Cu ce o schimb???
- Yaz
Re: Cu ce o schimb???
Acuma serios baieti, il ajutam pe baiatul asta sa isi schimbe masina? Nu de alta dar se naste ala micu..... 
" Eu nu blochez intersectia. "
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
cred ca fara sa isi dea seama a deschis unul dintre cele mai interesante topicuri ce va fi in permanenta actualizat.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
foxbat
- Marca si model masina: C4 Coupe, 1.6 Hdi, no FAP
- Numar Inmatriculare: FOX
s-o schimbe..ca pe locomotiva rusilor, pe vodca
sa fie cu noroc
sa fie cu noroc
- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
sa trecem la on topic : n-oi fi eu mare fan masini de familie ,dar am o ruda cu copil mic are un golf 3 portbagaju e mai mic ca la c4 da incapea in el si carut si geamantan etc...deci faza ca nu ai spatiu e poveste , doar trebuie sa sti sa il folosesti
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Nu prea e poveste.
Familia mea e compusa deocamdata din 2 persoane adulte. Mergem destul de des cu bagaj la pariniti nostri si portbagajul e full cu un troler mare si 2 rucsaci mici. Cind o sa avem copil si eu o sa imi fac griji pt spatiu.
Un loc si jumatate de pe bancheta e ocupat de scaun, deja portbagajul il cam umplem la drumuri. Pt carucior si cine stie ce mai e nevoie mai ramine loc doar pe bancheta, celalalt loc. Deci voi pleca full, atit in portbagaj cit si in masina; doar 2 adulti si 1 copil.
Noi nu mai luam pe nimeni niciodata la iesiri ?!
Plus confortul cu care indesi lucrurile si copilul intr-un scaun intr-un coupe, dar sa zicem ca m-as obisnui cu asta.
Oricum, ramine sa vad concret cind ma voi lovi de aceasta situatie.
Familia mea e compusa deocamdata din 2 persoane adulte. Mergem destul de des cu bagaj la pariniti nostri si portbagajul e full cu un troler mare si 2 rucsaci mici. Cind o sa avem copil si eu o sa imi fac griji pt spatiu.
Un loc si jumatate de pe bancheta e ocupat de scaun, deja portbagajul il cam umplem la drumuri. Pt carucior si cine stie ce mai e nevoie mai ramine loc doar pe bancheta, celalalt loc. Deci voi pleca full, atit in portbagaj cit si in masina; doar 2 adulti si 1 copil.
Plus confortul cu care indesi lucrurile si copilul intr-un scaun intr-un coupe, dar sa zicem ca m-as obisnui cu asta.
Oricum, ramine sa vad concret cind ma voi lovi de aceasta situatie.
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Eu am rezistat 3 ani... apoi cand a trebuit sa plec departe... mi s-a luat...mituc scrie:Nu cred ca esti singurul de pe aici de pe forum care au avut copil mic si cu coupe.
Coafura inca rezistaemicald scrie:Eu am copil si coupe.
@cioaxer - un topic absolut similar si cu acelasi scop l-am deschis si eu acum nu prea mult timp:
viewtopic.php?f=4&t=7080" onclick="window.open(this.href);return false;
Alegerea mea a fost Citroen C5 si e aceeasi masina care ti-o recomand cu placere.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Catalin, tu iti tineai fetita in scaun ? Si oricum la virsta ei cred ca era in stare sa se urce singura acolo, nu ? Cu un bebelus ... zic ca e mult mai complicat. Imi dau si eu cu presupusul, asa vad lucrurile acum.
Emicald, ce virsta avea copilul tau cind ai luat coupe-ul ?
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Da, mai tot timpul sta in scaun... si acum la 3 ani si 7 luni tot in scaunel... normal, cum altfel?
Cand era mai mica si trebuia sa o pun si sa o ridic din scaunel... pfff
si la C4 si la proceed era o adevarat durere in dos.
Cand era mai mica si trebuia sa o pun si sa o ridic din scaunel... pfff
- emicald
- Marca si model masina: Citroen C4 thp
Fiu-meu avea aproape 3 ani cind am luat c4, acum are 6 si 3 luni. In masina dinainte statea tot timpul in scaunel, in C4 nu i-a mai placut... acum are un inaltator din-ala care se aseaza pe bancheta si se prinde cu centura.vlad scrie:Catalin, tu iti tineai fetita in scaun ? Si oricum la virsta ei cred ca era in stare sa se urce singura acolo, nu ? Cu un bebelus ... zic ca e mult mai complicat. Imi dau si eu cu presupusul, asa vad lucrurile acum.
Nu mi s-a parut niciodata ceva exagerat de greu sa bag copilu' in spate (de fapt intra singur).
Exista si un avantaj, ca nu deschide usa sa iasa.
Cu un bebelus mic e sigur mai complicat, dar nu e un capat de tara. Cunosc mamici de bebei care folosesc la drumuri prin oras masini cu 2 usi (Pug 206).
Daca te lasa bugetul, normal ca te orientezi catre una mai practica. Daca nu, no problem, te descurci fara mari probleme.
Cit despre portbagaj... singurele dati cind injur sint atunci cind bag bicicleta copilului in el. In rest, mi-a ajuns totdeauna.
C4
-
cioaxer
- Numar Inmatriculare: BC 12 BGD
baietzi ms de rasp am fost o perioada plecat cu munca ... lodgy de fapt dacia nu o sami iau de cand la lasat pe taicamiu prin Slovenia motoru la un logan diesel ... multipla e veche ma rade lumea si numi place .. peste 2 saptamani ma intorc in tara so schimb .. si intradevar e mandra ca vrea cu usi in spate ca doar nam io treaba ... un 318d din 2007 ar merge ? numai ca am auzit ca consuma mult
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
De BMW 318/320d poti sa zici orice vrei tu, mai putin ca ar consuma! 
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
e mai inghesuit in interior 
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- Yaz
Subscriu, fratele meu are, pot spune ca masina detine de toate numai spatiu berechet nu.
" Eu nu blochez intersectia. "
- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
La cat dai pe 320d mai bine dai pe un c5 cu suspensie hydractive si ai si spatiu berechet si nici nu deranjezi copilul cand doarme 
-
alecsiaflorin
- Numar Inmatriculare: cs 05 mvs
frate e super ok sa ai coupe cit e copilul mic..4 ..ani dupa aceea orienteaza te pe 4 usi.dar ceva gen vw skodacioaxer scrie:In aprilie miam luat robotzelu 1.6 coupe 110 full.. Sunt indragostit de masina asta dar acum vine copilu si neaparat tre so schimb ca coupe nu e prea indicata in fine... Stiu ca as vrea ceva diesel in primul rand si nu mai mult de 9000 de euro ... Un golf 5 ,leon, honda civic 2.2 e ceea ce mam gandit deocamdata.. sau poate c4 picasso dar parca e prea mare pt mine cas tanar... Astept pareri de la voi...
Ms anticipat