Problema cu porbagajul

Probleme de orice natura, intalnite la C4
Scrie răspuns
Razvan777
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: B44FRK

Problema cu porbagajul

Mesaj de Razvan777 »

Salutare, am si eu o mare problema cand deschid masina imi sare porbagajul. Ce ar trebui sa fac? :(
marinsas

Re: Problema cu porbagajul

Mesaj de marinsas »

ha :)..problema cunoscuta, am rezolvat-o acum o luna. daca nu vrei sa schimbi yala cu totul , il cauti pe nea Nicu( service dacia zona Diham Bucuresti, spate OMV ) care ti-o rezolva in 15 minute cu un arc de pix, si niste mastic. poti incerca si tu .. sai capitonasul jos la hayon dai yala jos si vezi ca sunt rupte niste cleme care nu mai tin distantata partea pe care tu apesi la deschidera portbagajului. asta o faci cu 2 bucati de arcuri frumos lipite cu un mastic in interior.

Bafta, sper sa te ajute

Marian
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

marinsas scrie:asta o faci cu 2 bucati de arcuri frumos lipite cu un mastic in interior.

Bafta, sper sa te ajute

Marian
sau cu o bucata de burete, daca ai clemele rupte. aiurica a mesterit asa ceva, asa ca-l poti intreba cum se face... :hi
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
wolf
Numar Inmatriculare: DJ 10 WLF

Mesaj de wolf »

Sau pur si simplu renunti la bucata de plastic pe care apesi(cea care vine pe exterior peste contactor)
WOLF
viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;

OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;

ImagineImagine
Razvan777
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: B44FRK

Mesaj de Razvan777 »

Multumesc mult :)
sper sa o rezorv ca e foarte enervant :)
Coman Dragos
Marca si model masina: C4, 1.6HDI
Numar Inmatriculare: B72DXC

Mesaj de Coman Dragos »

Dap... au dreptate baietii, cu toate metodele. Eu am rezolvat cu bureti, in ghilemele eu pentru ca am fost la service pentru ceva si i-am rugat sa se uite si la portbagaj si au rezolvat baietii. Mi-au spus ca pot sa il repare asa cum am spus m sus ori daca vreau sa imi inlocuiasca tot sistemul acolo. Pretul era ~200RON/sistem nou, pret de service citroen.
Succes :hi
Silviu Mustata

Mesaj de Silviu Mustata »

Vezi sa nu fie cumva mizerie stransa in timp. Pana te apuci sa il desfaci, cand speli masina, roaga-i pe cei de acolo sa insiste putin cu jetul in zona placutei, dupa care sa o sufle bine cu aer comprimat. La mine a mers. Totusi am impresia ca nu este chiar atat de etansa la mizerie si umezeala pe cat pare. De faptul ca prind iarna ghiata nu mai vorbesc, iar placuta este destul de festa pe locas. Bafta!!! :hi
Fost posesor Citroen C4 1.6 SX Vti 122 CP Pack Confort+Siguranta
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme C4”