Radacini Auto Style - Bucuresti

Atelier mecanica, Livrare vehicule noi, Vanzare piese de schimb, Atelier Caroserie si Vopsire, Vehicule noi
Închis
Radacini Marasesti
Marca si model masina: Citroen all the way!
Numar Inmatriculare: B-XX-RAX

Re: Radacini Auto Style - Bucuresti

Mesaj de Radacini Marasesti »

In prima zi de primvara, echipa service-ului Radacini Marasesti, va ureaza "La Multi Ani!" si doreste sa va anunte noile promotii ale lunii Martie, atat pentru posesorii de Citroen cat si pentru cei de Chevrolet, Mazda, Opel sau Suzuki.

Pentru posesorii de Citroen, oferim pe baza de voucher, un discount de 15% la orice reparatie.
De asemenea promotia pentru citirea si stergerea codurilor de defect gratuit, se mentine in paralel pana pe data de 10 Martie iar campania - "Happy hours - 8:00 - 12:00" pentru ITP se prelungeste pe o perioada nedeterminata. :ya

Voucherele Radacini sunt uninominale si pot fi folosite in termen de 7 zile de la data la care au fost generate de titularul voucherului. Utilizarea voucherelor poate fi conditionata de anumiti termeni si conditii ce sunt disponibili de la caz la caz in locatiile Radacini. Fiecare voucher se poate utiliza o singura data de catre un client si voucherele nu se pot cumula. Voucherele se pot folosi in locatiile Radacini nominalizate pentru fiecare caz in parte.

Pentru a descarca voucher-ul pentru autoturismul vostru, accesati linkul:
http://www.radacini.ro/voucher/

Va dorim o primavara frumoasa si un prim weekend de primvara de exceptie! :drive
exdani
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
Numar Inmatriculare: B 94 WRR

Mesaj de exdani »

Salutare,

ce inseamna mai exact citirea si stergerea codurilor de eroare ? Va referiti cumva ca daca am un martor aprins, etc poate fi sters prin Lexia ? Sau pur si simplu se face o diagnoza si daca se descopera ceva eronat se sterge sau ma rog se recomanda schimbarea unei piese, reparatii, etc.

Se poate face si sambata aceasta citire de coduri eroare sau doar in cursul saptamanii ?

Un control de rampa cat ar costa la voi ?

thx
Radacini Marasesti

Salutare!

Campania de citire/stergere a codurilor de defect este exact ce ai spus. Noi iti citim codurile, si in functie de ce gasim acolo iti putem recomanda un control amanuntit asupra problemei (controlul amanutit, este contra cost).
Ca si preturi informative (eu personal nu ma ocup de ele) iti pot spune asa:
- Verificare pe rampa (verificare articulatii) - undeva la 70-80 RON
- Verificare pe stand de frane + suspensii (stand omologat ITP) - undeva la vreo 80-90 RON

Pentru preturile cat mai exacte pentru masinuta ta, te rog apeleaza
0372 726 362 (Vodafone) sau 021 352 59 77 (Romtelecom). Tot acolo poti face si programare.

Citirea codurilor de defect este valabila de Luni pana Vineri de la orele 8:00 la 17:00 cu programare in prealabil.
De asemenea, in cazul in care trebuie sa executi si vreo lucrare de reparatie, poti descarca voucherul de pe http://radacini.ro/voucher, sa il printezi si sa vii cu el la noi pentru a beneficia de o reducere de 15%. Aceasta reducere o poti folosi o singura data pe perioada campaniei (01.03.2013 - 31.03.2013) pentru orice operatiune pe care o vei efectua (inclusiv verificarile despre care m-ai intrebat). Daca in urma verificarilor, este necesara si operatie de reparatie (schimbare piese + manopera), putem deschide o comanda in care vei plati un avans pentru piese, iar acest caz, reducerea de 15% iti va folosi atat pentru verificari cat si pentru piese (iesi in castig). :hi

PS: In cazul in care ne dai un telefon, te rog mentioneaza ca esti de pe ClubC4 ;-)
PS2: :arrow: Campania de citire/stergere coduri de eroare este valabila exclusiv in service-ul Radacini Marasesti
exdani
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
Numar Inmatriculare: B 94 WRR

Mesaj de exdani »

Multumesc de informatii !
Este un pic complicat din cauza programului pentru a va putea face o vizita. Insa cine stie poate voi gasi o bresa.
Coman Dragos
Marca si model masina: C4, 1.6HDI
Numar Inmatriculare: B72DXC

Mesaj de Coman Dragos »

Confirm... client multumit :drive :hi
... sper sa iasa bine si cu discurile, placutele, etc. Ne vedem pe 20 martie :hi
Radacini Marasesti

Multumim pentru feedback, Dragos!
Noi nu vedem de ce nu ar iesi! Vorba melodiei celor de la Hi-Q: "Totul va fi bine ..." :hi

Ne vedem pe 20 martie. :applause
joeadrianblack

Mesaj de joeadrianblack »

Ca o paranteza, dl Radacini, puteti va rog sa "apelati" cumva la colegii de la Ferdianand, am o programare on-line de 2 zile pt o constatare de dauna (casco) si nu am nici o confirmare :( ... la telefon nu raspunde nimeni, stiu ca omul e trimis acolo de asigurator (Tiriac) dar sa-mi spuneti dc se tine cont de aceste programari sau se merge acolo si primul venit primul servit.

