Taxa auto - timbrul verde
- buzuramd
- Marca si model masina: 1.6i
- Numar Inmatriculare: CJ 14 AEC
Re: Taxa auto - timbrul verde
Teoretic ai dreptate. Inca nici ei nu stiu cum va fi. Eu cred ca vom plati toti o taxa anuala indiferent daca pt masina respectiva a fost sau nu a fost platita taxa de prima inmatriculare. La fel si cu masinile aduse din strainatate.
Ascut ovaz. Numai in timpul liber.
1.6 16v 80 kW
1.6 16v 80 kW
-
joeadrianblack
Ei doresc, ceea ce vor sa faca din prima casa 2013, sa cumperi din romanika si nou... Problema e ca nu pot s-o faca...
-
raul oradea
- Marca si model masina: C4, 1.4 16v
- Numar Inmatriculare: BH 12 AUL
REVIN, poate n-am fost destul de explicit: in momentul de fata se plateste taxa:
1. pt masinile care au fost inmatriculate in RO inainte de 2007, pt ca de atunci a fost introdusa taxa, si logic, asta inseamna ca nu s-a platit o taxa
2. daca dupa 2007 s-a inmatriculat in RO, si legal, s-a platit taxa, care intre timp a fost recuperata de la stat, trebuie platita de noul proprietar
- nu se plateste la inmatr. dupa 2007 doar daca nu a fost recuperata, si se face dovada cu o adeverinta eliberata de ANAF (finante/trezorerie) catre serviciul inmatriculari
1. pt masinile care au fost inmatriculate in RO inainte de 2007, pt ca de atunci a fost introdusa taxa, si logic, asta inseamna ca nu s-a platit o taxa
2. daca dupa 2007 s-a inmatriculat in RO, si legal, s-a platit taxa, care intre timp a fost recuperata de la stat, trebuie platita de noul proprietar
- nu se plateste la inmatr. dupa 2007 doar daca nu a fost recuperata, si se face dovada cu o adeverinta eliberata de ANAF (finante/trezorerie) catre serviciul inmatriculari
- wolf
- Numar Inmatriculare: DJ 10 WLF
Daca taxa a fost abuziva si unii si-au recuperat banii in instanta ,acum de ce se mai pune problema la "ghiseu" ca a fost sau nu RECUPERATA TAXA?
Statul a recunoscut ABUZUL si-a platit banii.
Tara de ©@©@t !!!
Nu-i duce capul sa faca bani decat din TAXE SI TIMBRE.
Statul a recunoscut ABUZUL si-a platit banii.
Tara de ©@©@t !!!
Nu-i duce capul sa faca bani decat din TAXE SI TIMBRE.
WOLF
viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;
OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;

viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;
OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;

- wolf
- Numar Inmatriculare: DJ 10 WLF
V-ati pus problema cat va mai costa masina pe an si cat o sa mai ajunga si cu mizeria asta de taxa?
Poate ati uitat si de pretul carburantului mereu in crestere din cauza accizelor puse tot de stat.
Poate ati uitat si de pretul carburantului mereu in crestere din cauza accizelor puse tot de stat.
WOLF
OPUSworkshop

