@alex82 Era dat pe auto la luminozitate si reglarea peisajului, deci cred ca era "reglata" cel mai ok. GPS-ul nu il activasem, nu aveam timp sa stau sa prinda semnal, dar in weekend e programata o iesire la munte
Jurnal de Bord Buburuza Gri de Iasi
- DjAndr3w
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
- Numar Inmatriculare: IS 15 EOK
Re: Jurnal de Bord Buburuza Gri de Iasi
@vmeremia Merci. In legatura cu intalnirea, eu sunt dispus, numai sa stabilim din timp sa fiu liber la serviciu. 
@alex82 Era dat pe auto la luminozitate si reglarea peisajului, deci cred ca era "reglata" cel mai ok. GPS-ul nu il activasem, nu aveam timp sa stau sa prinda semnal, dar in weekend e programata o iesire la munte
si atunci o sa ii fac teste calumea.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Probabil ar fi suficient sa zica cineva "hai in cutare zi la cutare ora in cutare loc".vmeremia scrie:Felicitari pentru achizitii (robotel + camera) si poate facem o intlanire si in Iasi, ca n-a mai fost de hat-hat
Noi cu club mazda ne intilnim tot la palat (joia la 6 de obicei, daca vreti sa vedeti ceva mazde de toate felurile), ca 2RON pe care multi care pleaca dupa mai putin de o ora jumate nici nu-i platesc merita avind in vedere linistea si curatenia de acolo mai nou.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- vmeremia
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDi, 92cp (no FAP)
Ok
prezent! scuze de offtopic Andrei 
- DjAndr3w
Joia aceasta eu nu pot, deoarece inca sunt in recuperare dupa faza cu piciorul rupt, dar joia viitoare sunt prezent
Intre timp am urcat si un filmulet cu buburuza la 80-100 km/h...eu spun ca se vede bine, pentru cei 80 $ isi face treaba bine jucaria
http://www.youtube.com/watch?v=im79gPCD ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Intre timp am urcat si un filmulet cu buburuza la 80-100 km/h...eu spun ca se vede bine, pentru cei 80 $ isi face treaba bine jucaria
http://www.youtube.com/watch?v=im79gPCD ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
commandoru vine pe data de 27.09vmeremia scrie: Poate cand vine commandorul pe-aici?
daca se poate face o intalnire atunci, mai pe seara ar fi super
in rest...eu de fiecare data cand ajungeam in Iasi... vb cu mituc (ptr ca nu stiam pe altcineva prin Iasi), dar mereu o dadea cotita, asa ca nu ne-am intalnit niciodata acolo
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
mituc
Pai de fiecare data nu stiu cum se facea ca ori ajungeai cind eram in tura sau aveam programata vreo lucrare 
- DjAndr3w
Buburuza mea a plecat de sambata in concediu la munte
Facut traseul Iasi - Brasov - Rasnov sambata dimineata, apoi sambata, duminica si luni trasee, Rasnov - Brasov x3, Rasnov - Busteni, in total 520 km, consum de 7,2 %, cu o viteza medie de 44 km/h, AC la maxim.
Sunt foarte multumit de cum se comporta buburuza si cum isi face de cap pe drumurile tarii
Maine avem programat Rasnov - Curtea de Arges - Transfagarasan - Fagaras - Iasi
Sunt foarte multumit de cum se comporta buburuza si cum isi face de cap pe drumurile tarii
Maine avem programat Rasnov - Curtea de Arges - Transfagarasan - Fagaras - Iasi
- DjAndr3w
Intors acasa din concediu dupa un drum foarte lung si placut cu buburuza. Pe Transfagarasan s-a comportat super bine, ma felicit pentru alegerea facuta
S-au facut 1165 km, consum mediu de 6,7 %, viteza medie de 49 km/h. Multi km au fost facuti pe drum de munte/oras.
Buburuza a implinit si 118000 km
S-au facut 1165 km, consum mediu de 6,7 %, viteza medie de 49 km/h. Multi km au fost facuti pe drum de munte/oras.
Buburuza a implinit si 118000 km
- DjAndr3w
Ieri buburuza a fost la prima ei revizie in Romania. Revizia am facut-o la Auto Racemi Iasi. Masina avea 118300 km. S-au schimbat urmatoarele:
-set placute frana, fata - spate ATE : 351 Ron, manopera 50 x 2=100 Ron. In manopera a intrat si un spray curatare frane, si rectificarea si curatarea discurilor(marginuta formata de la uzura).
-set bujii NGK(exact acelasi model care le dadusem jos de pe masina) :4 x 23 Ron = 92 Ron, manopera 30 Ron.
-schimb ulei Total Q 9000 5 w 30, 5 Litri = 151 Ron(a trebuit sa cumpar bidon de 5 Litri pentru ca doar asa aveau), manopera gratis.
-schimbat filtru aer MAN = 40 Ron, manopera 23 Ron.
-schimbat filtru polen MAN = 55 Ron, manopera 23 Ron.
-schimbat filtru ulei MAN = 40 Ron, manopera 23 Ron.
