Viitoarea mea masina de familie ?
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
Re: Viitoarea mea masina de familie ?
deci cata man esti praf...ai criteriile alandala, si nu stii ce vrei.
ia un pix o hartie si pune-te la masa seara in 2 si scrie ce vreti voi de la urmatoarea masina.
apoi la fiecare notati de la 1 la 5 fiecare criteriu. amandoi acordati note.
faceti suma si vedeti pt viiorul apropiat ce e nevoie.
cati ani vrei sa tii masina?
cat timp mai plimbi carucior cu ea?
mai vrei alta mogaldeata in acesti ani?
etc...
ia un pix o hartie si pune-te la masa seara in 2 si scrie ce vreti voi de la urmatoarea masina.
etc...
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
corect tomita
cataline, esti praf
tereacu mah, mai bine ia-ti un logan mcv diesel si gata, le imbini pe toate (oarecum)
cataline, esti praf
tereacu mah, mai bine ia-ti un logan mcv diesel si gata, le imbini pe toate (oarecum)
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Chestia cu pixul si hartia e exclusa din start. Eu sunt mai superficial cand vine vorba de schimbat masina, daca gasesc una sa-mi placa o cumpar si gata, chiar daca un an de zile am cautat altaTomita scrie:deci cata man esti praf...ai criteriile alandala, si nu stii ce vrei.
etc...
Pai n-am implinit 2 ani cu nici o masina, nu vad de ce urmatoarea ar fi mai de durata...
Caruciorul a iesit din meniu de anul trecut.
Nu mai vreau nici o mogaldeata; ce inseamna acesti ani? 2, 10?
N-are rost sa ma pun la masa cu nevastamea sa scriem ce vrem de la urmatoarea masina... atata timp cat eu sunt multumit de alegerea pe care am facut-o si ea e multumita. Ea nu se implica.
O sa fie interesata cand se va pune problema de masina ei, momentan nu e cazul.
Deci, ca sa fiu mai explicit, criteriile mele pot fi foarte schimbatoare in functie de ce gasesc. Nu fac un mare caz din asta, ce o sa pice o sa pice, am facut aici o lista sa vad si altii cam ce viziuni au despre masinile pe care le-am ales. Atata tot.
Nu e cazul sa depun atata stres pentru alegerea unei masini, sunt alte lucruri mai importante in viata care merita mai multa atentie
Foarte posibil sa gasesc la un dealer o mazda 6 sa imi placa si sa aiba acolo de exemplu un C5 bine dotat si bun la bani...sau o alfa 159 sau un saab 9-3 sau un logan mcv si sa ma intorc cu oricare din ele acasa. Cam asta's eu
- emicald
- Marca si model masina: Citroen C4 thp
Serios acuma, de ce totusi nu te orientezi spre un Mondeo? Cred ca e cea mai onesta masina din clasa ei, sta foarte bine pe drum, are spatiu mare in interior (preferabil varianta cu hayon), finisaje corecte, si in plus, cred ca sint puzderie de service-uri si dealeri. Sau tocmai asta nu-ti place?
ca e prea comuna?
Cred ca ai gasi una in banii aia destul de bine echipata si exploatata decent.
Cred ca ai gasi una in banii aia destul de bine echipata si exploatata decent.
C4
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
eu iti ziceam ca de obicei cand dai cu banii (suficient de multi) te mai si gandesti.
dar nah. alegerea ta. iti doresc sa iti placa cat mai mult masina care o vei lua.
nu faci caz cu mine si nu tre sa imi explici ca nu te iau la rost doamne fereste.

dar nah. alegerea ta. iti doresc sa iti placa cat mai mult masina care o vei lua.
nu faci caz cu mine si nu tre sa imi explici ca nu te iau la rost doamne fereste.
Led there b:LIGHT
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Pai n-ai gasit nici o masina care sa te multumeasca de fapt. Asta cu schimbatul masinii la fiecare 2 ani e o chestie cit se poate de deplasata punind problema corect.catalin4u24 scrie: Pai n-am implinit 2 ani cu nici o masina, nu vad de ce urmatoarea ar fi mai de durata...
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- cpv_13
- Numar Inmatriculare: VL 21 CPG
Daca nu se pune problema de copil (daca am inteles corect) nu inteleg de ce cauti masina de familist...
Ia-ti o Mazda 3 (ma toaca nevasta-mea ca-i place la nebunie...
