Vand carcasa cheie tip briceag si nu numai
Reguli forum
1.Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice
5. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
6. Pentru a se evita diferite situatii neplacute, utilizatorii care NU au un minim de 50 de POSTURI nu pot posta in aceasta sectiune a bursei anunturi de VANZARE. Daca totusi un utilizator posteaza, topicul va fi sters!
7. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1.Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice
5. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
6. Pentru a se evita diferite situatii neplacute, utilizatorii care NU au un minim de 50 de POSTURI nu pot posta in aceasta sectiune a bursei anunturi de VANZARE. Daca totusi un utilizator posteaza, topicul va fi sters!
7. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
-
vladutzuuu
Re: Vand carcasa cheie tip briceag si nu numai
Pentru cei care sunt atehnici (asa ca mine) cred ca ar fi util un scurt ghid de inlocuire lama.
Nu stiu in ce masura ar fi de ajutor o convorbire telefonica.
Nu stiu in ce masura ar fi de ajutor o convorbire telefonica.
-
2009_gs
Vreau sa spun ca nu am carcasa care iti trebuie tie decat cu lama clasica, cu dinti. Si asta nu te ajuta deloc, nu poate fi prelucrata altfel.simply the lex scrie:Daca te referi la prinderea in carcasa,nu e la fel.Daca te referi la caneluri,da,e la fel ca la C4 insa nu ma intereseaza lama pt ca nu o prelucrez,o schimb cu cea originala.
- ciprianis
Salut.ma intereseaza si pe mine o cheie tip briceag cu sigla citro,si cu buton de far in mijloc.
Multumesc. 0741257352
Multumesc. 0741257352
-
ciprix777
- Numar Inmatriculare: TL 06 MAT
Scuze ca nu ti-am raspuns. Iti explic la telefon. Daca mai este valabil. Multumesc2009_gs scrie:Am fost plecat in ultima perioada si nu am avut acces la internet .Produsele sunt in stoc , anuntul este valabil.Maine te sun pentru date daca mai esti interesat.ciprix777 scrie:Salut, ma intereseaza si pe mine o carcasa cu 3 butoane, simbol far pe centru.
0723153891. Multumesc.
Furnizorul este acelasi , produsele de calitate.Cei care aveti nelamuriri la inlocuirea lamelelor sunati-ma si va indrum . 0745365690 0746641638 0751882329
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
Am luat si eu 3 carcase (de pe net, nu stiu daca de la user-ul care a initiat acest topic) - una pentru C4 si 2 pentru C6 si confirm - calitatea este super-ok... If anything, sunt chiar mai bune (a se citi mai rezistente) decat cele originale, cel putin partea de pliere de tip briceag - butonul este integral din metal, nu din plastic eloxat 
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
- shogi
- Numar Inmatriculare: PH 88 SGY
Aprob spusele de mai sus.Mi-a ajuns si mie azi carcasa..pliabila,3 butoane,far pe mijloc,pentru C4.Nu a necesitat nici o modificare,decat "transplant".Multumesc !
Citroen C4 Coupe 1.6HDI 90CP
-
2009_gs
Da , de la mine ati cumparat.Multumesc pentru laudele aduse produselor.
In continuare , este valabil , pentru oricine are nevoie de carcase , sunati.Fara nici o problema ma puteti suna daca doriti detalii referitoare la "transplant".
'SAMmy , pachetul l-am trimis la datele date de tine , la o societate comerciala.In acel moment nu aveam facturier si chitantier la mine , eram plecat din localitate.In cazul in care te intereseaza factura , da-mi un pm cu datele complete de facturare , sau suna-ma pentru a rezolva.
In continuare , este valabil , pentru oricine are nevoie de carcase , sunati.Fara nici o problema ma puteti suna daca doriti detalii referitoare la "transplant".
'SAMmy , pachetul l-am trimis la datele date de tine , la o societate comerciala.In acel moment nu aveam facturier si chitantier la mine , eram plecat din localitate.In cazul in care te intereseaza factura , da-mi un pm cu datele complete de facturare , sau suna-ma pentru a rezolva.
