Mi se deschide portbagajul!!

Scrie răspuns
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mi se deschide portbagajul!!

Mesaj de mituc »

De ceva vreme tre' sa dau drumu mai de sus la portbagaj ca sa se inchida, iar mai de curind mi s-a intimplat de vreo 4-5 ori sa se deschida portbagajul in momentul in care se deblocheaza usile (de obicei cind se deschide alta portiera).
A mai patit cineva asa ceva? Tre' sa merg in service sau e ceva ce as putea eu sa rezolv?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

mergi la service din pacate :(
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Patesc eu asta destul de frecvent...
De inchis mi se inchide la fel ca inainte, insa recent mi se deschide cand deblochez (nu intotdeauna)...

Oricum, butonul de deschidere pentru portbagaj este extrem de fragil si face contact foarte usor. Posibil asta sa fie cauza...
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Dani

Mesaj de Dani »

frantz ... ceva de genu am avut si eu asta pt ca bagam mini moto in portbagaj si la frane si la astea dadea peste incuietoare...
vezi cum deschizi porbtagaju' ai un loc pe mijolc unde e incuietoarea... acolo o sa gasesti doua butonase mici negre care probabil sunt iesite... la mine asa se intamplase... incearca sa apesi sau sa tragi de ele... exact asta am facut .. le-am pus la loc.. si e ok
I owe my success to having listened respectfully to the very best advice, and then going away and doing the exact opposite.

C4 Coupe
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

da man, era si o chestie in carte cu deschidere de siguranta :wink:
prin urmare ia manualul si vezi sa nu ai eventual ceva murdarii pe acolo (adik chestii mai mari care sa se fi prins:( )
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
mituc

Mesaj de mituc »

Nu am nici o mizerie pe acolo. Cel putin nu vizibila.
Butonul de deschidere al portbagajului uneori e total insensibil, adica apas pe el de-mi rup degetele. Alteori abia-l ating si sare, alteori sare singur.

Probabil tre' sa merg in service...

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
sosorin
smarcaz cu C4

Mesaj de sosorin »

e foarte bine c ase deschide,e normal,just,firesc :D apropo...care buton de deschidere portbagaj?voi aveti alarma pe ea sau ce?
C4 1.4 !!! 90 cai naravashi,culoarea vantului turbat(gris fer) + Skoda FABiA 1.4 75 CP +(in viitor) Opel Vectra sau Skoda Octavia
mituc

Mesaj de mituc »

Tu vorbesti serios sau faci misto? Sau tu cind deschizi portbagajul intii arunci o grenada de pe locul soferului si o detonezi sub luneta, nu folosesti butonul ala de deschis portbagajul (din exterior, de pe haion in durerea mea)?

mituc

Mesaj de mituc »

Btw, s-a rezolvat cu inlocuirea incuietorii pe garantie.

Stingus

Mesaj de Stingus »

Am venit si eu in grupul celor-cu-portbagaj-inteligent. E stupid rau, de fiecare daca cand deblochez usile, dau o fuga pana in spate sa inchid portbagajul. Si uneori le deblochez din interior ca sa mai iau pe cineva in masina, care ramane stupefiat ca eu ies si ma duc un pic in spatele masinii, in loc sa raman la volan si sa-mi vad de drum...
Ovidiu
El_Rey
Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i
Numar Inmatriculare: BXX5EBI

Mesaj de Ovidiu »

Ce va plangeti atat? Unii cu dacii isi monteaza deschidere din interior a portbagajului si voi care aveti deschidere cu senzor , si asta in dotarea standard, va plangeti ... :twisted:
AUDI A6 2.0TDI 177cp
VW Polo tossa blue 1.4 85cp
Kia Pro Cee'd negru 1.4 109cp

Imagine
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

Au avut piesa pe stoc ? E incredibil, cateodata nici filtru de ulei nu exista !
C4 1.6i 16V Berlina
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

mie mi-au facut comanda... nu au avut pe stoc.
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”