My Awesome C5 2.0HDI Exclusive
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Re: My Awesome C5 2.0HDI Exclusive
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
da mah, dar sa-ti pui jambonu la oglinda... deja esti barosan de barosan 
baga cu ceapa...
baga cu ceapa...
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- catalin4u24
- StarShip Pilot
Termina mah ca imi faci pofta... eu n-am de unde sa iau sunca aici
Ar fi mers una cu ceapa rosie .... ca la tara
Ar fi mers una cu ceapa rosie .... ca la tara
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Am testat si cutia si suspensiile pe modul sport.
Suspensia practic se intareste si parca coboara masina un pic, nu mai esti chiar asa pe apa, dar tot se apleaca destul de mult pe curbe. Iti confera mai multa incredere in curbe... dar sa fie clar, C5 hidractive nu e o masina sportiva !
Cutia raspunde mai repede la schimbatul treptelor si urca mai mult in ture, merge practic mai turata ca sa ai puterea la dispozitie.
Cu suspensia pe modul sport, se comporta ... sa zicem cam ca o masina normala, dar tot nu e la fel de rigida ca o masina cu arcuri !
Dar nu-ti iei C5 sa te dai pe curbe, iti iei C5 sa mergi prin gropi pe unde altii isi rup rinichii (adica toti), tu vei merge "like a boss''
C5 hidractive automatic, e o masina de familist, absolut senzationala. Poti parcurge distante foarte mari si sa te dai jos la fel de odihnit ca atunci cand te-ai urcat, sau poate chiar mai relaxat
. E mare, e imensa, ma uit la ea in parcare la supermarket, e foarte lunga, de abia se incadreaza in spatiul ala marcat. Accesul in spate se face foarte usor, iar ca sa-ti pui copilul in scaunel si sa-l dai jos, e foarte la indemana, nu ca in multe alte masini de familie...
Nu regret nici o secunda ca am ales C5, e cea mai buna alegere care o puteam face. Si sa ne fie foarte clar, nu am ales-o din pricina voturilor voastre, pur si simplu mi-a placut, iar cel mai mult m-au incantat dotarile ca sa fiu sincer, iar la pretul la care am prins-o era o oferta imbatabila.
Am cumparat masina asta fara sa o vad live! Am gasit-o pe ebay, am sunat la dealerul respectiv si i-am spus ca o vreau. I-am cerut detalii la telefon, omul a fost foarte corect si mi-a zis exact adevarul, ca e zgariata bara spate, ca mai are o mica zgarietura bara fata etc... Am fost de acord sa achit un avans si sa platesc transportul ei in avans.
A doua zi masina era la mine in fata usii, am mers 5 minute si m-am indragostit instant. Asta a fost...
Suspensia practic se intareste si parca coboara masina un pic, nu mai esti chiar asa pe apa, dar tot se apleaca destul de mult pe curbe. Iti confera mai multa incredere in curbe... dar sa fie clar, C5 hidractive nu e o masina sportiva !
Cutia raspunde mai repede la schimbatul treptelor si urca mai mult in ture, merge practic mai turata ca sa ai puterea la dispozitie.
Cu suspensia pe modul sport, se comporta ... sa zicem cam ca o masina normala, dar tot nu e la fel de rigida ca o masina cu arcuri !
Dar nu-ti iei C5 sa te dai pe curbe, iti iei C5 sa mergi prin gropi pe unde altii isi rup rinichii (adica toti), tu vei merge "like a boss''
C5 hidractive automatic, e o masina de familist, absolut senzationala. Poti parcurge distante foarte mari si sa te dai jos la fel de odihnit ca atunci cand te-ai urcat, sau poate chiar mai relaxat
Nu regret nici o secunda ca am ales C5, e cea mai buna alegere care o puteam face. Si sa ne fie foarte clar, nu am ales-o din pricina voturilor voastre, pur si simplu mi-a placut, iar cel mai mult m-au incantat dotarile ca sa fiu sincer, iar la pretul la care am prins-o era o oferta imbatabila.
Am cumparat masina asta fara sa o vad live! Am gasit-o pe ebay, am sunat la dealerul respectiv si i-am spus ca o vreau. I-am cerut detalii la telefon, omul a fost foarte corect si mi-a zis exact adevarul, ca e zgariata bara spate, ca mai are o mica zgarietura bara fata etc... Am fost de acord sa achit un avans si sa platesc transportul ei in avans.
A doua zi masina era la mine in fata usii, am mers 5 minute si m-am indragostit instant. Asta a fost...
- catalin4u24
- StarShip Pilot
La service, schimbam caucioacele 

Sent from a Galaxy far, far away...