-
ciprix777
- Numar Inmatriculare: TL 06 MAT
Primit si eu carcasa. Extrem de multumit, recomand cu incredere.
-
2009_gs
Incepand de luni 10.12 sunt fi disponibile si butoanele de pe montajul electronic , switchuri smt , pentru cei la care datorita uzurii s-au rupt , nu mai fac contact sau sunt oxidate.
Pretul e de 20 de lei pentru un buton/switch , 37 de lei pentru 2 butoane/switch-uri , 55 de lei pentru 3 butoane/switch-uri.
Preturile au inclus si transportul prin Posta Romana.
Pentru cei care nu au la cine sa inlocuiasca aceste switch-uri sau nu au cunostintele/scule necesare , daca doresc le pot inlocui eu gratuit.
Pentru inlocuirea lor , clientul trebuie sa imi trimita cheia , urmand ca eu sa le inlocuiesc si sa o trimit inapoi.
Luni voi posta si poze cu acestea.
Pretul e de 20 de lei pentru un buton/switch , 37 de lei pentru 2 butoane/switch-uri , 55 de lei pentru 3 butoane/switch-uri.
Preturile au inclus si transportul prin Posta Romana.
Pentru cei care nu au la cine sa inlocuiasca aceste switch-uri sau nu au cunostintele/scule necesare , daca doresc le pot inlocui eu gratuit.
Pentru inlocuirea lor , clientul trebuie sa imi trimita cheia , urmand ca eu sa le inlocuiesc si sa o trimit inapoi.
Luni voi posta si poze cu acestea.
-
2009_gs
Anunt valabil!
- ganja
- Marca si model masina: C4 Coupe (2007): 1.6 HDi, 110CP (VTR)
salut, cheie cu modulul electronic ai? modelul cu 3 butoane
Citroen C4 Coupe 2007 1.6 HDI 110 Cp - Noir Obsidian
viewtopic.php?f=19&t=7141" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=19&t=7141" onclick="window.open(this.href);return false;
-
2009_gs
Anunt valabil . UP!!!!
La comanda si chei cu 2 sau 3 butoane , atat briceag cat si simple.La cele briceag pretul este 170 de lei , se aduce pe comanda , dupa plata unui avans de 50 de lei(deh , sunt oameni care au comandat si apoi au renuntat)
Mai multe detalii la 0745365690 0751882329
0746641638.
La comanda si chei cu 2 sau 3 butoane , atat briceag cat si simple.La cele briceag pretul este 170 de lei , se aduce pe comanda , dupa plata unui avans de 50 de lei(deh , sunt oameni care au comandat si apoi au renuntat)
Mai multe detalii la 0745365690 0751882329
0746641638.
-
bdog
- Numar Inmatriculare: ph88dbv
Am primit si eu comanda cheie briceag cu 3 butoane far mijloc multumit de comanda.
Multumesc!
modul?adik cheie cu cip?si cum se programeaza?
ah cat despre montaj...am scos nitul ala mic si negru si inlocuit lama...transferat cipul...rupt un piciorus din interior ca sa intre si merge perfect...si lipit si emblema
>>
Comandati cu incredere!
Multumesc!
modul?adik cheie cu cip?si cum se programeaza?
ah cat despre montaj...am scos nitul ala mic si negru si inlocuit lama...transferat cipul...rupt un piciorus din interior ca sa intre si merge perfect...si lipit si emblema
Comandati cu incredere!
- Norishor
- Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
- Numar Inmatriculare: NOR
Cipul se programeaza cu Lexia/DiagBOX, si necesita CarPass-ul masinii (codul de securitate pe care il cere BSI-ul la procedura de "invatare" a cheii) 
- sergiu9my
- Marca si model masina: Citroen C4,1.6HDI
- Numar Inmatriculare: PH 90 WTF
Am primit si eu azi carcasa, am avut ceva batai de cap cu inlocuitul lamei dar intr-un final am reusit.
Multumit de produs si de vanzator.
Recomand !
Multumit de produs si de vanzator.
Recomand !