Cu ce o schimb???
-
cioaxer
- Numar Inmatriculare: BC 12 BGD
Cu ce o schimb???
In aprilie miam luat robotzelu 1.6 coupe 110 full.. Sunt indragostit de masina asta dar acum vine copilu si neaparat tre so schimb ca coupe nu e prea indicata in fine... Stiu ca as vrea ceva diesel in primul rand si nu mai mult de 9000 de euro ... Un golf 5 ,leon, honda civic 2.2 e ceea ce mam gandit deocamdata.. sau poate c4 picasso dar parca e prea mare pt mine cas tanar... Astept pareri de la voi...
Ms anticipat
Ms anticipat
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Re: Cu ce o schimb???
La 9.000 Euro iti poti lua si un C5 III cu hydractive.
-
cioaxer
dar ca consum cum e un c5 ? Eu fac cam 4000 de km pe luna din care 3000 afara si 1000 in oras as vrea un consum mic in in al doilea rand costurile de intretzinere mici...
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Imi vine greu sa cred ... bine , depinde de dotari ...
-
cioaxer
In fine mi se pare prea eleganta c5 pt mine sunt tanar am 26 de ani ... Dar am fac beleaua sa fac un baiat....
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Nu cred ca esti singurul de pe aici de pe forum care au avut copil mic si cu coupe.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
cioaxer
sau o auris diesel baietzi ajutatzima ... cand miam schimbat 206 eram hotarat sami iau corso 1.3 diesel darf o scurta vizita la voi pe forum ma convins sami iau c4 si nu regret ... doar ca e in 2 usi
-
ClubC4
Scrie te rog posturile corect...indiferent ca le scrii in graba sau de pe telefon, sunt extrem de greu de citit!
Mersi
Mersi
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
din ce inteleg eu, tu ai vrea una in 4 usi? dar sa nu fie prea mare?
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- Yaz
Gandirea ta este total gresita dupa parerea mea, odata cu acel copil se schimba si prioritatile, gandeste practic nu la faptul ca esti tanar si trebuie sa ai masina sport sau la " moda ".cioaxer scrie:ce mam gandit deocamdata.. sau poate c4 picasso dar parca e prea mare pt mine cas tanar.
Care este diferenta la tine intre C4 Coupe si Sean Leon? Leon-ul este groaznic de inghesuita in spate desi este o masina extraordinara. Avand in vedere ca ai familie iti trebuie ori o masina monovolum ori break dupa parerea mea.
Gandeste-te unde ai sa bagi genti, carucioare, premergatoare si alte chestii...........si o spune subsemnatul care nu are inca copii.
Dupa parerea mea C4 Picasso sau Citroen C5 break ar fi o varianta excelenta.
" Eu nu blochez intersectia. "
- emicald
- Marca si model masina: Citroen C4 thp
Eu am copil si coupe. 
Ba chiar mi-am luat masina in 3 usi dupa ce am vindut una cu 5, si aveam copilul deja.
Tie iti trebuie break-ul ala pe care nu il mai are Citroen la clasa compacta (unde e BX, sau Xsara...?).
Asta daca vrei portbagaj mare.
Daca vrei doar usile in plus, oferta e atit de vasta ca nu o sa fie una majoritara pe forum p-aici.
Ba chiar mi-am luat masina in 3 usi dupa ce am vindut una cu 5, si aveam copilul deja.
Tie iti trebuie break-ul ala pe care nu il mai are Citroen la clasa compacta (unde e BX, sau Xsara...?).
Asta daca vrei portbagaj mare.
Daca vrei doar usile in plus, oferta e atit de vasta ca nu o sa fie una majoritara pe forum p-aici.
C4
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
vine copilul si nu mai trebuie 3 usi
e singura masina din familie?
daca da, atunci trebuie una foarte utila. ca o sa inghesoi pe unde se nimeresc diverse chestiuni. mai ales la drumurile lungi.
daca nu e singura masina din familie, atunci opteaza pt una mica si fasneata de oras si apoi una de plimbari lungi. e mult mai bine decat o strutocamila.
criteriile obiective care sunt? foloseste alea 2 usi in plus in majoritatea timpului sau doar la anumte drumuri, mai rare?
bafta
e singura masina din familie?
daca da, atunci trebuie una foarte utila. ca o sa inghesoi pe unde se nimeresc diverse chestiuni. mai ales la drumurile lungi.
daca nu e singura masina din familie, atunci opteaza pt una mica si fasneata de oras si apoi una de plimbari lungi. e mult mai bine decat o strutocamila.
criteriile obiective care sunt? foloseste alea 2 usi in plus in majoritatea timpului sau doar la anumte drumuri, mai rare?
bafta
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- Yaz
Normal ca nu este nici o problema daca ramane cu masina in 3 usi dar dupa cum vedeti omul este disperat sa isi cumpere ceva mai mare, probabil si gura nevestei conteaza si nu ne spune el........ 
" Eu nu blochez intersectia. "
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
si... auris-ul este mare raucioaxer scrie:sau o auris diesel baietzi ajutatzima ...
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- luci1606
- Numar Inmatriculare: SV10EML
Si eu am coupe si un copil de 1 an si 9 luni.Ma simt mult mai bine ca nu are usa in spate.
Am avut acum 1 luna o dacia lodgy in teste un weekend si am cam stat cu emotii ca tot umbla la geamul electric si tot incerca sa deschida usa
Am avut acum 1 luna o dacia lodgy in teste un weekend si am cam stat cu emotii ca tot umbla la geamul electric si tot incerca sa deschida usa
Citroen C4 VTR Coupe 1.6 , 122hp