), evetual versiunea "Mituc" sa te faca sa zambesti si ai rezolvat problema.
sau daca vrei sa te "dai familist" ia-ti un Audi RS6 - gasesti ceva decent in 20-30 mii euro
Ia-ti o Mazda 3 (ma toaca nevasta-mea ca-i place la nebunie...
sau daca vrei sa te "dai familist" ia-ti un Audi RS6 - gasesti ceva decent in 20-30 mii euro
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
1.6 HDI 92 CP
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Nu se pune problema de inca un copil
, ca unul il am deja. Mazda ca a lui mituc ?
Pai si aici e scumpa asigurarea la 2,4 nu numai in Romania.
Masina o sa aiba 2L si va fi turbo, benzina sau motorina, cum o pica
Masina o sa aiba 2L si va fi turbo, benzina sau motorina, cum o pica
-
dimabogdan
Ai idee ce costuri de intretinere sunt la RS6?Sau la A6 3.0 diesel? O revizie oficiala ajunge cam 3200 de lei si una pe sub mana, 2000.Sau cat ajung taxele in UK ptr. asa ceva?Sau ca in Londra platesti taxa de aglomeratie mai mare ptr. orice 4x4 fie el Fiat Panda sau Range Rover?Intreb, ptr. ca e al doilea post in care-i dai cu toroapa aia de masina.Asa ca idee, multi si-au luat masini premium SH cu 20-30k de euro, cu credit sau cu banii de paine si acum isi tin "bolizii" in fata blocului ptr. ca nu au bani de distributie sau au indoit capota si bara si bani canci.
Parerea mea este ca ptr. a detine o masina in Anglia trebuie tinut cont strict de conditiile de acolo, unde motoarele sunt taxate in functie de cilindree, emisii de CO2 etc. nu ca la noi, unde e inca boierie.Apoi vine si problema asigurarilor care si ea depinde de mai multi factori.
Parerea mea este ca ptr. a detine o masina in Anglia trebuie tinut cont strict de conditiile de acolo, unde motoarele sunt taxate in functie de cilindree, emisii de CO2 etc. nu ca la noi, unde e inca boierie.Apoi vine si problema asigurarilor care si ea depinde de mai multi factori.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Da, pai dupa cum observi eu ignor propunerile de genul asta. Unii oameni pur si simplu se baga in seama din lipsa de ocupatie.
Noi vorbim aici de masini decente cat de cat accesibile de cumparat si intretinut de un om normal si el o tine p-a lui cu RS6
Nu ma "dau" familist, chiar sunt, si acum te rog canta la alta masa
Noi vorbim aici de masini decente cat de cat accesibile de cumparat si intretinut de un om normal si el o tine p-a lui cu RS6
Nu ma "dau" familist, chiar sunt, si acum te rog canta la alta masa
-
dimabogdan
Nu-ti ziceam tie, ci lui cpv_13, care pare total in afara problemei.
Eu raman la parerea mea, Mazda fiind cea mai fiabila dintre cele expuse acolo, castiga.Mult noroc la cumparaturi
Eu raman la parerea mea, Mazda fiind cea mai fiabila dintre cele expuse acolo, castiga.Mult noroc la cumparaturi
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
-
dimabogdan
Nu-ti ziceam tie, ci lui cpv_13, care pare total in afara problemei.
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Da, mi-am dat seama, si eu tot la adresa lui cpv_13 vorbeam 
- cpv_13
- Numar Inmatriculare: VL 21 CPG
nu inteleg tonul si de ce va inflamati.
Ca fapt divers: un RS6 il gasesti si pana in 20000 (unul decent). E mare, are portbagaj cat China si e o masina care te face sa te simti bine - daca nu te intereseaza consumul.
In fine, daca voi vreti sa discutati pe tonul asta (mirc de mahala) eu ma retrag.
Va urez o zi placuta.
Ca fapt divers: un RS6 il gasesti si pana in 20000 (unul decent). E mare, are portbagaj cat China si e o masina care te face sa te simti bine - daca nu te intereseaza consumul.
In fine, daca voi vreti sa discutati pe tonul asta (mirc de mahala) eu ma retrag.
Va urez o zi placuta.
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
1.6 HDI 92 CP
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Pai tocmai , tu ii zici de masini de 20 de mii de euro si motoare nesimtite , cand el a facut topicul numai cu motoare de 2.0 . El vinde kia pe cateva mii de euro , pana in 10 si tu ii zici de 20 de mii .