se pot deschide geamurile din cheie?
- flavius
- Marca si model masina: C4 Picasso 1.6 HDI 115 CP 2015
- Numar Inmatriculare: PH 61 VAN
se pot deschide geamurile din cheie?
la mine daca tin apasat mai mult de 2 sec pe butonul de inchidere de pe cheie si geamurile sunt deschise, se inchid usile si se ridica si geamurile. stie cineva daca exista si functia inversa? ... sa tii apasat pe butonul de deschidere a usilor si sa se deschida si geamurile? sa poata fi activata cu lexia ? am vazut chestia asta la un prieten cu un vw passat din 2006 .... precizez ca masina nu are alarma montata.
multumesc mult
multumesc mult
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
Re: se pot deschide geamurile din cheie?
Nu cred ca exista asa ceva la Citroen c4 , cel putin nu la primul model. Pacat
- Exosphere
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi
Daca ar fi existat, la ce ar ajuta practic? 
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Vara de ex cand este excesiv de cald pe mine m-ar ajuta ca ar racori cat de cat habitaclul pana as ajunge eu sa intru in masina.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- Exosphere
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi
Inseamna ca va permite zona sa faceti asta
Depinde si unde locuieste fiecare...
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
- flavius
exact asta ar fi avantajul ....simply the lex scrie:Vara de ex cand este excesiv de cald pe mine m-ar ajuta ca ar racori cat de cat habitaclul pana as ajunge eu sa intru in masina.
-
dimabogdan
Telecomanda merge de la cca 10-15 metri.De cand se deschid geamurile, pana ajungi la masina, trec, cat?...30 de secunde, sa zicem.Cat aer iese oare?Si cati hoti sa intre, daca deschizi masina din balcon, pana sa ajungi la ea?Si daca intr-o zi pleci din masina, zici ca ai inchis geamurile, dar de fapt le-ai deschis si lasi masina asa peste noapte?Sincer, mi se pare pe cat de inutil, pe atat de fara rost o astfel de optiune, atata timp cat avem si aer conditionat automat marea majoritate.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
- wolf
- Numar Inmatriculare: DJ 10 WLF
Este treaba omului ce ar vrea sa faca cu aceasta optiune,a intrebat doar dk se poate.
WOLF
viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;
OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;

viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;
OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Sigur nu se poate.
Sent from my LG-P690 using Tapatalk 2
Sent from my LG-P690 using Tapatalk 2
- flavius
ok. mersi
- bogdan_bece
- Numar Inmatriculare: B-34-XUF
toata lumea care are geamuri electrice fata si spate poate sa ridice geamurile din cheie ? eu nu pot nici sa ridic ,nici sa cobor.
- MariusCP
Sunt doua functii care inchid geamul:
- una care inchide geamurile dupa ce ai inchis masina, fara sa tii apasat pe buton; atunci se inchid geamurile electrice cu functie de ridicare sau coborare automata; functia asta am vazut-o in grupul VAG, la modele mai vechi;
- a doua functie am vazut-o la modelele de ultima generatie, la care geamurile cu impuls se pot inchide tinand apasat butonul de inchidere a masinii, si se pot cobora tinand apasat pe cel de deschidere; am vazut functia asta in grupul VAG, dar e prezenta de exemplu si pe ultimul model de C4, care are toate geamurile cu impuls, deci se inchid sau se deschid toate geamurile simultan;
Daca ai geamuri cu impuls (care se ridica sau se coboara singure daca treci cu butonul peste un anumit punct) ar trebui sa se poata activa macar prima functie, care sa le inchida atunci cand inchizi masina. Pentru a doua functie, presupun ca depinde si de telecomanda.
- una care inchide geamurile dupa ce ai inchis masina, fara sa tii apasat pe buton; atunci se inchid geamurile electrice cu functie de ridicare sau coborare automata; functia asta am vazut-o in grupul VAG, la modele mai vechi;
- a doua functie am vazut-o la modelele de ultima generatie, la care geamurile cu impuls se pot inchide tinand apasat butonul de inchidere a masinii, si se pot cobora tinand apasat pe cel de deschidere; am vazut functia asta in grupul VAG, dar e prezenta de exemplu si pe ultimul model de C4, care are toate geamurile cu impuls, deci se inchid sau se deschid toate geamurile simultan;
Daca ai geamuri cu impuls (care se ridica sau se coboara singure daca treci cu butonul peste un anumit punct) ar trebui sa se poata activa macar prima functie, care sa le inchida atunci cand inchizi masina. Pentru a doua functie, presupun ca depinde si de telecomanda.
Ultima oară modificat Mar Sep 04, 2012 9:15 am de către MariusCP, modificat 1 dată în total.
- bogdan_bece
- Numar Inmatriculare: B-34-XUF
da, am cu impuls si nu merge nici sa le ridic 
-
tzun
- c4 eXpLoSiF
- Numar Inmatriculare: TCI
Incearca sa tii apasat mai lung pe butonul de inchis de pe telecomanda (masina nu trebuie sa fie inchisa ca sa mearga aceasta functie)
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
C4 1.6 HDI 110 CP "berlina"
vw passat 1.9 tdi 131 cp 4motion
vw passat 1.9 tdi 131 cp 4motion
- atenzaC4
- Numar Inmatriculare: CT
La mine, la modelul nou de c4 se pot cobori si urca geamuril din telecomanda. Eu gasesc foarte utila chestiunea si merita indiferent ca e cald,frig sau ai caini.
De ce Facebook nu are si optiunea de DISLIKE?