IT Corner - Intrebari, sfaturi etc
- vmeremia
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDi, 92cp (no FAP)
Re: IT Corner - Intrebari, sfaturi etc
Am folosit Sygic in afara si pot confirma ca e mai mult decat ok pentru majoritatea tarilor europene 
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Sustin si eu pe Alexalex82 scrie:Daca pt strainatate vrei navi , Sygic mi se pare cel mai ok ...
- vmeremia
Are cineva idee daca pot gasi pe undeva adaptor "DVD (optical drive) to SSD" pentru laptop in rromanica?
Stiu ca sunt pe Amazon / Ebay dar n-am facut niciodata comanda si mi-e sa nu-mi iau teapa sau sa dureze o vesnicie.
Stiu ca sunt pe Amazon / Ebay dar n-am facut niciodata comanda si mi-e sa nu-mi iau teapa sau sa dureze o vesnicie.
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- vmeremia
Exact! Asta e! 
- Mr_kokaa
- Maniac
toata stima pt tine.
recomand sa cumperi un hdd capacitate mai mare.
la un moment dat mi a venit si mie ideea asta.
am cumparat un hdd caddy de pe ebay cost cca 20Dolari
in conditiile in care la noi un caddy de la "ibiem" conectare ATA era 300Ron.
Revin. Aveam hdd de boot 250GB, si instalasem un caddy cu inca un hdd de 160.
Aveam probleme ori de cate ori scoteam caddy din laptop. Daca ar fi mers exact ca un hdd extern ar fi fost ok, numai ca de cate ori il scoteam (nealimentat) ba nu l mai vedea biosul, ba nu l mai vedea windowsul si in cele din urma am renuntat.
Eu eram si maniac. aveam hdd de boot cu 7200 rot. Ce aveam la ora aia era cap de serie de la WesternDigital. Cel mai mare hdd aparut atunci era ceva pe la 500GB si 5400 rotatii.
Acum sant si hdd laptop de 1TB, Scorpio Black de la Western e o bomba. Nu vad de ce ti ar trebui un caddy cu inca un hdd.
Gandeste te si mareste capacitatea la hdd de boot. E cel mai bine.
recomand sa cumperi un hdd capacitate mai mare.
la un moment dat mi a venit si mie ideea asta.
am cumparat un hdd caddy de pe ebay cost cca 20Dolari
in conditiile in care la noi un caddy de la "ibiem" conectare ATA era 300Ron.
Revin. Aveam hdd de boot 250GB, si instalasem un caddy cu inca un hdd de 160.
Aveam probleme ori de cate ori scoteam caddy din laptop. Daca ar fi mers exact ca un hdd extern ar fi fost ok, numai ca de cate ori il scoteam (nealimentat) ba nu l mai vedea biosul, ba nu l mai vedea windowsul si in cele din urma am renuntat.
Eu eram si maniac. aveam hdd de boot cu 7200 rot. Ce aveam la ora aia era cap de serie de la WesternDigital. Cel mai mare hdd aparut atunci era ceva pe la 500GB si 5400 rotatii.
Acum sant si hdd laptop de 1TB, Scorpio Black de la Western e o bomba. Nu vad de ce ti ar trebui un caddy cu inca un hdd.
Gandeste te si mareste capacitatea la hdd de boot. E cel mai bine.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- vmeremia
Salut,
Abia acum am vazut mesajul
Capacitate pe HDD de boot am momentan de 1TB, nu-i bai..in schimb e un Seagate de 5400 rpm si trae in jos sistemul per ansamblu (un i7 ivy bridge). Intentia era sa iau un SSD ca sa-l fac un pic mai sprinten, iar hdd-ul de 1TB sa-l tin pentru storage.
Am vazut si PM. Te sun maine. Merci fain pentru informatii
Abia acum am vazut mesajul
Capacitate pe HDD de boot am momentan de 1TB, nu-i bai..in schimb e un Seagate de 5400 rpm si trae in jos sistemul per ansamblu (un i7 ivy bridge). Intentia era sa iau un SSD ca sa-l fac un pic mai sprinten, iar hdd-ul de 1TB sa-l tin pentru storage.