S-au mai platit 35 Ron pentru o constatare (verificat fiecare busca, bielete, amortizoare, etc.)
Total revizie (piese plus manopera): 963 Ron.
PS.: Placutele frana le-am cumparat "degeaba". Cele de pe masina erau uzate, surprinzator de putin, pe fata undeva la 20-25 % si pe spate 15-20 %. Pe fata sunt Bosch iar pe spate ATE. Cred ca o sa le scot la vanzare, poate le vrea careva
-set placute frana, fata - spate ATE : 351 Ron, manopera 50 x 2=100 Ron. In manopera a intrat si un spray curatare frane, si rectificarea si curatarea discurilor(marginuta formata de la uzura).
-set bujii NGK(exact acelasi model care le dadusem jos de pe masina) :4 x 23 Ron = 92 Ron, manopera 30 Ron.
-schimb ulei Total Q 9000 5 w 30, 5 Litri = 151 Ron(a trebuit sa cumpar bidon de 5 Litri pentru ca doar asa aveau), manopera gratis.
-schimbat filtru aer MAN = 40 Ron, manopera 23 Ron.
-schimbat filtru polen MAN = 55 Ron, manopera 23 Ron.
-schimbat filtru ulei MAN = 40 Ron, manopera 23 Ron.
S-au mai platit 35 Ron pentru o constatare (verificat fiecare busca, bielete, amortizoare, etc.)
Total revizie (piese plus manopera): 963 Ron.
PS.: Placutele frana le-am cumparat "degeaba". Cele de pe masina erau uzate, surprinzator de putin, pe fata undeva la 20-25 % si pe spate 15-20 %. Pe fata sunt Bosch iar pe spate ATE. Cred ca o sa le scot la vanzare, poate le vrea careva
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Eu nu va inteleg de ce cumparati piese inainte de a verifica acele piese ? Chiar crezi ca daca ai pus ATE diferenta la frinare o sa fie alta ? Eu as cam baga mina in foc ca e nesemnificativa spre deloc. Dar ai aruncat niste bani aiure pe piese ce nu necesitau inlocuire.
-
mituc
Placutele le poti verifica mai usor decit uleiul. Majoritatea au cam 10mm (1cm) de material pe suport, pur si simplu te uiti cu ochiul si vezi cit mai e.
A propos de clipul ala de mai sus, Car DVR Speed Video, nu ma uit eu la ce trebuie sau unde trebuie ori viteza indicata e in permanenta 0?
A propos de clipul ala de mai sus, Car DVR Speed Video, nu ma uit eu la ce trebuie sau unde trebuie ori viteza indicata e in permanenta 0?
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
daca filtru de polen la benzinara e ca la noi la Hdi, 23 lei mi se pare mult, in rest plimbari placute.
- DjAndr3w
@ mituc Uitasem sa activez GPS-ul
iar la verificatul placutelor, stiam ca mai au viata lunga dar am hotarat sa le schimb pentru ca alea de pe fata scartiau foarte tare, plus ca cea fata-stanga cand luam denivelari trancanea, si am crezut ca e prea tare uzata, dar s-a dovedit a fi doar o siguranta(din cele 2) sarita.
@ vlad cum i-am spus si lui Mituc, am luat hotararea sa le schimb pentru ca cele Bosch scartaiau, si daca tot le-am schimbat am hotarat sa schimb un set complet, fata+spate. Si momentan, dupa 200-300 km facuti de ieri pana azi, nu mai scartie, nu inca
@ fanut nu stiu cum e la diesel, dar la mine e ca un serar in partea cu torpedoul, se da jos doar o masca si se scoate sertarul, insa in cei 23 de lei a intrat si curatarea habitaclului cu spray cu spuma.
PS.: Ieri am aflat si eu ca benzinarul meu, nu are filtru de combustibil, adica are ceva cica in rezervor
@ vlad cum i-am spus si lui Mituc, am luat hotararea sa le schimb pentru ca cele Bosch scartaiau, si daca tot le-am schimbat am hotarat sa schimb un set complet, fata+spate. Si momentan, dupa 200-300 km facuti de ieri pana azi, nu mai scartie, nu inca
@ fanut nu stiu cum e la diesel, dar la mine e ca un serar in partea cu torpedoul, se da jos doar o masca si se scoate sertarul, insa in cei 23 de lei a intrat si curatarea habitaclului cu spray cu spuma.
PS.: Ieri am aflat si eu ca benzinarul meu, nu are filtru de combustibil, adica are ceva cica in rezervor
- DjAndr3w
App...ieri i-am dat flashuri lui Dl Mituc dar nu se mai uita dupa C4 daca are Mazda
Eu mergeam spre Podul de Fier, tu spre Tudor, prin dreptul blocurilor alea facute noi, la intersectia cu linia de tramvai 
-
mituc
Te-am vazut prea tirziu, mergeam s-o iau pe nevasta'mea de la servici si eram singur cu fii'mea in masina si trebuie sa-i vorbesc in continuu sa nu sara la mine si sa-mi traga de volan