SAMmy's Tux

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Exosphere
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi

Re: SAMmy's Tux

Mesaj de Exosphere »

Ce culoare are masina ta acum? Din pacate nu mai merg pozele de mai sus si nu stiu (insa banuiesc negru). Rouge Aden este o culoare minunata si cu siguranta arata bine pe C4, mai ales coupe. Daca vrei sa ii schimbi culoarea integral, lucrarea o sa te sara de cel putin 1000 euro. Ideea cu jante albe si capacele de la oglinzi e ok (cu capacele albe mai mult), amandoua merg cu siguranta. Ar arata cam asa:
Imagine (la combinatia de culori ma refer).

Cat despre covorase, incearca la dezmembrari, poate reusesti sa iei doar unul in stare buna :lol: / ori un set foarte ieftin din care folosesti doar un covoras (incearca praktiker, metro, selgros, etc.).

Mai pune poze cu Tux :)
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

Sunama pt huse ! 0720333413
Eu leam făcut cu mai puțin de 100 EUR si erau impecabile
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

Pt varianta huse auto vezi si in Otopeni la http://autotex-huseauto.blogspot.ro/201 ... -2010.html" onclick="window.open(this.href);return false; . Undeva la vre`o 450 de lei este setul si am inteles ca lucreaza bine . Daca ai timp treci pe la ei sa vezi exact la fata locului cum arata .
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

ii recomand si eu pe cei din otopeni, de la autotex, deoarece mi-am facut pana acum huse la 3 masini, lucrau bine si am fost multumit de lucrare :hi
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
SAMmy
My C4 Rocks!
Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Numar Inmatriculare: VN 29 SAM

Mesaj de SAMmy »

Tux e inca negru metalizat (Noir Obsidien) si da, ma batea gandul sa-l fac Rouge Arden... M-am interesat la SD Prestige si intr-adevar lucrarea costa ±4.000 de lei, insa in ceea ce priveste personalizarile, nu ei sunt oamenii cu care trebuie sa vorbesc...

Pentru jante, am gasit niste baieti foarte priceputi pe volvoclub si mercedesclub care fac sablare de profunzime cu oxid de aluminiu si vopsire in camp electrostatic cu vopsea speciala - ies jantele ca din fabrica - michteaux michteaux... faza e ca nu sunt convins daca pot sa faca si capacele centrale care sunt din plastic (eu am de C6 pe masina)...

Iar in ceea ce priveste capacele oglinzilor retrovizoare si pavilionul cu model checkerboard trebuie sa iau legatura cu niste vopsitori meseriashi, care se ocupa de tuning, ca pe a service-urile pe la care am fost nu se baga niciunul si parca nu am chef de colantare - it's not the same thing...

In rest, vreau intai sa-i pun incalzire in scaune si apoi sa-i fac huse din piele...

Intre timp insa, tre' sa ii repar o zgarietura mai urata pe care i-a facut-o sotia mea in parcarea subterana de la ea de la birou si sa-i fac ITP-ul...

Va tin la curent... Ca sa nu va fac totusi asteptari inutile, va anunt ca s-ar putea ca faza cu Rouge Arden si cu pavilionul si capacele oglinzilor in checkerboard si jantele albe sa ramana doar o idee frumoasa, dar sa nu se intample niciodata... Sunt prea perfectionist si m-am interesat destul de mult pe subiect si din feedback-ul primit am tras concluzia ca nu prea am cu cine sa fac lucrarea cu deplina incredere in ceea ce priveste calitatea si in aceste conditii prefer sa ma abtin...

Oricum, va anunt ca am alt proiect la care lucrez pe care il voi dezvalui in curand ;)
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

Asteptam
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
djmanianfs
Marca si model masina: BMW F10 520D LCI 2012

Mesaj de djmanianfs »

Pt Samy : ai gasit undeva sa-ti montezi incalzire in scaune?
Ex: Citroen C4 coupe 1.4 16V 2005, Gri Iridis
Actual: BMW F10 520D LCI 2012, Black Saphire Metalic 475
SAMmy
My C4 Rocks!
Citroën C4 Coupé VTR

Mesaj de SAMmy »

djmanianfs scrie:Pt Samy : ai gasit undeva sa-ti montezi incalzire in scaune?
Dap, am un prieten care aduce sisteme beton cu folie carbon, nu cu rezistenta si are si un montator priceput, daca te intereseaza, PM me si iti dau acolo detalii... Asa informativ e vreo 2-300 de lei toata chestia - sistem + montaj pentru scaunele fata... In w/e sau next week cel tarziu ii fac acest upgrade lui Tux (e musai) ... ;)
Ultima oară modificat Mar Noi 13, 2012 3:43 pm de către SAMmy, modificat 1 dată în total.
SAMmy
My C4 Rocks!
Citroën C4 Coupé VTR

Mesaj de SAMmy »

In alta ordine de idei, saptamana trecuta l-am bagat pe Tux in lucru, i-am reparat aripa spate dreapta pe care i-o atinsese Cristina (wifey) in parcarea subterana de la ea de la birou - nu a iesit perfect, dar a iesit mai mult decat ok (oricum, pentru sanatatea mea mintala, am renuntat la a ma mai astepta la lucrari perfecte de la service-urile Citroën, sau orice alt service din Romania for that matter).

Apoi, i-am facut ITP-ul pentru ca expira saptamana asta si cu aceasta ocazie am schimbat:
- capete de bara
- bielete de directie
- bielete anti-ruliu
- discuri frana fata
- placute frana fata-spate

In week-end sau cel tarziu saptamana viitoare ii pun incalzire in scaune (am un prieten bun care se ocupa cu import de asa ceva)... ;)

Apoi, ma gandesc serios la huse originale din velur sau tapiterie din piele - dar nu voi lua o decizie pana nu gasesc ceva super-profi (apropos, aveti recomandari in acest sens?!? vreau sa iasa ceva de bun gust).

Apoi, dupa sarbatori, la inceputul anului viitor ii fac revizie + distributie si ma gandesc serios daca sa-i schimb si ambreiaj-ul (probabil ca il voi schimba).

Apoi, in aprilie ii dau jos anvelopele de iarna si ii pun anvelope noi de vara si masinuta va fi ca noua ;)

Cam asta e.

Cheers,
Sam

PS: Oricum, arata ca noua - chiar sunt mandru de cum am reusit s-o pastrez in toti acesti ani ;)
SAMmy
My C4 Rocks!
Citroën C4 Coupé VTR

Mesaj de SAMmy »

Introducing Sammy's Lex...

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine ImagineImagine
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

Masina e frumoasa , dar s`a voalat filmul :ok
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
dannnabs
Numar Inmatriculare: B 380 MID

Mesaj de dannnabs »

SAMmy, ti-am lasat un mesaj privat.
2008 Citroën C4 berlina facelift 1.4 90 CP
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

Super limuzina C6-le. Sa ai parte de drumuri line :drive App, frumoase jante :-X
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”