- Exosphere
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi
Ei uite ca ti-ai luat si masina de pe eBay

C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
ce chitra...sa nu dai de baut ca ti-am recomandat-o dupa ce mi-ai aratat-o.catalin4u24 scrie: Nu regret nici o secunda ca am ales C5, e cea mai buna alegere care o puteam face. Si sa ne fie foarte clar, nu am ales-o din pricina voturilor voastre, pur si simplu mi-a placut, iar cel mai mult m-au incantat dotarile ca sa fiu sincer, iar la pretul la care am prins-o era o oferta imbatabila.
...
ti-am zis ca se merita ca pret, la ce dotari are .
dar e bine si asa....
oricum, reprezinta banii tai de paine pe 1 luna
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- catalin4u24
- StarShip Pilot

Au ajuns si ledurile de mare putere pentru plafoniere.
Tot ebay offcourse
- Exosphere
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Eu sunt cu clasicele pt pzotii cu 5 leduri can-bus pt cele din mijloc , si celelate fara can-bus . La cele de pe mijloc imi ramaneau in stare de veghe cele fara can-bus , doar pe mijloc ...
LE: sa`ti pui si`n usi ma leduri sa vezi ce misto sunt ...
LE: sa`ti pui si`n usi ma leduri sa vezi ce misto sunt ...
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Din aceeasi categorie : leduri de mare valoare ; leduri cu mare talent ; cu mir in frunte 
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Pai asa le zice mah...high power super flux led... aceeasi categorie cu ce? Cu oglinzile sau cu ce...
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Stiu ma cum le zice,m-am amuzat si eu putin
Din aceeasi categorie de leduri(e un fel de a spune),n-am nimic cu oglinzile tale,ce-ai?
Din aceeasi categorie de leduri(e un fel de a spune),n-am nimic cu oglinzile tale,ce-ai?
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
nu raman aprinse ledurile alea??? eu am la numar asa si raman usor aprinse , pe pozitii nu se sting , dar la numar raman "nitel" aprinse. P.S. totusi ai avut sange n instalatie sa comanzi masina acasa fara sa o vezi pe viu:D
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Ba da, raman un pic aprinse
Credeam ca sunt cu can-bus cand le-am comandat... se pare ca nu sunt. Mi-am comandat altele din Hong-Kong
, can-bus cu 8 smd-uri... un set are 4 buc. Eu am luat 4 seturi sa-mi pui si la luminile de la picioare, in usi etc... la o lira/setul se merita...

C5-ul bineinteles ca are si minusuri... la ditamai baragladina de masina, nu s-au gandit si ei sa puna un suport de pahar in fata la sofer... las-o dreq... ce-o fi fost in capul lor... am un suport de pahar in cotiera.. e ca dreq... cum naiba sa stau cu cotiera deschisa ca sa-mi pun cutia de cola acolo
. Plus ca nu am cum sa o iau fara sa dau cu cotul in capacul de la cotiera
Fail....
Credeam ca sunt cu can-bus cand le-am comandat... se pare ca nu sunt. Mi-am comandat altele din Hong-Kong

C5-ul bineinteles ca are si minusuri... la ditamai baragladina de masina, nu s-au gandit si ei sa puna un suport de pahar in fata la sofer... las-o dreq... ce-o fi fost in capul lor... am un suport de pahar in cotiera.. e ca dreq... cum naiba sa stau cu cotiera deschisa ca sa-mi pun cutia de cola acolo