Suport biciclete haion pt C4GP

Totul despre C4 Picasso
Scrie răspuns
cucaaa

Suport biciclete haion pt C4GP

Mesaj de cucaaa »

Salut,

Am depistat urmatoarea ciudatenie: suporturile de biciclete cu agatare pe haion nu se potrivesc la C4P din cauza acelui eleron de plastic care contine si stopul central de frana.

N-as vrea sa cumpar suporti de biciclete pentru clasicele bare transversale pt ca nu am 2m inaltime si ar trebui sa umblu cu scarita dupa mine. Nici suport de biciclete cu prindere pe carlig nu pot sa folosesc pentru ca, ati ghicit, nu am carlig :D

Am vazut pe forumul c4owners.org ca exista ceva varianta oficiala la Citroen de la Thule, insa doar pe carlig. Au reusit cativa posesori sa monteze suport clasic de haion doar pe varianta exclusiv careia i se deschide luneta individual.

Am sunat si la o firma care se ocupa cu portbagaje si solutii de genul, au zis ca nu este solutie pentru C4P. Voi ati reusit sau ati auzit sau ati incercat asa solutie de a va transporta bicicletele?
Citroen C4 Grand Picasso, 1.6HDI, 110CP, cutie pilotata
Imagine
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Re: Suport biciclete haion pt C4GP

Mesaj de commandorsteel »

pai... daca rabatezi scaunele, nu-ti intra bicicleta?
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
cucaaa

Mesaj de cucaaa »

Ba da, dar destul de chinuit. Plus ca mi-am sifonit putin interiorul dupa 2 expeditii cu bicliclete bagate inauntru.
Tot cu bicicletele agatate in exterior este cea mai buna solutie, mai ales ca am experimentat pe o Skoda Octavia combi si e minunat de frumos si usor.
Citroen C4 Grand Picasso, 1.6HDI, 110CP, cutie pilotata
Imagine
bedexe
Numar Inmatriculare: BDX

Mesaj de bedexe »

In manualul masinii scrie ca la C4Coupe nu se poate monta suport pentru haion.
Ia-ti carlig (aprox la 4 -5 mil) si daca vrei stiu pe cineva care vinde un astfel de suport de 3 bic. la 100 eur.
Eu am barele transversale de la Citroen si am luat un suport pt sus..dar sunt prea late barele si nu le pot prinde.
Daca nu aveam luate barele, puneam pe carlig si eu :(.
Think....use your mind.
Trafic rutier fluent si sigur
Smart Driving
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Picasso”