set parfum
-
daniel
set parfum
vreau si eu set din ala de trei rezerve. la ats e 120 ron iar in bulgaria la ruse era 28 leva. mai are cineva drum?
1,6i 110cp Urban Jungle Noir
B 54 UEK
B 54 UEK
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Eu am luat de la suceava set de 3 cu vreo 60RON 
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
schumi
hai sa va dau un sfat, nu e ca si originalul dar se apropie f mult.
la mol, petrom, omv etc se gasesc parfumuri de masina care sunt lichide intr-un tub de plastic caruia i se taie partea de sus si prin evaporare miroase. ceea ce ne intereseaza pe noi este totusi lichidul dinauntru, parfumat dealtfel.
acest lichid poate fi tras afara cu o seringa si injectat in suportul/parfumul original, bineinteles cu acelasi miros. eu am gasit de vanilie si menta. si am cumparat cate un parfum mirositor din fiecare (cam 3 lei bucata) si injectez 1 data pe saptamana in parfumul corespunzator.
la mol, petrom, omv etc se gasesc parfumuri de masina care sunt lichide intr-un tub de plastic caruia i se taie partea de sus si prin evaporare miroase. ceea ce ne intereseaza pe noi este totusi lichidul dinauntru, parfumat dealtfel.
acest lichid poate fi tras afara cu o seringa si injectat in suportul/parfumul original, bineinteles cu acelasi miros. eu am gasit de vanilie si menta. si am cumparat cate un parfum mirositor din fiecare (cam 3 lei bucata) si injectez 1 data pe saptamana in parfumul corespunzator.
C4 1,6i 16v hatchback noir obsidien, d-aia din jungla
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
-
daniel
am luat de la ats 2 flacoane cu 60 ron. "ambre santal" miroase f tare cutia dar pus in masina mai deloc, am renuntat si la fumat in masina si tot nu il simt, ala de vanilie e cel mai puternic. oricum recomand si butoiasul care miroase a pepene (in orice hypermarket 13,5 ron) .
1,6i 110cp Urban Jungle Noir
B 54 UEK
B 54 UEK
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
pe post de odorizant foarte bune mi se par si chestiile alea in cutie de tabla pe care trebuie sa o desfaci ca pe o conserva `my shaldan` sau nush cum se numesc (se gasesc mai nou in toate benzinariile aproape).
cica sunt made in japan.
Imi placeala de Lime.
Cat despre odorizantul default al C4ului se simte, dar mai greu de catre sofer pentru ca e obisnuit.
Oricum, mirosul nu e puternic, e discret si e destul de misto.
In afara de astea, nu am gasit alt odorizant bun, cele ambipur care se pun pe aeratoare nu au nici un efect si chestiile atarnate de oglinda nu`mi plac.
cica sunt made in japan.
Imi placeala de Lime.
Cat despre odorizantul default al C4ului se simte, dar mai greu de catre sofer pentru ca e obisnuit.
Oricum, mirosul nu e puternic, e discret si e destul de misto.
In afara de astea, nu am gasit alt odorizant bun, cele ambipur care se pun pe aeratoare nu au nici un efect si chestiile atarnate de oglinda nu`mi plac.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Corect 
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
-
sebi
Re: set parfum
in legatura cu odorizantul de la citroen... am gasit o alta varianta muuult mai ieftina. recunosc, nu a fost ideea mea, dar functioneaza foarte bine. am cumparat de la bamboo un ulei parfumat(din ala de care se pune intrun suport sub o lumanare) si am umplut una din rezervele goale. sticluta e de 10ml si a costat in jur de 4 lei. stiu ca nu pare mult 10ml dar ajunge incat sa umpli de 4-5 ori rezerva aia. e fain ca are si picurator sticluta aia si torni foarte usor in rezerva. fiind un ulei , nu ceva pe baza de alcool nu are cum sa iti curga pe bord si sa topeasca ceva pe acolo(am vazut la un moment dat o poza cu un bord de c4 topit).
eu sunt de parere ca e mult mai practic asa. la cat costa o sticluta de aia nu e o problema daca iti iei o aroma si nu iti place. plus ca ai multe arome din care sa alegi.
eu sunt de parere ca e mult mai practic asa. la cat costa o sticluta de aia nu e o problema daca iti iei o aroma si nu iti place. plus ca ai multe arome din care sa alegi.
-
spooky
- Numar Inmatriculare: B-112-UFO
grija mare sa nu puneti prea mult lichid prea mult in rezerva originala...
asa am facut eu si am avut probleme pe urma la scoaterea ei (cel putin asa mi-au explicat cei de la ProMotor).
asa am facut eu si am avut probleme pe urma la scoaterea ei (cel putin asa mi-au explicat cei de la ProMotor).
C4 1.6 HDi 110CP SX, gris fer, 299.000 km din 07/2006
Mitsubishi Pajero Sport GLS 2.5TD din 2003 - expeditii offroad
Radioamator YO3INP - Yeasu FT-8900 + antena fixa
Statie CB President Harry III ASC + antena fixa
INFOCON, RUFOn, UFOpedia, Statie Meteo
Mitsubishi Pajero Sport GLS 2.5TD din 2003 - expeditii offroad
Radioamator YO3INP - Yeasu FT-8900 + antena fixa
Statie CB President Harry III ASC + antena fixa
INFOCON, RUFOn, UFOpedia, Statie Meteo
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
cand dai drumu la caldura... se simte mirosul mai puternic
...
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
baty_san
a cui a fost ideea?sebi scrie:in legatura cu odorizantul de la citroen... am gasit o alta varianta muuult mai ieftina. recunosc, nu a fost ideea mea, dar functioneaza foarte bine. am cumparat de la bamboo un ulei parfumat(din ala de care se pune intrun suport sub o lumanare) si am umplut una din rezervele goale. sticluta e de 10ml si a costat in jur de 4 lei. stiu ca nu pare mult 10ml dar ajunge incat sa umpli de 4-5 ori rezerva aia. e fain ca are si picurator sticluta aia si torni foarte usor in rezerva. fiind un ulei , nu ceva pe baza de alcool nu are cum sa iti curga pe bord si sa topeasca ceva pe acolo(am vazut la un moment dat o poza cu un bord de c4 topit).
Don't steal...goverment hates competition!
-
sebi
sincer nu stiu, am citit pe alt forum. dar de ce esti asa uimit?
eu am pus mai mult, dar am scos aia dupa 2-3 sapt sa o umplu la loc. nu am avut probleme la scoatere ca inca era ud acel ulei, dar cand am vazut ca a curs acolo am luat un betigas de urechi si am curatat acolo.
eu am pus mai mult, dar am scos aia dupa 2-3 sapt sa o umplu la loc. nu am avut probleme la scoatere ca inca era ud acel ulei, dar cand am vazut ca a curs acolo am luat un betigas de urechi si am curatat acolo.