In alta ordine de idei, saptamana trecuta l-am bagat pe Tux in lucru, i-am reparat aripa spate dreapta pe care i-o atinsese Cristina (wifey) in parcarea subterana de la ea de la birou - nu a iesit perfect, dar a iesit mai mult decat ok (oricum, pentru sanatatea mea mintala, am renuntat la a ma mai astepta la lucrari perfecte de la service-urile Citroën, sau orice alt service din Romania for that matter).
Apoi, i-am facut ITP-ul pentru ca expira saptamana asta si cu aceasta ocazie am schimbat:
- capete de bara
- bielete de directie
- bielete anti-ruliu
- discuri frana fata
- placute frana fata-spate
In week-end sau cel tarziu saptamana viitoare ii pun incalzire in scaune (am un prieten bun care se ocupa cu import de asa ceva)...
Apoi, ma gandesc serios la huse originale din velur sau tapiterie din piele - dar nu voi lua o decizie pana nu gasesc ceva super-profi (apropos, aveti recomandari in acest sens?!? vreau sa iasa ceva de bun gust).
Apoi, dupa sarbatori, la inceputul anului viitor ii fac revizie + distributie si ma gandesc serios daca sa-i schimb si ambreiaj-ul (probabil ca il voi schimba).
Apoi, in aprilie ii dau jos anvelopele de iarna si ii pun anvelope noi de vara si masinuta va fi ca noua
Cam asta e.
Cheers,
Sam
PS: Oricum, arata ca noua - chiar sunt mandru de cum am reusit s-o pastrez in toti acesti ani