mai intai taxele..ca sunt in fundu gol.....DMX scrie:Repede geamuri fumurii ...
alb/negru by aiurica
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
- Aiurica
- Aiurica
-
onacus
Nu este de niciune... asa face suspensia de C4.aiurica scrie:poate fi cumva de la arc care se poate misca in locasul sau (al amortizorului?)
referitor la receptia radio a incercat cineva sa vada daca nu cumva este din cauza antenei, fiind totusi destul de mica?
Iar radioul - asa este el - foarte prost. Mai ales in bucuresti. Din nou... nu poti sa faci nimic. Incearca doar sa asculti CD-uri, si cu putin ghinion o sa vezi ca mananca si cd-uri
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
- Aiurica
revin cu poze...prima un virtual tunning
[img=http://img39.picoodle.com/img/img39/9/9 ... d11a41.jpg]
[img=http://img39.picoodle.com/img/img39/9/9 ... d0c166.jpg]
[img=http://img39.picoodle.com/img/img39/9/9 ... fde82b.jpg]
[img=http://img39.picoodle.com/img/img39/9/9 ... d11a41.jpg]
[img=http://img39.picoodle.com/img/img39/9/9 ... d0c166.jpg]
[img=http://img39.picoodle.com/img/img39/9/9 ... fde82b.jpg]
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- Aiurica
sfarsitul asta de saptamana am fost intr-un mic rodaj....bucuresti-campulung-bran-brasov-fagaras-balea lac-pitesti bucuresti.
consum 6.9 viteza medie 60.
ma deranjeaza enorm felul in care bate pe fata la un damb cat de cat mai mare.
sunt cateva detalii care m-au facut sa zic...am facut bine ca am luat-o???pai nu e mare lucru chederu care a sarit de la geaM...NU E MARE LUCRU CA BATE PE FATA...NU E MARE LUCRU CA A SARIT ELERONU INTR-O PARTE.....RADIO....etc.....nu imi place ideea deloc...insa inchid ochii pt ca imi place tare mult felul in care arata....confortabil nu mi se pare deloc...e fff rigida..pt toate astea parca sunt intr-o dacie in care nu merge butonu nu stiu care..si zici ca de...ce vrei e dacie....asta am simtit
imi place la nebunie cum ia virajele.asta e un lucru pozitiv.in rest m-a impresionat consumul extraurban...
ps ..un dobitoc a deschis usa si mi-a indoit putin pasajul spate...am innebunit...
consum 6.9 viteza medie 60.
ma deranjeaza enorm felul in care bate pe fata la un damb cat de cat mai mare.
sunt cateva detalii care m-au facut sa zic...am facut bine ca am luat-o???pai nu e mare lucru chederu care a sarit de la geaM...NU E MARE LUCRU CA BATE PE FATA...NU E MARE LUCRU CA A SARIT ELERONU INTR-O PARTE.....RADIO....etc.....nu imi place ideea deloc...insa inchid ochii pt ca imi place tare mult felul in care arata....confortabil nu mi se pare deloc...e fff rigida..pt toate astea parca sunt intr-o dacie in care nu merge butonu nu stiu care..si zici ca de...ce vrei e dacie....asta am simtit
imi place la nebunie cum ia virajele.asta e un lucru pozitiv.in rest m-a impresionat consumul extraurban...
ps ..un dobitoc a deschis usa si mi-a indoit putin pasajul spate...am innebunit...
-
mercury
Este adevarat ca simti damburile dar asta e tributul pentru felul in care se comporta in curbe si in momentul in care iau o curba mai in viteza crede-ma ca uit absolut toate damburile... Poate fiabilitatea nu este punctul forte la C4 (eu din fericire nu am avut absolut nici o problema dar am dooar o luna si 2500km) dar cum te simti privind-o? cum te simti conducand un automobil atat de diferit de tot ce exista in clasa compacta?
C4 Coupe 1.6 HDI 16v(110 CP) Champion
- Aiurica
-
gusti
- The man with the C4
- Aiurica
daca tu imi spui cu sufletul impacat ca bataile suspensiei le poti trece cu vederea....nu te cred...
pot aduce "n" argumente.
nu este singura masina de 14 k euro....
nu am spus ca o vand...probabil daca nu apar lucruri grave o tin 7-8 ani....nu stiu...insa nu mi se pare DELOC normal sa bata( asta ma bate la cap)
e o bataie dura de lovire a doua corpuri metalice....gen bucsa pivot...si pe stanga si pe dreapta fata.
pot aduce "n" argumente.
nu este singura masina de 14 k euro....
nu am spus ca o vand...probabil daca nu apar lucruri grave o tin 7-8 ani....nu stiu...insa nu mi se pare DELOC normal sa bata( asta ma bate la cap)
e o bataie dura de lovire a doua corpuri metalice....gen bucsa pivot...si pe stanga si pe dreapta fata.
-
alesul
eu zic sa nu te stresezi prea tare!
se pare ca masina are amortizoare scurte pentru o tinuta deosebita de drum(cel putin asa mi-a spus baiatul de la vanzari cand am facut drive test).
dar nu cred ca sunetul se aude din fatza, se aude din spate, poate trebuie sa asculti un pic mai atent!
se pare ca masina are amortizoare scurte pentru o tinuta deosebita de drum(cel putin asa mi-a spus baiatul de la vanzari cand am facut drive test).
dar nu cred ca sunetul se aude din fatza, se aude din spate, poate trebuie sa asculti un pic mai atent!
Renault Laguna III, Noir Nacre, Dynamique.
Ex: Berlina cu hayon, 1.6 HDI Noir Obidisien.
Ex: Berlina cu hayon, 1.6 HDI Noir Obidisien.
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
@aiurica..tot ce se poate ca masina ta sa aiba o problema. Zgomotele in fata nu prea sunt normale..cele in spate "da", datorita suspensiei mai rigide.
Cand te duci la revizie, pune si problema zgomotelor.
Cand te duci la revizie, pune si problema zgomotelor.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- Aiurica
@alesul-boss.....crede-ma stiu de unde bate...sunetul puntii spate si-a facut si el semnalata prezenta insa nu bate...troncane acceptabil.
precizez ce de 3 ori a batut...la dambari mai dure....nu gropi date in ele cu viteza sau mai stiu eu ce...
precizez ce de 3 ori a batut...la dambari mai dure....nu gropi date in ele cu viteza sau mai stiu eu ce...
-
Adrian
- Membru 'tunat'
cel mai bine te intalnesti cu vreunul din noi intr-o seara, il lasi sa mearga cu ea si vedem care e treaba.. Sau mergi tu cu a mea si te lamuresti..
PS: Mie imi merg toate la ea, am 30.000 km, si in afara de un capat de bara bulit intr-o groapa mare (indoit si janta) nu am avut probleme asa stresante! Un injector infundat - benzina Petrom...
Si intre noi fie vorba, mai conteaza si soferul

PS: Mie imi merg toate la ea, am 30.000 km, si in afara de un capat de bara bulit intr-o groapa mare (indoit si janta) nu am avut probleme asa stresante! Un injector infundat - benzina Petrom...
Si intre noi fie vorba, mai conteaza si soferul