Buna seara,
Incepand din seara asta nu mai pot sa deschid usa din spate a masinii, un C4 Grand Picasso.
Am rugamintea catre voi daca ma puteti ajuta cu ceva sugestii. Va multumesc.
PS. Nu stiu daca am postat unde trebuie asa ca daca am gresit va rog sa mutati postarea acolo unde trebuie.Multumesc.
Blocare usa portbagaj
- wonka jr.
- Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
- Numar Inmatriculare: GL 88 WNK
Re: Blocare usa portbagaj
mai sunt topicuri cu acelasi subiect daaaar acolo e vorba despre c4 berlina/coupe. o mica modificare in titlul subiectului si ramane de interes. e destul de foarte sigur ca unul sau mai multe cabluri sa se fi intrerupt. de obicei se rup in manunchiul care face legatura dintre caroserie si hayon. trebuie doar sa indepartezi protectia aia de cauciuc, sa vezi daca problema vine de acolo si sa schimbi/repari firele intrerupte. nu e o problema izolata la citroen, am auzit si la alte marci sa se intample asta.
-
ccmax
Multumesc de sfat. Totusi cred ca trag o tura pe la service.
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
este cel mai indicat
dupa ce-ti rezolvi problema, poate nu uiti si postezi si aici cum i-ai dat de capat
dupa ce-ti rezolvi problema, poate nu uiti si postezi si aici cum i-ai dat de capat
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
ccc78
Buna ziua, de o saptamana s- a blocat usa de la portbagaj insa se poate deschide luneta. Ce poate sa aiba? Vi s-a intamplat si voua? Multumesc.
-
ccc78
Problema s-a rezolvat, era defect manerul de deschidere al portbagajului. Am comandat piesa si l- am montat singur.