Si tu Brutus ? Mai stiu eu unul!mielu' scrie:Eu va dau raspunsul deseara cand apare nevasta de la munca. Ea e sefa. Fara ea nici n-as stii ce sa mananc
@Fanut: S-a notat!
Si tu Brutus ? Mai stiu eu unul!mielu' scrie:Eu va dau raspunsul deseara cand apare nevasta de la munca. Ea e sefa. Fara ea nici n-as stii ce sa mananc

Cu ce sa te organizezi? Fiecare aduce ce crede ca bea si se pune la comun daca se doreste, daca nu, fiecare bea ce aduce, sau ce cumpara de la hotel! E bataie de cap inutila sa ne organizam la asa ceva, in conditiile in care pana acum asa a fost si totul a decurs perfect.simply the lex scrie:Pai si cum facem,cred ca ar trebui sa ne organizam si in sensul asta,nu? Sau vine fiecare cu sticla lui?

Pai e bine asa,nu stiam cum s-a procedat pana acum.Deci la gramada all the wayBogdan scrie:Cu ce sa te organizezi? Fiecare aduce ce crede ca bea si se pune la comun daca se doreste, daca nu, fiecare bea ce aduce, sau ce cumpara de la hotel! E bataie de cap inutila sa ne organizam la asa ceva, in conditiile in care pana acum asa a fost si totul a decurs perfect.simply the lex scrie:Pai si cum facem,cred ca ar trebui sa ne organizam si in sensul asta,nu? Sau vine fiecare cu sticla lui?