Schimbat culoare bord

Accesorii de interior, interioare custom, etc
Scrie răspuns
siempre

Re: Schimbat culoare bord

Mesaj de siempre »

Va salut din nou :)

Deci, fara deci :D

Am urmarit filmuletul de pe youtube postat tot aici pe forum unde, un tip inversa filtrul de polarizare si iesea ce se vede si-n poze; ce-i drept el avea filtru cumparat separat. Eu cat am sapat internetul nu am gasit, decat pe afara si foarte scumpe, sau fotografice si mai scumpe.
Asa ca am luat un monito LCD care avea defecta sursa si deci nu se merita repararea lui, l-am demontat am scos LCD-ul, care are 2 folii una pe fata alta pe spate, ambele se pot folosi, trebuie multa atentie cand se decupeaza si cand se dezlipeste, se rupe foarte usor, trebuie sa aveti multa rabdare, la dezlipire se foloseste un cutter cu lama subtire.
Dsiplay-urile din masina, dupa ce se demonteaza, se da jos doar folia din exterior(are pe ambele fete) se dezlipeste cu mare mare... MARE atentie, apoi trebuie curatat lipiciul ce ramane, ca ramane, ca sa nu va chinuiti cu nu stiu ce solutii, eu am incercat si n-a mers, va dau un pont... folositi doar alcool sanitar si cu o lama de barbierit, usor radeti lipiciul, va iesi perfect, daca aveti grija nu se zgarie absolut nimic, dupa toata operatiunea lipiti folia de pe monitor, invers polarizata decat era cea de pe display.
In rest va trebuie multa rabdare, e mult de demontat, cleme multe, surubele, si cel mai important sa nu spargeti display-urile, cel mare e cel mai riscant, mai ales ca folia a stat suficient la soare si a devenit sa zic casanta, si se rupe cate-o bucatica. Sper ca v-am fost de ajutor, daca mai aveti nelamuriri postati aci. Merci

Toate bune! :)
Citroen C4 Coupe 1.6 16V SX VTR
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

like pt post si o bere cand ne vedem :hi
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
siempre

Mesaj de siempre »

:)) astept berea la Iasi :D
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

siempre scrie:Va salut din nou :)

Deci, fara deci :D

Am urmarit filmuletul de pe youtube postat tot aici pe forum unde, un tip inversa filtrul de polarizare si iesea ce se vede si-n poze; ce-i drept el avea filtru cumparat separat. Eu cat am sapat internetul nu am gasit, decat pe afara si foarte scumpe, sau fotografice si mai scumpe.
Asa ca am luat un monito LCD care avea defecta sursa si deci nu se merita repararea lui, l-am demontat am scos LCD-ul, care are 2 folii una pe fata alta pe spate, ambele se pot folosi, trebuie multa atentie cand se decupeaza si cand se dezlipeste, se rupe foarte usor, trebuie sa aveti multa rabdare, la dezlipire se foloseste un cutter cu lama subtire.
Dsiplay-urile din masina, dupa ce se demonteaza, se da jos doar folia din exterior(are pe ambele fete) se dezlipeste cu mare mare... MARE atentie, apoi trebuie curatat lipiciul ce ramane, ca ramane, ca sa nu va chinuiti cu nu stiu ce solutii, eu am incercat si n-a mers, va dau un pont... folositi doar alcool sanitar si cu o lama de barbierit, usor radeti lipiciul, va iesi perfect, daca aveti grija nu se zgarie absolut nimic, dupa toata operatiunea lipiti folia de pe monitor, invers polarizata decat era cea de pe display.
In rest va trebuie multa rabdare, e mult de demontat, cleme multe, surubele, si cel mai important sa nu spargeti display-urile, cel mare e cel mai riscant, mai ales ca folia a stat suficient la soare si a devenit sa zic casanta, si se rupe cate-o bucatica. Sper ca v-am fost de ajutor, daca mai aveti nelamuriri postati aci. Merci

Toate bune! :)
Ar merge un tutorial facut daca ai si ceva poze :roll:
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
siempre

Mesaj de siempre »

din pacate nu am facut poze in timpul operatiunii... :( numa' la poze nu ma gandeam eu... :)) dar daca cineva doreste sa-si schimbe infatisarea robotelului, va pot ajuta cu sfaturi. ;) s-auzim de bine :)
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Abia astept sa pun mana pe un lcd sa vad in ce conditii se poate desface filtrul.Banuiesc ca ok astfel incat sa se lipeasca pe display-urile masinii,nu?

Crezi ca ar merge incalzit cu un heat-gun la dezlipire?
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
siempre

Mesaj de siempre »

am incercat c-un feon, la incalzire, lipiciul acela se vede rau pe folie, nu cred ca e o idee buna :D
thu_thu

Mesaj de thu_thu »

am citit si am vazut ca trebuie sa lipim folia invers polarizata cum era pe monitor .... intrebarea este cu ce o lipim ?
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

Nu o lipiti ...... O puneti invers iar inainte dizolvati adezivul
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Care adeziv de pe folie sau de pe display?
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

De pe ambele, evident
thu_thu

Mesaj de thu_thu »

tu cu ce ai curatat adezivul de pe folia de la monitor "LCD PC"? folia dupa monitorul meu de clima se rupe pe bucatele am mult de lucru la ea am sa o iau usurel cu o lama sa nu zgarai geamul ai sugestii ceva la tine s-a dezlipit din prima ? am mai citit pe net ca ar merge cu o guma de sters dar ai de frecat pana iti rupi degetele se ia greu insa ramane bine geamul ...multumesc
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

Exista un spray special! Este de la 3m adhesive cleaner. Daca vii til imprumut
thu_thu

Mesaj de thu_thu »

as veni cu mare placere la intalnire dar stau prost cu timpul ...se gaseste la noi de cumparat sau daca as putea trece pe la tine intr-o zi ar fi ok ms mult
livithewise
Numar Inmatriculare: SM-06-BZY

Mesaj de livithewise »

Siempre: Esti asa dragut sa postezi doua poze: una cu displayul central (cel transparent de pe bord) in timpul zilei cu luminile stinse, si una cu acelasi display, ziua, dar cu luminile aprinse?
:)
Noaptea is foarte faine, da sint curioasa de contrast pe timp de zi
:)
BZY
Scrie răspuns

Înapoi la “Tuning&Styling INTERIOR”