Pe unde ne putem plimba in toamna asta?

Calatorii auto si nu numai, locuri vizitate, locuri recomandate, etc...
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

Noi am facut din Bucuresti pana in Arad ~8 ore in conditiile in care am plecat din Bucuresti la 02:00 AM, ceea ce mi se pare "decent" tinand cont de halul in care se circula in mod obisnuit.
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Sa plec precum un liliac, doar de dragul de a ajunge mai repede? Mie unul nu mi se pare o afacere!

Prefer sa raman acasa!
newt
CPatratzel

Mesaj de newt »

Sunt perfect de acord cu tine! Din nefericire, daca pleci in timpul zilei risti sa stai mai mult in spatele tirurilor decat sa mergi. Lipsa autostrazilor face tranzitul tarii un cosmar, este adevarat, iar alternative nu ai... inca....poate doar avionul dar pierzi tot farmecul calatoriei.
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Eu nu stiu, nu inteleg, nu pricep, nu imi dau seama, cum ungurii aia, o mana de oameni, au asemenea drumuri? Au masini vechi, rable in general, iar noi, 22 milioane cu masini de lux, care mai de care, cum nu vezi in toata Europa, nu suntem in stare sa facem 2-3 autostrazi: Bucuresti-Iasi, Iasi-Arad, si Arad-Brasov-Bucuresti!

Ma uit la Grozavesti, trec zilnic pe la 'lucrari' .. NU FAC NIMIC! Am stat 5 zile in Berlin, si unde stateam eu se lucra la un pod de metrou, suprateran.. Aproape ca terminasera podul ala de finisat in 3 zile.. Incredibil!

Nu muncesc? Da-le frate 1500 de euro de caciula si zi-le sa termine in 1 luna! Si sunt convins ca asa ar merge treaba.. Dar ei.. dau 10-12 mil sal. la amaratii aia si se asteapta sa puna osu la munca..

Ce tampiti!
newt
CPatratzel

Mesaj de newt »

Vrei sa stii de unde au ungurii astia atatea drumuri? E simplu! DUMINICA putin inainte de pranz veneam dinspre granita austro-ungara pe M5 catre Budapesta si ce mi-a fost dat sa vad ochilor? SE ASFALTA pe un sens al autostrazii!!!! :shock: :shock: :shock: Si nu vorbesc despre unul-doi muncitori care stateau pe malul santului, ci despre o adevarata armata de oameni, camioane si alte utilaje de profil.... 150 de km mai departe (deja intrat in mult iubita noastra tara) ma lovesc de lucrari in carosabil din nou. Stiti cati muncitori erau aici? Ati ghicit!! Batea vantul, nu era nici macar un idiot care sa dirijeze traficul pe un singur sens in lipsa semafoarelor!!
De-asta ei ajung la Viena in 2 ore din Budapesta iar noi facem 2 zile din Bucuresti.....
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

2 zile daca mai ajungi cu masina intreaga la granita.. Mare inspiratie am avut sa plec afara fara praguri si bara fata modificate.. Ce traseu de macadam mi-a fost dat sa vad intre Baile Herculane si Lugoj.. Ma simteam intr-un film de groaza cu unii care au gresit drumul si au ajuns in Evul Mediu! DEZASTRU!

Concluzie: stati acasa!
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

hmm... ma uit sunt doar 1000 de km, pacat ca mai mult de juma in Romania. Am vazut ca optim e bucuresti/pitesti/sibiu/arad
Intrebare intrebacioasa: viteze limita pe drum national si autostrada in HU si apoi pe autobahn in austria stie careva?

PS. nu am cum sa stau acasa ca cica copilul trebe sa aibe haine noi de la C&A si H&M :) Decat sa le iau de pe net sau sa dau o lopata e bani pe ele mai bine fac un shopping la parndorf si apoi dau o tura de photo shooting la viena :)

LE. stiti vreu hotel la parndorf mai k lumea? daca da care si pe la ce scoruri?
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
SAMmy
My C4 Rocks!
Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Numar Inmatriculare: VN 29 SAM

Mesaj de SAMmy »

Nu sta la Pardorf - e un sat, nu ai ce vedea acolo - acolo te duci si stai juma de zi si faci shopping, si ce shopping!?! ;)
Stai fie la slovaci in Bratislava, la un hostel (iti pot recomanda unul tare!) sau la Vienna, tot la hostel/pensiune
(iti pot recomanda doua, ambele geniale, nu tari, repet - GENIALE!) - pretul e in jur de 40-50 de euro
pe noapte camera dubla cu mic dejun inclus, desi acum s-ar putea sa fie mai ieftin, eu am fost in august!

