Apropo... Keia e de vanzare

Putin mai mult iti scade pretul mai ales ca e inmatriculata pe ROcommandorsteel scrie:poate doar sa-i mai scada putin pretul fata de una cu volan pe dreapta.
Tu stii ce ai zis aici ca nu inteleg o iotaAiurica scrie:Care este! Goagel
commandorsteel scrie:e destule masini cu volanul pe stanga.........

ce ai de gand sa iti iei ?catalin4u24 scrie:Apropo... Keia e de vanzare
catalin4u24 scrie: ......dar n-am eu fata de bmw... .

M-am obisnuit mai repede decat m-as fi asteptat. In prima zi cand am coborat dupa ferri pe partea stanga, a fost oribil, simteam ca n-am loc pe strada, ma simteam handicapat, insa dupa cam doua saptamani de condus asa, m-am obisnuit si pot spune ca acum nu mai am nici o problema, merg la fel de relaxat ca si cum mergeam acasa in Romania. Nasol e cand trebuie sa depasesti si nu e decat o banda pe sens ca nu ai vizibilitate, sau cand dai prioritate in rond (de dreapta), sau cand nu vezi bordurile in rond etc... e practic ca si cum ai conduce la noi cu volan pe dreapta.emicald scrie:Te-ai obisnuit usor cu traficul pe partea gresita? Eu am fost in primavara acolo si n-am condus, dar nu am reusit sa ma familiarizez nici un pic (ma uitam invers cind traversam, etc.) cred ca mi-ar lua o vesnicie sa ma imi schimb simturile...
Nu e aglomerat acuma la Londra? am auzit ca e jale, mai ales in zona cu complexul olimpic.