunar sa`l mai tii frate , poate in rucsac . De 5" am gps`ul si e mareee ...
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Cand il cumperi iti dau si o borseta sau gentuta dupa caz. In buzunar nu ai cum sa il tii, asta daca vrei sa mai si mergi sau sa te urci in masina, pentru ca daca vrei sa te legi la sireturi trebuie sa il dai cuiva sa ti-l tina :lol: .

Eu sunt curios cand se va opri trendul asta de crestere in dimensiuni..astept clipa cand se vor bate care sa scoata cel mai mic telefon, si imaginea sa fie proiectata undeva!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “FUN Area”