Oricum nu incerc eu sa conving pe nimeni de nimic, sunt totusi mai mult decat surprins de reactii care vin de la persoane active aici, deci care nu ar trebui sa aiba nicio problema in a accesa aria respectiva, persoane carora am inteles ca li s-a explicat pe privat cum stau lucrurile si totusi facem din tantar armasar!
Apropos de useri si de bun simt...tocmai ce am aflat zilele trecute de un user care prin 2010 nu avea niciun post si a cerut sigla ClubC4 pe email. Mihay, fiind de buna credinta, evident ca i-a trimis omului sigla sa isi faca sticker...Acum , dupa 2 ani , primul post care credeti ca este? Vand Stickere ClubC4 6 Ron Bucata... userul facuse 45 de bucati si s-a hotarat sa le vanda aici, evident si-a cerut scuze si a inteles ca materialele promotionale pot fi comercializate doar de echipa tehnica sau alti membrii mai vechi si de incredere..dar totusi
Exemplele pot continua si sincer ne dorim sa avem X useri de calitate decat 10X ca numar si doar sa culeaga informatii.
Cea mai accesata sectiune a forumului din cautari, este cea de probleme, unde evident ca toata lumea are acces..deci haideti sa nu mai plangem mila nimanui ca pana la urma urmei nimeni nu are vreo obligatie fata de cineva! Cei care au facut tutorialele le au facut fara nicio obligatie, cei care intra aici pe forum sa citeasca, la fel nu au nicio obligatie de aceea cel mai bine: first give then ask!!!
Pe afara sunt forumuri Citroen unde nu ai acces la nimic! Vrei sa iti faci cont, nu prea merge oricum, ca trebuie aprobare, si noi ne plangem ca avem o parola accesibila majoritatii userilor acestui forum..deci pana la urma eu tot nu inteleg care e problema celor 2,3 useri inversunati pe aceasta masura!
karateka..tu la un moment dat aveai un topic in care vindeai diverse..lumea posta acolo te intreba, tu raspundeai cand iti aminteai sau aveai timp...deci hai sa lasam care pe care ajuta si cum o face ca nimeni nu e vreun Sfant!