Leasing pentru o masina de afara?
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Leasing pentru o masina de afara?
Stie cineva daca imi pot achizitiona in leasing, printr- o firma de leasing din romania, o masina (noua) de la un dealer din alta tara membra a UE? Ca-s satul de atitia romani al caror profil social nu se aseamana cu al meu. La tot pasul gasesti numai potentiali tepari, hoti si manelisti prosti.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Da poti sa faci, atat pt masini SH cat si pt masini noi...
Ca pasi, te duci cu dosarul, ti se aproba sau nu, firma din tara respectiva emite proforma catre firma de leasing si gata. Ai grija ca multi cer garantii si tot felul de prostii pana cand masina ajunge in tara, chiar daca exista varianta de full casco extern..
Ca pasi, te duci cu dosarul, ti se aproba sau nu, firma din tara respectiva emite proforma catre firma de leasing si gata. Ai grija ca multi cer garantii si tot felul de prostii pana cand masina ajunge in tara, chiar daca exista varianta de full casco extern..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews