NOUL VOSTRU MEMBRU DIN CLUBC4 LUCREAZA LA GENERALI ASIGURARI ASA CA:
PENTRU TOTI CARE SI-AU ACHIZITIONAT MASINI NOI C4 SAU ALTE MARCI SAU MODELE ... VA ASTEPT LA SEDIUL GENERALI DIN STRADA GHEORGHE POLIZU (VIS-A-VIS DE McDONALDS BUZESTI) NR.58-60 CU TALONU SI BENEFICIATI DE ASISTENTA RUTIERA INTERNATIONALA GRATUITA.
ASIGURARI SE POT FACE SI LA DOMICILIUL CLIENTULUI, GRATUIT.
NUMAR DE TELEFON 0724 454 318 SAU 0767 062 935 (GEORGE AVRAM)
ASIGURARI AUTO LA GENERALI
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
-
SenSei
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
Eu am deja CASCO Generali si am beneficiat deja de experienta EuropAssistance... NOTA 11...
PS: Sunt multe firme de asigurari care se lauda cu servicii de acest gen, insa la Generali chiar functioneaza...
PS: Sunt multe firme de asigurari care se lauda cu servicii de acest gen, insa la Generali chiar functioneaza...
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
-
puiuradu
- Membru Nefondator
Vreau eu asigurare de viata sau asigurare medicala privata. Se poate ? .. as dori o oferta ? mail: puiuradu@yahoo.com
C4 Coupe 1.4i X (B-45-DWD)
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Caps off, in durerea mea! Era sa mi se strice monitorul! 
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!