C4 condus de mine...

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
vladutzuuu

Mesaj de vladutzuuu »

Nu am mai postat de mult pe forum si cred ca ar cam fi timpul. Am ridicat masina cam acum o luna si vrea sa va impartasesc cateva opinii.

1) Super frumoasa atat la interior cat si la exterior
2) Mici pribleme la roata din stanga fata (un mic tacanit pe care nu stiu cum sa il rezolv, va trebui sa merg cu ea la service)
3) Radioul nu e chiar varza dar e destul de slabut in sensul ca nu prinde posturile cum trebuie. In schimb cand ascult un CD nu am ce sa ii reprosez
4) Un mic greieras in geamul din stanga atunci cand e coborat cam jumatate (am inteles ca s-a mai intamplat)

In alta ordine de idei, masina are acum 2140 de km si merge f bine in afara consumului destul de mare in oras (7.5). In afara am avut consum de 5.9, mergand cu 160 pe A1 si cam 130 in afara si 70-80 in rest ca era cam liber (am mers pana la Slatina).

Acum la capitolul maltratari am 2 probleme:
1) m-a luat unu in parcare si mi-a lasat o dunga de 1-2 cm latime pe toata lungimea "portierei" din dreapta spate. Vopseaua s-a luat dar a ramas zgarietura.
2) Am luat o piatra in parbriz cand ma intorceam de la Slatina (atentie si celorlalti membrii ai forumului care se duc pe acolo: e o portiune de 10-20 de km unde se pune griblura peste asfalt si sar pietre la greu) si mi s-au facut 2 puncte in care e ciobit parbrizul.

Stie cineva cum se pot rezolva aceste probleme, fara sa apelez la casco?

Ceva care sa se poata face in fata casei (pentru zgarietura de pe portiera am incercat cu polish si am frecat la ea de am innebunit, iar pentru parbriz chiar nu am nici o idee :?: )

Astept reply-urile voastre!
O zi buna!
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

Parbrizul de C4 de foarte sensibil la pietris. Se zgarie, se ciobeste si crapa usor. Probabil nu calitatea materialului e problema ci faptul ca are o dimensiune foarte mare. Ma intreb cu o fi la Picasso sau la cele cu pavilion vitrant !?

Poti sa apelezi la o clinica de parbrize care VA INCERCA sa astupe crapatura cu rasina sub vid. Chiar daca vor reusi, un punct sau o urma, tot va ramane, deci treaba nu se poate considera definitiv rezolvata, dar macar crapatura nu se va extinde.

Am avut parbrizul ciobit, inceput de stea iar sub actiunea masinii de injectat rasina, a crapat de tot (pana la marginile parbrizului). A trebuit schimbat.

Cand acumulezi mai multe crapaturi, ciubituri, poti sa-l schimbi pe CASCO. D.p.d.v al constatatorului, va fi mai usor de despagubit daca parbrizul are probleme in zona de vizibilitate a soferului.

Nu fa o schimbare de parbriz in perioada rece a anului, decat daca service-ul autorizat pe care l-ai ales poate sa asigure o incapere inchisa cu temperatura de minim 18 grade. Parbrizul nou se lipeste asa ca imobilizarea masinii poate dura o zi intreaga ca sa se poata usca.
C4 1.6i 16V Berlina
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

Eu am avut geamul cu o mica ciobitura ,fara sa se extinda si sa se crape , si l-am schimbat fara nici o discutie (pe CASCO ) .

Te duci la politie , declari ca asa l-ai gasit in parcare , iti iei dovada ,dupa care pasii sunt in functie de modul in care ai achizitionat masina FIE cu banii jos FIE in sistem leasing .........
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

Cuuuuummmm????????? ai luat masina de o luna si abia acum ne ametzesti cu ceva impresii si nici o poza?????
asta cere penalizare !!!
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
vladutzuuu

Mesaj de vladutzuuu »

Pai e doar o ciobitura nu e crapat deci nu cred ca se va extinde. Nu as vrea sa ma duc la casco in principal din lene si lipsa de timp. Pana merg la politie pana ma duc sa imi iau actele de la asigurator...e cam urata treaba cu hartogaraia...mai dureaza.

In schimb cu vopseaua nu imi puteti spune nimic? :? Nu se poate rezolva fara sa vopsesc?

Sorry ca nu am pus poze. Le pun cand ajung acasa ca la serv nu am nici o poza...
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”