Multumesc anticipat
fpanczel
Numar Inmatriculare: B-79-FER

Mesaj de fpanczel »

Se poate face la Radacini un test de articulatie si suspensie (fata/ spate)?

Multumesc,
Feri
1.4 16V 90 CP
Radacini Marasesti

@joeadrianblack: Salut! Ne pare rau de situatia creeata. Locatia de la Ferdinand este luata in custodie de cei de la Alianz si au conducere proprie. Programarile online s-au introdus de curand si sunt intr-o faza de testare (exista posibilitatea sa dea erori). Cel mai bine este sa ajungi pana la ei si sa intrebi despre statusul programarilor. Dupa deschiderea dosarului de dauna, te invitam in locatia noastra - Radacini - Bd. Marasesti nr.131 deoarece cei de la Ferdinand nu pot lucra cu piese originale Citroen, fiind service autorizat Opel.
Pentru programari in service-ul nostru, apeleaza cu incredere: 0372 726 362 (Vodafone) sau 021 352 59 77 (Romtelecom) :hi

@Feri: Se pot face testele cerute de tine. Informatia este cateva randuri mai sus:
- Verificare pe stand de frane + suspensii (stand omologat ITP) - undeva la vreo 80-90 RON

0372 726 362 (Vodafone) sau 021 352 59 77 (Romtelecom). Tot acolo poti face si programare. :hi
fpanczel
Numar Inmatriculare: B-79-FER

Mesaj de fpanczel »

Radacini Marasesti scrie:@joeadrianblack: Salut! Ne pare rau de situatia creeata. Locatia de la Ferdinand este luata in custodie de cei de la Alianz si au conducere proprie. Programarile online s-au introdus de curand si sunt intr-o faza de testare (exista posibilitatea sa dea erori). Cel mai bine este sa ajungi pana la ei si sa intrebi despre statusul programarilor. Dupa deschiderea dosarului de dauna, te invitam in locatia noastra - Radacini - Bd. Marasesti nr.131 deoarece cei de la Ferdinand nu pot lucra cu piese originale Citroen, fiind service autorizat Opel.
Pentru programari in service-ul nostru, apeleaza cu incredere: 0372 726 362 (Vodafone) sau 021 352 59 77 (Romtelecom) :hi

@Feri: Se pot face testele cerute de tine. Informatia este cateva randuri mai sus:

0372 726 362 (Vodafone) sau 021 352 59 77 (Romtelecom). Tot acolo poti face si programare. :hi

Multumesc!
Feri
1.4 16V 90 CP
joeadrianblack

Mesaj de joeadrianblack »

Multumesc pt promptitudine si raspuns...
Radacini Marasesti

Cu mare placere!
tromeod
Numar Inmatriculare: B-06-ZPF

Mesaj de tromeod »

Salutare,

V-am transmis un mail pe adresa "service.citroen@rax.ro" prin care va solicitam cateva informatii in vederea efectuarii reviziei si programarii in service.

Va rog sa verificati, astept raspunsul Dvs. :hi
C4 Coupe 1.6i THP, Rouge Loucifer - a special one -
Radacini Marasesti

Salutare!

Am primit e-mailul tau, dar vineri au fost lucrari de mentenanta in sistemul citroen si nu ne recunostea niciun VIN. Nerecunoscand VIN-ul nu puteam verifica piesele pentru revizie. Am rugat colegul care se ocupa de oferte, sa revizuiasca e-mailul primit si sa iti dea un raspuns.
Imi cer scuze pt. intarziere. :hi
danmanea
Numar Inmatriculare: B-37-JXR

Mesaj de danmanea »

tromeod scrie:Salutare,

V-am transmis un mail pe adresa "service.citroen@rax.ro"
Radacini Marasesti scrie:Salutare!

Am primit e-mailul tau...
Salut,

Functioneaza si service.citroen@radacini.ro?

Merci,
Dan.
C4 2011 Albastru Bourrasque (cind e curat), 1.6i 120cp
Închis

Înapoi la “Radacini Autostyle, Bucuresti”