Dupa mult timp in care am neglijat masina din varii motive, m-am hotarat sa pun capat nepasarii si s-o aduc intr-o stare decenta. In principal vreau sa schimb toate plasticele care s-au rupt in partea din fata.
Piesele problematice ar fi:
1) spoiler - are o crapatura cat casa plus multe zgaraieturi
2) deflector aer (sub spoiler) - a mai ramas doar o amintire a ceea ce era odata
3) prinderi aripa / spoiler - nu mai sunt de mult acolo, spoiler-ul actual fiind prins cu coliere (reperul 15 in imaginea de mai jos)
4) contraaripa dreapta
5) guard grille - grila dintre cele doua masti de proiectoare de ceata - mai are doar cateva clipsuri din cate avea odata (reperul 8 in imagine de mai jos)
6) bumper crossmbr - bumper-ul din spatele grilei de la punctul 5 (reperul 2 din imaginea de mai jos)
Recent am reusit si-am cumparat un spoiler alb de coupe, un deflector de aer si o contraaripa.
Problema mea este urmatoarea: nu stiu daca grila de la punctul 5 de mai sus se potriveste de la un tip de spoiler (eu am acum spoiler de berlina pentru ca e coupe enteprise) iar pentru prinderile de aripa / spoiler de la punctul 3 si bumper-ul de la punctul 6, fac apel la un binevoitor poate are sau stie de une pot lua ceva mai ieftin decat la 160.92 RON setul respectiv 390.84 RON cat e pe service.citroen.com pretul de referinta.
Atasez o imagine pentru sprijin vizual.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri / indrumari