OPUSworkshop

- teddy_dmy
- Marca si model masina: Renault Laguna 2.0
Citroen C4 - Localitate: Bucuresti
eu totusi nu cred ca aceasta taxa va ramane asa, pana nu apare proiectul de lege, tot ce facem noi sunt supozitii
-
raul oradea
- Marca si model masina: C4, 1.4 16v
- Numar Inmatriculare: BH 12 AUL
''teddy..'' ce facem noi aici NU ''sunt supozitii'', cazul pe care l-am descris in pagina 1, e concret, chiar cazul meu (am specificat)
- e adevarat ca legea cu schimbul 'taxei de poluare' in 'timbru' nu a aparut in monitor inca..., dar mentionez ca cea cu taxa, amanata de guv.Boc, a intrat incepand de la 1 ian.2013 asa cum era preconizat
- in consecinta daca trebuie sa inmatriculezi masina esti 'bun de plata'
drumuri bune
- e adevarat ca legea cu schimbul 'taxei de poluare' in 'timbru' nu a aparut in monitor inca..., dar mentionez ca cea cu taxa, amanata de guv.Boc, a intrat incepand de la 1 ian.2013 asa cum era preconizat
- in consecinta daca trebuie sa inmatriculezi masina esti 'bun de plata'
drumuri bune
- teddy_dmy
- Marca si model masina: Renault Laguna 2.0
Citroen C4 - Localitate: Bucuresti
De acord cu tine, cand am spus supozitii, am facut referire la taxa de timbru( a nu se intelege gresit )
Legea care este in viguare este bolnava si asta o stiu toti
Numai bine
Legea care este in viguare este bolnava si asta o stiu toti
Numai bine
-
dimabogdan
Tot la ei exista si o copie a hotararii de obligare a restiturii primei inmatriculari sau nu, asa ca nu vad cum iti pot cere ei o dovada pe care sa le-o dai tot lor?raul oradea scrie: - nu se plateste la inmatr. dupa 2007 doar daca nu a fost recuperata, si se face dovada cu o adeverinta eliberata de ANAF (finante/trezorerie) catre serviciul inmatriculari
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Am vazut ca s-a pus accent in discutie pe inmatricularea masinilor aduse de afara.Dar pt astea cumparate de noi din tara dar fabricate(implicit inmatriculate) pana in 2007 cum e?
N-am gasit ceva concludent pe net
N-am gasit ceva concludent pe net
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Pai pt alea aduse de afara e clara taxa...
In discutie e pt astea cumparate de noi din RO pana in 2007 . Asta se tot discuta si nu se hotarasc . Asteptam cu interes , ca sa stim ce avem de facut in continuare cu cazanele noastre
In discutie e pt astea cumparate de noi din RO pana in 2007 . Asta se tot discuta si nu se hotarasc . Asteptam cu interes , ca sa stim ce avem de facut in continuare cu cazanele noastre
- Mihai.G
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: B-??-DNA
Azi de dimineata am auzit la radio ca taxa timbrul verde este valabila pt. masinile inmatriculate in RO, iar taxa de timbru va fi mai mica decat taxa de prima inmatriculare. Taxa va fi platita o singura data indiferent daca ea se va vinde o data sau de mai multe ori. Ei zic ca taxa de timbru verde este facuta pt. a descuraja persoanele care au masini poluante.
Acum intrebarea mea e daca platim pt. o masina neinmatriculata ambele taxe??
Acum intrebarea mea e daca platim pt. o masina neinmatriculata ambele taxe??

раскрутка сайта киев
...:::Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 90 CP-:::...
Uneori ma intreb daca citesti asta?!
- DjAndr3w
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
- Numar Inmatriculare: IS 15 EOK
Dupa ce ieri m-am documentat cu aceasta taxa la ANAF va pot spune urmatoarele:
-Taxa de prima inmatriculare, asa zisa si taxa de poluare se plateste pentru orice masina noua sau SH inmatriculata pentru prima data in Romania
-Timbru verde, sau taxa verde se plateste de noul cumparator/proprietar pentru masinile inmatriculate in RO inainte de 2007(EX: ai o Dacie din 1900 toamna, vrei sa o vinzi, noul proprietar trebuie sa plateaca taxa verde, care se calculeaza in functie de Euro si noxe, deci vei vinde masina cu 1000 Ron, iar taxa va fi 5000 Ron-e doar un exemplu, nu am calculat). La fel aceasta taxa verde, se plateste si pentru masinile inmatriculate in RO dupa 2007, la care, s-a recuperat taxa 100% prin instanta sau partial. Deci mare atentie cand cumparati o masina SH, sa faca dovada vanzatorul ca e taxa achitata si nu a fost recuperata.
-Taxa de prima inmatriculare, asa zisa si taxa de poluare se plateste pentru orice masina noua sau SH inmatriculata pentru prima data in Romania
-Timbru verde, sau taxa verde se plateste de noul cumparator/proprietar pentru masinile inmatriculate in RO inainte de 2007(EX: ai o Dacie din 1900 toamna, vrei sa o vinzi, noul proprietar trebuie sa plateaca taxa verde, care se calculeaza in functie de Euro si noxe, deci vei vinde masina cu 1000 Ron, iar taxa va fi 5000 Ron-e doar un exemplu, nu am calculat). La fel aceasta taxa verde, se plateste si pentru masinile inmatriculate in RO dupa 2007, la care, s-a recuperat taxa 100% prin instanta sau partial. Deci mare atentie cand cumparati o masina SH, sa faca dovada vanzatorul ca e taxa achitata si nu a fost recuperata.
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
E din ce in ce mai bine...
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Ce porcarie....
Totusi ma gandesc la un euro4 nu poate fi atat de mult,desi nu ma mai surprinde nimic...
Totusi ma gandesc la un euro4 nu poate fi atat de mult,desi nu ma mai surprinde nimic...
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;