Am vazut si PM. Te sun maine. Merci fain pentru informatii
- Mr_kokaa
- Maniac
e o idee, da ia in calcul si un hdd 7200
eu as merge pe varianta asta
sau ca tine cu un caddy de firma.
eu as merge pe varianta asta
sau ca tine cu un caddy de firma.
- catalin4u24
- StarShip Pilot
O intrebare de 100 de puncte:
Cum fac sa dau si eu semnal 5.1 de la TV la un sistem audio 5.1 Logitech care are numai intrare analogica? TV-ul are optical audio out si mufa de casti la care este montat momentan sistemul audio. Dar pot sa dau semnal 5.1 din optical audio in analog 5.1???
Help
Cum fac sa dau si eu semnal 5.1 de la TV la un sistem audio 5.1 Logitech care are numai intrare analogica? TV-ul are optical audio out si mufa de casti la care este montat momentan sistemul audio. Dar pot sa dau semnal 5.1 din optical audio in analog 5.1???
Help
- Norishor
- Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
- Numar Inmatriculare: NOR
@catalin: da, se poate cu un convertor digital-analog:
http://www.nextag.com/optical-to-analog ... mpare-html" onclick="window.open(this.href);return false;
ceva de genul trebuie sa cauti.
http://www.nextag.com/optical-to-analog ... mpare-html" onclick="window.open(this.href);return false;
ceva de genul trebuie sa cauti.
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Sa traiesti Norishor! Cam scumpe totusi 
Sent from my GT-I9300
Sent from my GT-I9300
- Norishor
- Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
- Numar Inmatriculare: NOR
Mai pui inca 50 de euro si iti iei alt sistem audio care are si optical incatalin4u24 scrie:Sa traiesti Norishor! Cam scumpe totusi
Sent from my GT-I9300
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Exact !
)
Sent from my GT-I9300
Sent from my GT-I9300
- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
A cam venit timpul sa imi schimb monitorul , ma sponsorizeaza mama cu vreo 350 de lei asa si am vazut ceva pe net
ma gandeam la asta
http://www.vexio.ro/monitor-lcd-lg-w194 ... 5ms_P12251" onclick="window.open(this.href);return false;
sau asta
http://www.vexio.ro/monitor-led-lg-e195 ... gru_P30580" onclick="window.open(this.href);return false;
acum nu stiu cum e cu diagonala ca nu as vrea sa fie nici prea mica ,dar nici prea mare si ar mai fi ca nu stiu ce sa aleg : LED sau LCD , stiu ca cele led functioneaza pe aceleasi principii , doar ca in loc de neoane sunt benzi de led-uri , dar nu am habar care ar fi mai eficient. V-as ruga sa imi dati un sfat daca se poate.
ma gandeam la asta
http://www.vexio.ro/monitor-lcd-lg-w194 ... 5ms_P12251" onclick="window.open(this.href);return false;
sau asta
http://www.vexio.ro/monitor-led-lg-e195 ... gru_P30580" onclick="window.open(this.href);return false;
acum nu stiu cum e cu diagonala ca nu as vrea sa fie nici prea mica ,dar nici prea mare si ar mai fi ca nu stiu ce sa aleg : LED sau LCD , stiu ca cele led functioneaza pe aceleasi principii , doar ca in loc de neoane sunt benzi de led-uri , dar nu am habar care ar fi mai eficient. V-as ruga sa imi dati un sfat daca se poate.
- catalin4u24
- StarShip Pilot
LED, bineinteles ca este o evolutie fata de LCD. In afara de culorile mai puternice, albul mai alb si negru mai negru mai este si consumul mult mai redus la cele pe LED. Diagonala cat mai mare !
Acum nici bugetul nu te ajuta prea mult... eu nu mi-as luat de 18-19" nici sa ma bati... momentan am de 22" si mi se pare mic...
Succesuri
Acum nici bugetul nu te ajuta prea mult... eu nu mi-as luat de 18-19" nici sa ma bati... momentan am de 22" si mi se pare mic...
Succesuri