Cat despre limita de viteza - 130 pe autostrada (si la unguri si la austrieci si la sloveni si la italieni,
cum e dealtfel in toata europa mai putin anumite segmente din germania) - exista aici o regula empirica
pe care mi-a spus-o un austriac, si anume - cand autostrada trece de la 2+ benzi pe sens la 3+ benzi pe sens
si nu exista limitare explicita, poti sa mergi cu 150, in rest, 100 pe E60 si alte drumuri europene, 90 pe nationale,
70 in localitati, 50/60 in orase, cu mici exceptii... oricum toate sunt semnalizate corespunzator.

PS: Pentru iesirea din Ro nu recomand ruta Sibiu-Arad, ocoliti un pic dar mergeti pe E60 via
Brasov-Sighisoara-Tg. Mures-Cluj-Oradea... it's much better, atat drumul cat si peisajul! Take care & have fun!
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
silvius

Mesaj de silvius »

nu, nu, eu vreau la viena sa stau, spune nume de pensiuni, dar sa fie ok, am nevoie de net si alte chestii.
am inteles ca la parndorf e caterinca rau cu preturile de te umfla rasul
Lisa
Sharky Boy
Numar Inmatriculare: B-03-LIS

Mesaj de Lisa »

Silvius...detectoarele sunt legale doar in ro...in ungaria sunt interzise, la fel si in austria. am fost la sf lui august pana la granita germaniei cu olanda si am intrebat pe drum dak e legal sau nu
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"
Lisa
Sharky Boy

Mesaj de Lisa »

praga e f misto in septembrie... sunt cluburi f tari pentru cunoscatori...

nord-vest-ul germaniei e f misto, si eu am prins vreme f f buna knd am fost, in toata europa ploua si era frig, dar in germania era superb.

si viena e f misto in sept-oct...pana incepe sa ploua, si iar e f frumoasa de sarbatorile de iarna.
silvius

Mesaj de silvius »

ms Lisa
SAMmy, spune-mi pls numele de la hotelurile alea... si scoruri ceva
Lisa
Sharky Boy

Mesaj de Lisa »

silvius, dak vrei sa stai in viena, e un hotel numit Tourotel Marahilfer si e pe mariahilfer strasse. nu e f f central, dar e aproape de mai toate. Are scoruri f bune si e de 3 stele, camerele sunt dragutzele singura bila neagra o are din cauza "rmancelor vesele" de pe mariahilfer strasse. sunt mai ceva ca pa centura. in rest e aproape de schonbrun...
SAMmy
My C4 Rocks!
Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Numar Inmatriculare: VN 29 SAM

Mesaj de SAMmy »

La Vienna... cel mai tare hostel este Wombat's pe Grangasse 6, iar exact langa,
pe Sperrgasse 12 este o pensiune numita FUNFHAUS, iarasi foarte tare...

Intra pe site la Wombat's, vezi daca iti place si trimite un e-mail (chiar daca pe site scrie sa le scrii doar
pentru grupuri mai mari, daca le scrii iti vor raspunde prompt) Costa 50 de euro camera dubla pe
noapte + 3 euro de persoana micul dejun all-you-can-eat foarte bun...

La FUNFHAUS e liniste, e foarte curat iar camerele sunt mai mari... eu cred ca e foarte potrivit pentru
cineva cu copil... costa 46 de euro pe noapte camera dubla cu mic dejun inclus (dulceata+miere
+unt+paine+cafea/lapte/ciocolata calda)... Daca te duci la FUNFHAUS, te vor intreba daca vrei camera
cu baie interioara - 56 euro sau cu baie pe hol - 46 euro... ia-o pe aia cu baie pe hol, nu inseamna
ceea ce crezi... inseamna ditamai garsoniera cu hol imens, camera imensa si acces la baia proprie din hol,
si nu o singura baie pe coridor care deserveste mai multe camere... ;)

PS: Wombat's este Editor's Choice pentru Vienna pe LonelyPlanet.com... Ambele sunt foarte curate,
insa FUNFHAUS e de-a dreptul sterila... La FUNFHAUS cred ca gasesti loc chiar daca nu faci rezervare,
insa la Wombat's in nici un caz...
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
silvius

Mesaj de silvius »

thks :)
Scrie răspuns

Înapoi la “Calatorii (Auto), vacante, etc”