Anvelope iarna / all seasons
-
Lisa
- Sharky Boy
- Numar Inmatriculare: B-03-LIS
Anvelope iarna / all seasons
Intrucat nu am vazut info despre anvelope decat de tuning sau anvelope stock, ce anvelope de iarna sau all seasons recomandati? nu anvelope de fitze, nu ultra performante, de curse sau cine stie ce, desi ar fi interesant si asta. Anvelope cat se poate de practice, ieftine si cel mai important BUNE!!
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Alea cu care vine masina sunt foarte bune (Michelin Energy parca)
Nu are sens sa iti pui de iarna la ce ierni avem noi mai nou in sud.
Dupa ce uzez ce am eu acum mi-as pune niste BFGoodrich daca as gasi un model cu inscriptia firmei mare pe muchia laterala, WRC-like
Nu are sens sa iti pui de iarna la ce ierni avem noi mai nou in sud.
Dupa ce uzez ce am eu acum mi-as pune niste BFGoodrich daca as gasi un model cu inscriptia firmei mare pe muchia laterala, WRC-like
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
sincer?
Daca e o vara nasoala si o sa am de alergat prin munti am un sg raspuns: Michelin Pilot Alpin
Nu au comparatie cu multe altele.. Nu te zgarci la bani daca si numai daca ai de mers prin munti mai ales iarna pe zapada sau gheata, e vb de viata ta, a celor din masina si a celorlalti din trafic
Daca e o vara nasoala si o sa am de alergat prin munti am un sg raspuns: Michelin Pilot Alpin
Nu au comparatie cu multe altele.. Nu te zgarci la bani daca si numai daca ai de mers prin munti mai ales iarna pe zapada sau gheata, e vb de viata ta, a celor din masina si a celorlalti din trafic
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
- silvius
-
Lisa
- Sharky Boy
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
-
Lisa
- Sharky Boy
- stevey
- Marca si model masina: C4 1.6i BLACK
- silvius
lasa tepii aia, ai martorii in adancime, aia conteaza.
Acu' michelin energy nu a fost facut pentru drumuri de munte iarna, pot sa zic ca te duci destul de bine, mai ales pe gheata. Iti spun din experienta proprie cand din prostia mea ca nu m-a interesat ce imi scrie computerul pe bord si continuam sa cred ca pe jos e doar umed, m-am rotit cu masina o data de toti de pe strada asteptau sa auda poc... nu a fost asa, dar atunci am spus ca sunt cazuri cand chiar iti trebuie. Ce ti-am spus eu costa mult (aprox 800 ron/bucata) , de aia am si zis ca iti iei doar daca ai multe drumuri la care nu poti renunta (cazul meu: trebe sa merg des rau in statiune montana la vreo 600 km de bucuresti si sa merg numai prin munti numai pe serpentine). Mie insa imi ies bani din asta si pot spune ca amortizez.
Poti sa stai calma cu gumele actuale atata timp cat nu te aventurezi fie ce o fi la munte cand auzi ca zapada are un metru
Acu' michelin energy nu a fost facut pentru drumuri de munte iarna, pot sa zic ca te duci destul de bine, mai ales pe gheata. Iti spun din experienta proprie cand din prostia mea ca nu m-a interesat ce imi scrie computerul pe bord si continuam sa cred ca pe jos e doar umed, m-am rotit cu masina o data de toti de pe strada asteptau sa auda poc... nu a fost asa, dar atunci am spus ca sunt cazuri cand chiar iti trebuie. Ce ti-am spus eu costa mult (aprox 800 ron/bucata) , de aia am si zis ca iti iei doar daca ai multe drumuri la care nu poti renunta (cazul meu: trebe sa merg des rau in statiune montana la vreo 600 km de bucuresti si sa merg numai prin munti numai pe serpentine). Mie insa imi ies bani din asta si pot spune ca amortizez.
Poti sa stai calma cu gumele actuale atata timp cat nu te aventurezi fie ce o fi la munte cand auzi ca zapada are un metru
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Cauciucurile stock sunt varza!!!
Daca vreti cauciucuri bune de iarna incercati Pirelli Winter Sport, sunt excelente.
P.S.: Cauciucurile stock nu sunt all-season, Michelin nu prea produce all-season.
Cei un cauciuc all-season? Un cauciuc care nu e bun nici vara nici iarna!!!
Daca vreti cauciucuri bune de iarna incercati Pirelli Winter Sport, sunt excelente.
P.S.: Cauciucurile stock nu sunt all-season, Michelin nu prea produce all-season.
Cei un cauciuc all-season? Un cauciuc care nu e bun nici vara nici iarna!!!
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
-
Lisa
- Sharky Boy
-
bezz
Eu iti recomand alternativa mai ieftina la Michelin, Kleber Krysalp, iarna trecuta la Sirnea am trecut acolo unde un megane cu pilot alpine s-a impotmolit
...... bine conteaza si maiestria 
kleber se comporta multumitor si pe ud, unde alte anvelope de iarna pot avea probleme. inutil sa mai spun ca am mers pana in iunie cu ele pana mi-au venit distantierele si au fost ok si pe cald.
kleber se comporta multumitor si pe ud, unde alte anvelope de iarna pot avea probleme. inutil sa mai spun ca am mers pana in iunie cu ele pana mi-au venit distantierele si au fost ok si pe cald.
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
Pentru oamenii mei... www.adac.de -> Tests -> Reifen-Tests -> Winterreifen -> 205/55 R16 ...
Daca nu parliti germana... www.google.com/translate ...
Dintre cele mentionate de ADAC printre primele pozitii, ieftine sunt Uniroyal MS Plus 55,
dar nu prea se gasesc la noi...
Eu folosesc Pirelli WS 210 si sunt foarte multumit, de asemenea am auzit numai lucruri bune despre Vredestein,
care pe langa faptul ca sunt excelente, arata si foarte bine (design by GIUGIARO); si Dunlop WS M3.
Daca nu parliti germana... www.google.com/translate ...
Dintre cele mentionate de ADAC printre primele pozitii, ieftine sunt Uniroyal MS Plus 55,
dar nu prea se gasesc la noi...
Eu folosesc Pirelli WS 210 si sunt foarte multumit, de asemenea am auzit numai lucruri bune despre Vredestein,
care pe langa faptul ca sunt excelente, arata si foarte bine (design by GIUGIARO); si Dunlop WS M3.
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
>Ceea mai mare aberatie care am auzit-o vreodata , inseamna ca nu ai mers niciodata cu pneuri de iarna pe zapada sa vezi aderenta poti sa ai . ->Sa vezi cum oamenii cu bmw si cu "mertane" care nu aveau incaltari de iarna se chinuiau in Poiana Brasov sa urce o panta de cateva grade ......indie. scrie: Nu are sens sa iti pui de iarna la ce ierni avem noi mai nou in sud.
>>> LISA daca mai mergi la un ski , sau daca mai dai o fuga pe la munte ....puneti pneuri de iarna , daca nu ai bani puneti macar 2 pneuri pe fata si sa o vezi diferenta !!!
>>Nu ii asculta pe cei care spun ca nu se merita pneurile de iarna ca spun niste aberatii imense . De ce crezi ca se fac ambuteiajele care le vezi la TV iarna , cand la Unirii se chinuie cu masinile sa iasa din pasaj , ptr ca avem conceptii depasite si nu intelegem ca iarna trebuie sa ai "incaltari" de iarna si vara de vara .