Apple iPhone vs Samsung Galaxy + Tablete

Coltul vesel
Scrie răspuns

Voi ce preferati?

Apple iPhone4
34
39%
Samsung Galaxy S2
54
61%

Voturi totale: 88

catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Re: Apple iPhone4 vs Samsung Galaxy S2 + Tablete

Mesaj de catalin4u24 »

Adevarul e ca arata bine, sunt sigur ca se si simte la fel de bine pe cum arata. Inca o data se vede obsesia de detaliu / calitate celor de la Apple. Astept sa vad unu live, sa ma joc cu el, apoi ma hotarasc daca sunt dispus sa renunt la imensitatea de S3 in favoarea noului iPhone5:
http://www.apple.com/iphone/#video" onclick="window.open(this.href);return false;
Exosphere
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi

Mesaj de Exosphere »

:applause
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
ganja
Marca si model masina: C4 Coupe (2007): 1.6 HDi, 110CP (VTR)

Mesaj de ganja »

Bogdan scrie:Penibil este un cuvant prea bland!!
ma bag si eu un pic, am citit ultimile 2 pagini, si vad ca toata lumea e suparata ca fac astia SMARTPHONE-uri cu display mare. Eu personal am Dell Streak 5 inch. Da e mare pt un telefon mobil (pt vorbit fara casca), dar ideea e ca ele sunt concepute peste 70-80% pentru cu totul altceva: browsing, continut multimedia, muzica etc. Si daca spuneti ca preferati sa stati pe net sau sa vedeti un film pe displayul de 3.5 de la apple sunteti masochisti :). Smartphone-urile cu display mare sunt facute in special pt media. Daca stai mult pe net, vezi filme si te joci e ideal. Eu am doua telefoane unul pt vorbit si unul pentru net si nu mi se pare deloc penibil :roll: . Faza cu problemele de soft, banuiesc ca toti care va plangeti de bugurile androidului aveti linux acasa sau mac os, in orice caz nu windows ca deh..e plin de bug-uri. Una peste alta nu sunt fan apple pentru ca brandul lor costa mult, si prefer sa dau bani pe altceva decat pe brand :)
dimensiunea ideala ar fi un 4.7 :wink:
Citroen C4 Coupe 2007 1.6 HDI 110 Cp - Noir Obsidian
viewtopic.php?f=19&t=7141" onclick="window.open(this.href);return false;
Exosphere

Mesaj de Exosphere »

Eu sunt de parere ca ce e facut peste 4.5-4.7 inch ca display cam inlocuieste vechile PDA-uri care nu prea se mai fabrica, dar nu revolutioneaza in vreun fel telefonia mobila. Tot ce e peste 4.5 inch e destul de greut de folosit cu o singura mana (hai sa fim seriosi, nu-ti ajunge degetu' pe tot ecranul), se duce naibii notiunea de portabilitate, mobilitate si se indreapta usor spre tableta.
Fiecare o sa-si cumpere ce vrea la urma urmei, eu personal nu sufar de MARIME, ci doar de calitatea pe care o primesc platind pentru un produs. Fiecare producator isi are clientii lui, n-o sa moara nimeni de foame in industria asta :)

Da, eu sunt fana Apple, acum aruncati cu pietre :ok
ganja

Mesaj de ganja »

Exosphere scrie:Eu sunt de parere ca ce e facut peste 4.5-4.7 inch ca display ... nu revolutioneaza in vreun fel telefonia mobila... se duce naibii notiunea de portabilitate, mobilitate si se indreapta usor spre tableta.
pai doar ce am zis ca daca vrei telefonie mobile iti iei un nokia 1100 si s-a terminat balciul :).
asta al meu de 5 inch e cam foarte portabil incape un buzunar
da e adevarat ca duce spre tableta. e un fel de compromis: are display maricel si e mai mic ca tableta pe care nu o poti tine in buzunar:P

Dar tu poti sa pui ipad-ul in poseta ::P
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

acum e Ifon5 vs SIII...

dupa cum se prezinta I5, i se potriveste mai degraba numele de I4s. nu e o diferenta atat de mare incat sa fie alta generatie. dar nah, suntem brand cu b@sini.
am stat ieri pe diverse streamuri live sa vad ce ziceau expertii din state despre "noutati"
intr-adevar, pana m-am prins de lansare trecuse ceva timp.

- camera nu e o evolutie demna de schimbare de generatie ci doar de facelift
ecranul la fel
- au schimbat mufa...ha..."prostilor, daca ne cumparati noul ifon, tre sa va luati alte gadgeturi care se conecteaza cu noua mufa"..ori suntem corporatie si prostim cumparatorul ori nu ne jucam

- design la fel, care pt unii (stilul vag) poate fi atragator

- poze in timp ce filmezi...trolol...de u an de zile pe android 4, si gasibil pe terminale de nivel mediu
-integrare cu FB...lol...pe android de cand imi aduc eu aminte

sincer, prefer sa castige apple toate procesele vs samsung si sa blocheze totul, ca sa ii forteze pe coreeni sa scoata produse smechere cu adevarat si sa forteze androidul la o noua evolutie, peste ios.

ah, am vazut ifoane care se blocheaza :hi deci stabilitatea renumita e doar de forma
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

Procesul asta ? :
"Apple a castigat recent procesul cu Samsung in SUA in urma caruia compania sud-coreeana va trebui sa plateasca suma de 1,051 miliarde de dolari ca despagubiri pentru incalcarea unor brevete."

