geam lateral fix berlina

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
Scrie răspuns
Simona GL
Numar Inmatriculare: GL-36-SIM

geam lateral fix berlina

Mesaj de Simona GL »

:hi
O micuta grindina de Galati (micuta pe naiba.. ) a reusit sa-mi sparga un geam lateral fix (acela triunghiular din spate), si cum prietenii de la Stecon spun ca e in jur de 650 lei unul (fara montaj), intreb si eu ca o novice ce sunt: se poate recupera intreg acel geam de pe masina? adica am sanse sa gasesc la dezmembrari?
:)
Norishor
Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
Numar Inmatriculare: NOR

Re: geam lateral fix berlina

Mesaj de Norishor »

Geamul se poate recupera. Problema se pune ca cei de la dezmembrari sa stie/vrea sa-l dea jos.
Bafta multa!
:idea: Diagnoza computerziata - Lexia/DiagBox: Activari/dezactivari optiuni (centuri, DRL, AUX, etc..) /Update soft ECU /Resetare auto-adaptivi /Programare cheie noua /Programare RD/RT CD/Mp3 /Diagnoza pre-achizitie auto
:idea: Reparatii diverse cheie telecomanda
:arrow: http://www.facebook.com/ClubCitroenC4
Simona GL

Mesaj de Simona GL »

Multumesc pt raspuns Norishor :). Stii cumva daca se recupereaza si garnitura? Sau se poate achizitiona separat? O zi frumoasa!
Norishor

Mesaj de Norishor »

Teoretic se recupereaza si garnitura, dar de preferat este sa pui alta noua. Nu e scumpa din ce stiu eu. La C4 din ce vad pe service citroen, nu apare garnitura. Exista o spuma pt. etasare si in rest plastice.
:idea: Diagnoza computerziata - Lexia/DiagBox: Activari/dezactivari optiuni (centuri, DRL, AUX, etc..) /Update soft ECU /Resetare auto-adaptivi /Programare cheie noua /Programare RD/RT CD/Mp3 /Diagnoza pre-achizitie auto
vmeremia
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDi, 92cp (no FAP)

Mesaj de vmeremia »

Din experienta proprie, stiu ca e destul de dificil sa recuperezi un geam fix. Mie mi s-a spart geamul fix pe partea dreapta spate la coupe. Cand am fost la Pilkington sa mi-l inlocuiasca, a trebuit sa taie pur si simplu garnitura veche pentru ca era asa de bine prinsa de caroserie... Mi se pare ca e exagerat pretul de 650 ron pentru geamul ala asa de mic :| Si mie mi-au cerut 550 -600 ron la Constanta cand mi s-a spart masina, dar era pentru un geam considerabil mai mare si cu tot cu manopera. Am gasit la Pilkington la 350 ron cu tot cu manopera. Iti sugerez sa incerci si acolo :hi
Simona GL

Mesaj de Simona GL »

Merci Norishor.. garnitura probabil intra in manopera, poate nici nu are cod. probabil e la metru si intra la consumabile.. cine stie? :)
Vmeremia ti s-a potrivit geamul la culoare? astia unde am intrebat eu lucreaza cu Saint-Gobain si mi-au cerut VIN-ul masinii ca sa-mi poata da pret.. Cat priveste pretul.. ma cam asteptam sa usture la buzunar, asa e cu gemuletele astea fixe. cica mai bine se sparge geamul de la sofer decat ala mic din spate.. :)))) Eu am schimbat parbrizul la ei si s-a potrivit, 1100 lei doar geamul.. noroc ca a fost pe CASCO :))) In orice caz incerc si la Pilkington ca am vazut ca exista un dealer si la GL.
Drum fara gropi va urez!!
;)
vmeremia

Mesaj de vmeremia »

Pai comanda geamului am fact-o cu VIN. Se potriveste la culoare. Si cei de la Pilkington tot cu Saint-Gobain lucreaza. Pe geam scrie Pilkington si mai jos Saint-Gobain :D
Simona GL

Mesaj de Simona GL »

Nasol.. inseamna ca tot cam atat o sa ma coste.. :) Cei la care am intrebat prima data mi-au spus ca as fi scapat mai ieftin daca era Coupe... In mod ciudat e mai ieftin geamul tau, chiar daca e mai mare..
vmeremia

Mesaj de vmeremia »

La asta nu ma asteptam :| E foarte ciudat. Oricum, poti sa incerci totusi la Pilkington. Cum am zis, diferenta de pret dintre reprezentanta in CT si Pilkington era de mai bine de 200 RON. Chiar cei de la Pilkington m-au intrebat dupa ce am facut comanda daca am mers si la reprezentanta pentru ca intrebasera cei de acolo fix de geamul ala in aceeasi zi... :)
Simona GL

Mesaj de Simona GL »

:) sun maine la ei. Tare faza cu reprezentanta... ar fi comandat de la Pilkington si pe tine te-ar fi tinut vreo 2 saptamani pe motiv ca vine din Franta.. :ok
Norishor

Mesaj de Norishor »

si eventual isi mai pun si vreo 100-200 ron "deranjul" :ok
Simona GL

Mesaj de Simona GL »

:D pai uite vezi, noroc cu clubul.. asa mai fentam si noi "deranjul"..
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”