Da, este de tip A. Nu, nu vei avea probleme. Banuiesc ca te referi la MP3 original (RD4-N1 02). Bineinteles daca iei unitate SH va trebui codata si configurata pe masinuta ta.
In principiu da. Se poate activa functia AUX, urmand sa-ti confectionezi tu un cablu.
Schema este aceasta (nu imi apartine):
Activarea este 50 de ron si stii unde ma gasesti
Eu nu am avut cablu special, m-am folosit cum zice si Norishor de o mufa de la Pc, ceva de la CDROM cred ca era nu mai tin minte ca nu l-am facut eu personal!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... .. KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Ar fi interesanta varianta cu AUX, dar, din ce am citit pe forum, am inteles ca se aude sunetul incet. Norishor, se poate face ceva ca sa se auda sunetul aproape de volumul normal al CD/radio? Ms!
Ex: Citroen C4 coupe 1.4 16V 2005, Gri Iridis
Actual: BMW F10 520D LCI 2012, Black Saphire Metalic 475
@djmanianfs: sunt niste curbe de nivel care se pot testa din lexia. Nu am avut ocazii sa le testez pe AUX pt. ca papa destul de mult timp si nici nu am avut AUX disponibil pt. teste.
stie cineva codul culorilor pentru firele conectate la mufa rd4? eu am mufa taiata, si am gasit in masina o mufa cu fire pe ea dar nu corespund culorile si nu prea stiu cum sa le combin.Ma poate ajuta cnv?