Zgomot directie

Scrie răspuns
sherbyyy
Numar Inmatriculare: SRB

Zgomot directie

Mesaj de sherbyyy »

:hi

De curand am un zgomot in mers la schimbarea directiei intr-o anumita pozitie a volanului. Prima data am observat doar pe stanga, dar ulterior am observat ca si la viraj dreapta are acelasi zgomot. Este un uuit, vuvuit nu pare metalic si este intr-o anumita pozitie a volanului, iar in momentul in care se aude daca misc de volan se pierde, daca revin in acea pozitie revine..zgomotul nu se aude tot timpul..are momente..daca accelerez zgomotul se pierde..Am fost la service convins ca sunt rulmentii..Culmea, la service, au dat o tura..nu se mai auzea nimic..au fost verificati rulmentii si sunt ok. Zgomotul insa reapare din cand in cand...
Am verificat lichidul de servodirectie..este ok..
Unghiul de fuga l-am facut curand, cand am schimbat bielete si capete de bara..
Mai exact zgomotul a aparut la ceva vreme dupa schimbarea Kit-ului de distributie si pompa de apa..
Are cineva vreo parere, va rog?

1.6 HDI C4 Coupe 2008
mircea21
Numar Inmatriculare: b 777 asa

Re: Zgomot directie

Mesaj de mircea21 »

se poate atunci cand au umblat la distributie sa nu fi strans bine capacul ala de la distributie sau aceea aparatoare de la roata si de la viteza sa flambeze sau de la caldura sa se dilate plasticul si sa iti atinga de ceva pe acolo( roata bucsa bara stabilizatoare eu stiu ce se mai misca cand invarti volanul) fa o verificare la roata drapta fata
ESTE DOAR O PARERE
sherbyyy

Mesaj de sherbyyy »

Asta cu capacul de la distributie o banuiesc si eu..trebuie sa verific..Rotile au fost verificate, sunt ok.Ma mai gandesc si la trenul de rulare unde se aude uneori o bataie pe la picioare in dreapta..
ms oricum pentru ajutor :hi :hi
ioonutzz

Mesaj de ioonutzz »

Salut,am un citroen c4 in 2 usi,1.6 hdi,si as avea nevoie de o elice la electroventilator sau in electroventilator cu totul,ca in urma unui accident s-a rupt o paleta si acum face urat rau de tot,trepideaza,si daca aveti idee de la ce poate sa curga uleiul de la servo prin capacul de umplere ulei,acel capac are o gaurica prin care curge acest ulei,si cand iau de volan spre stg aproape de capatul cursei se aude un zgomot ca si cum ar face presiune in ceva.Poate aveti idee despre ce am scris mai sus astept un raspuns.
sherbyyy

Mesaj de sherbyyy »

Piese gasesti la dezmembrari..iar acel zgomot de presiune poate disparea daca schimbi uleiul de servo la un service autorizat..nu cunosc exact cauza..dar la mine a mers..poti pune un ulei FLUIDE DA 1L, gasesti pe net sau in reprezentanta.
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”