help:)

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
Scrie răspuns
Geno2704
Numar Inmatriculare: Cj11jsi

help:)

Mesaj de Geno2704 »

buna maine dimineata vreau sa merg sa mi cumpar un c4 din 2008 1.6 disel si vreau sa va rog sa mi spuneti unde sa duc masina pt a nu lua teapa cu ea k am mai patit o de 2 ori cu alte marci si nu mai vreau a 3 oara!sunt o0k masinile ?are 80.000 de km si vreau sa stiu daca pot afla cumva km,si ce probleme mai are c4 in general
?msssssssssssssssssssssssssss
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Re: help:)

Mesaj de Bogdan »

Ca sa aflu ce probleme are C4 in general ai topicul de probleme pus la dispozitie...legat de verificat km, aici e mai greu putin deoarece nu exista un serviciu oficial pt asa ceva...pentru restul verificarilor poti merge la ub dealer citroen, sau un alt service pe care sa l cunosti!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
vip3r_yo05
Marca si model masina: Citroen DS5
Numar Inmatriculare: B-65-YAT

Mesaj de vip3r_yo05 »

Putine masini aduse din afara (si mai ales 1.6 hdi) sunt cu kilometrii reali. Zic aduse... adica aduse in 2012 si vandute in 2012, insa nu ar trebui (zic eu) sa te intereseze in primul rand numarul de km. Atata timp cat masina a fost intretinuta si este ok, din punct de vedere mecanic si tehnic, poate sa aiba si 80 000 si 180 000 (ok, recunosc m-am aruncat putin).

In general motorul 1.6 hdi este unul fiabil. Daca esti din Bucuresti iti pot spune un service la care eu am fost timp de 2 ani, fara probleme si la care am apelat si atunci cand am schimbat masina (luandu-mi tot c4). Mi-au luat 50 lei verificarea mecanica si... cred ca era 70 lei cea pe diagnoza, insa am apelat la "norishor" pentru diagnoza fiind din forum, cunoscandu-l si stiind ca e "profesor".
Astept PM daca te intereseaza, nu-l spun pe forum pentru a nu fi reclama.
nu sunt perfect, dar sunt perfect asa cum sunt

Servicii foto-video evenimente
fartnold
Numar Inmatriculare: ms11dns

Mesaj de fartnold »

cam imposibil sa aiba doar atatia km. eu sunt de parere ca are 180.000.
uita te daca masina e intretinuta. daca are carte service( daca ar fi un vanzator de buna credinta ar avea ) , uita te la ambreaj, la volan, la pedale.
dar ma rog chiar daca are km multi si este intretinuta la timp n ai avea de ce sa ti faci probleme. pregateste te sa ti sune puntea spate din cauza suspensei super tari
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”