Si daca obtin si asta : "Apple a mai cerut interzicerea comercializarii in SUA a opt modele de telefoane produse de Samsung, care, in opinia Apple, au fost realizate pe baza unor brevete ale companiei. Justitia americana va examina pe data de 6 decembrie solicitarea companiei." nu-i vad prea bine sud-coreeni .
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Mesaj de fanut »

bine sau rau , rai sau buni pe mine m au castigat cei de la Samsung :hi
Motzoi C4
C4 Ya Yo
Numar Inmatriculare: PH-60-SMC

Mesaj de Motzoi C4 »

Sunt posesor de Android si de iPad. Eram reticent la produsele Apple pana sa am iPadul insa de acum, am devenit fan. Am avut si Galaxy S 1 si acum am un HTC Desire HD care incepe sa ma dezamageasca. Asadar, voi achizitiona noul iPhone 5 cand va aparea in Ro
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

ganja scrie:
Bogdan scrie:Penibil este un cuvant prea bland!!
Daca stai mult pe net, vezi filme si te joci .....
Iti cumperi laptop sau tableta!

ganja scrie: Eu am doua telefoane unul pt vorbit si unul pentru net si nu mi se pare deloc penibil :roll: .
Penibil este atunci cand numesti( nu tu personal, la modul general vorbesc) ceva cu ecran de 5 inch telefon, indiferent ca e smart sau nu!

Parerea mea evident!

Legat de I5, cu siguranta o sa mi l iau chiar daca am avut pb cu I4! Sper sa fi rezolvat multe, si alta varianta nu am! S3 iese din discutie deoarece chiar nu vreau sa port mereu cu mine o borseta in care sa il tin...la statura mea e cam imposibil sa il tin in buzunar sau doar cu o mana :)) !

Tomita, eu zic ca tot ce va aparea nou in urmatorii cativa ani, nu ne va uimi! S a ajuns la un nivel care trebuie digerat indeajuns de mult pana aproape de saturatie! Dupa vine iar revolutia Apple si a celorlalti!

Adu ti aminte acum 10 -11 ani cand a inceput revolutia camerelor integrate, ecranelor color si sunetelot polifonice! Cati ani au trevut de atunci pana am vazut iar ceva cu adevarat revolutionar? ( si aici nu vb de anul asta 1MP anul viitor 3Mp si tot asa)..Destui, deoarece trebuiau digerate multe:)

Si da, vrem nu vrem, Apple e un brand care contribuie la PIB ul Americii :)

Sent from my New iPad using Tapatalk HD
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
ganja

Mesaj de ganja »

maha, deci tu stai cu laptopul in autobuz?sau metrou? nu ma refeream la faptul ca iti iei ceva de 5 inch si stai acasa in pat pe net. Si de curiozitate ce pret are I5?
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Cat poate fi...7-800€.... la banii lui Bogdan e fix pix :twisted:

Sent from a Galaxy far, far away...
Exosphere

Mesaj de Exosphere »

Daca ar fi gratis, toata lumea ar iubi Apple. :ya
I5 nu e 800 euro, sa fim realisti :)
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Varianta de 64gb... oare nu va fi 800 :?:
Eu am avut i4 si mi-a placut foarte mult. Apoi mi-am luat S2 care mi-a placut si mai mult... Acum am S3 care imi place ca are ecranul mare, se vede frumos, poti sa faci orice pe el, are specificatii hardware monstru, dar nu e tocmai ce ma asteptam.. defapt nu e tocmai ce-mi doream... Imi lipseste fluiditatea de la iPhone, constructia aia solida... S3-ul se simte ca o bucata mare de plastic, cu toate ca este o evolutie fata de S2... In plus de asta softul inca nu e bine pus la punt si da kix cateodata, ba chiar trebuie sa-l restartez uneori... foarte rar, dar se intampla... nu stiu daca e corect avand in vedere pretul si statutul de cel mai performant telefon !!!
Asa ca.... e posibil sa ma convertesc la i5... nu stiu inca, tre sa-l vad, sa ma joc pe el un pic...
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

Exosphere scrie:Daca ar fi gratis, toata lumea ar iubi Apple. :ya
I5 nu e 800 euro, sa fim realisti :)
Daca 4s costa intre 24 si 31 de milioane... nu m-ar mira sa urce 5-ul la peste 35.
C4
Scrie răspuns

Înapoi la “FUN Area”