Daca ai luat promotia champion, atunci nu are MP3. Si evident mergi la ei degeaba in cazul astadanio scrie:Am o nemultumire, deja. In mod normal, masina trebuia sa fie echipata cu radio cd cu mp3, dar , dupa ce am plecat de la ATS am obs. ca era radio cd fara mp3. Asa ca luni sunt la ei in poarta.
Another NEW C4
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
onacus
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
-
dimabogdan
Ce marlani.Ce economii meschine fac.Cand am vrut sa iau turismu'
, prima data vazui un coupe :in plus fata de berlinus al meu avea MP3, Jenti aliaj si volan si schimbator imbracate in piele.
acum vad ca incet incet , le scot pe toate.Ca sa nu sppun ca pachetul Viata la Bord, se imputineaza pe zi ce trece.
acum vad ca incet incet , le scot pe toate.Ca sa nu sppun ca pachetul Viata la Bord, se imputineaza pe zi ce trece.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
-
danio
- Numar Inmatriculare: IL-16-TOX
Da, ai dreptate !
Am vorbit la dealer azi, mi-au explicat cum sta treaba si m-am lamurit.
Am fost la un pas de a fi implicat intr-un accident in spatele pietei Dorobanti. Un tip cu un logan mi-a iesit in fata(aveam prioritate), am franat brusc si puternic - am fost uimit, ma asteptam sa aud si sa simt caraitul de la ABS - pauza, nimic, masina a inghetat instantaneu.
Probabil ca tipul din logan a avut o dilema - de ce zambeam in loc sa injur
.
Dupa faza asta, ajung la birou si un coleg, se apropie de masina si spune: "Opa, ti-ai luat OLTCIT modelul nou?"(prost inspirat, parerea mea, ca imi e subaltern
)
Am vorbit la dealer azi, mi-au explicat cum sta treaba si m-am lamurit.
Am fost la un pas de a fi implicat intr-un accident in spatele pietei Dorobanti. Un tip cu un logan mi-a iesit in fata(aveam prioritate), am franat brusc si puternic - am fost uimit, ma asteptam sa aud si sa simt caraitul de la ABS - pauza, nimic, masina a inghetat instantaneu.
Probabil ca tipul din logan a avut o dilema - de ce zambeam in loc sa injur
Dupa faza asta, ajung la birou si un coleg, se apropie de masina si spune: "Opa, ti-ai luat OLTCIT modelul nou?"(prost inspirat, parerea mea, ca imi e subaltern
C4 coupe 1,6 HDI 16v 110Cp Champion - Alb IL-16-TOX
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
Are niste frane c4 super , si pe mine m-a salvat odata , era sa intru in curul unuia , noroc cu prietena mea care a stricgat la mine , si noroc ca masina PUR si simplu s-a oprit instantaneu (eu ma injuram cu unu si nu mai eram atent in fata , de atunci mi-am spus ca nu mai injur pe nimeni
)
Daca eram cu kalosul intram cu totul in ala , are niste frane de tot kkt-ul comparativ cu c4
Daca eram cu kalosul intram cu totul in ala , are niste frane de tot kkt-ul comparativ cu c4