O parere va rog
-
kap
- Numar Inmatriculare: VL06HCA
O parere va rog
Ieri m-a lovit un dobitoc si mi-a infundat usa stanga fata si aripa stanga spate.
Am fost la asigurator, bla bla si cel de la service unde o sa-mi fac masina mi-a zis ca el e de parere sa indreptam usa si aripa nu o sa o schimbe cu totul deoarece peste un timp s-ar putea sa am probleme.
Motivatia lui este ca sudura din fabrica cu roboti nu o poate reproduce atunci cand pune aripa si s-ar putea sa-mi intre rugina.
E vorba de un C4 coupe
Voi ce parere aveti?
Am fost la asigurator, bla bla si cel de la service unde o sa-mi fac masina mi-a zis ca el e de parere sa indreptam usa si aripa nu o sa o schimbe cu totul deoarece peste un timp s-ar putea sa am probleme.
Motivatia lui este ca sudura din fabrica cu roboti nu o poate reproduce atunci cand pune aripa si s-ar putea sa-mi intre rugina.
E vorba de un C4 coupe
Voi ce parere aveti?
- vip3r_yo05
- Marca si model masina: Citroen DS5
- Numar Inmatriculare: B-65-YAT
Re: O parere va rog
Eu as zice sa indrepte aripa si sa schimbe usa. Acum depinde si cat de infundata e; poate daca ai posta o poza, ar putea sa-si dea cu parerea si cei cu mai multa experienta decat mine, si te-ar putea lamuri mai bine. Eu ti-am zis parerea mea.
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Aripa indreptata si usa schimbata dar integral,nu sa desfaca din sudura/ambutisaj fatza usii si sa puna alta cum se mai procedeaza.Fata de usa de la C4 nu e modulara ca la de exemplu Golf 5 unde se desface din suruburi.Daca insa e superficial lovita merge si indreptata.
Baga poze!
Baga poze!
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
-
kap
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Aripa indreptata si reparata.Usa daca poti s-o schimbi,fa-o,daca nu,merge si reparata,nu e grav.Uita-te la prag sa fie drept,e posibil sa fi fost catusi de putin afectat.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
-
kap
Dar de ce ziceti sa nu schimb aripa? Sunteti de aceeasi parere cu mecanicul?
Multumesc pentu sfaturi
Multumesc pentu sfaturi
- vip3r_yo05
Eu unul din punct de vedere al securitatii masinii. Gandeste-te ca ti-o taie, si ti-o sudeaza pe cea noua; e clar ca nu va mai fi la fel de ok la un impact, Doamne fereste + ca merge cu indreptate, va iesi ok; nu e foarte infundata. Ti-o trage, ti-o chituieste si iese TZUZ. Cat despre usa, eu as schimba-o pentru ca nu afecteaza cu nimic si cu siguranta va iesi mai bine, e foarte greu sa dai curba aia a usii exact la fel. Daca se poate bine, daca nu, asa cum zicea si lex, o indrepti.
- vip3r_yo05
Eu unul din punct de vedere al securitatii masinii. Gandeste-te ca ti-o taie, si ti-o sudeaza pe cea noua; e clar ca nu va mai fi la fel de ok la un impact, Doamne fereste + ca merge cu indreptate, va iesi ok; nu e foarte infundata. Ti-o trage, ti-o chituieste si iese TZUZ. Cat despre usa, eu as schimba-o pentru ca nu afecteaza cu nimic si cu siguranta va iesi mai bine, e foarte greu sa dai curba aia a usii exact la fel. Daca se poate bine, daca nu, asa cum zicea si lex, o indrepti.
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Aripa indreptata si usa schimbata... aia nu e aripa care necesita inlocuire. Asa cum ti-a zis si mecanicul, sudura de fabrica e sfanta. Trage de ei sa-ti schimbe usa, ca la usa e mai simplu de schimbat decat la aripa.
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
cred ca ai un bulan chior...
indoitura din aripa nu pare sa fi afecta nervura aceea de inflexiune al apelor de pe caroserie, deci o foarte mare usurare pt reparatie, fiind necesar doar de responsabilitate la a scoate indreaptarea .... drept
usa eu zic de schimbat cu totul. asa o sa aiba si cei care indreapta aripa reper care este planul unde sa ajunga cu reparatia.
daca iti repara si usa sansele sunt uriase ca toata reparatia de tinichigerie sa iasa stramba
indoitura din aripa nu pare sa fi afecta nervura aceea de inflexiune al apelor de pe caroserie, deci o foarte mare usurare pt reparatie, fiind necesar doar de responsabilitate la a scoate indreaptarea .... drept
usa eu zic de schimbat cu totul. asa o sa aiba si cei care indreapta aripa reper care este planul unde sa ajunga cu reparatia.
daca iti repara si usa sansele sunt uriase ca toata reparatia de tinichigerie sa iasa stramba
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- vladut_v
Usa in sine, ca piesa, reprezinta un element de securitate. Orice companie de asigurari comite un abuz neinpunand, obligatoriu, schimbarea integrala a usii, indiferent de costuri.
C4 1.6i 16V Berlina
-
andrei VUA
- Marca si model masina: Citroen C4 2.0 HDI
- Numar Inmatriculare: B 08 VUA
Si eu spun la fel: portiera schimbata si aripa refacuta.
-
kap
Asa am si facut, am schimat usa si am indreptat aripa.
A iesit ok, va multumesc pentru sfaturi
A iesit ok, va multumesc pentru sfaturi
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Bravo, baga si o poza sa vedem si noi rezultatul