Problema aer conditionat/aeroterma
-
veleacip
Problema aer conditionat/aeroterma
Salutare,
Sunt un nou posesor de C4 - am achizitionat masina de curand si am o problema cu aerul conditionat.
Pe partea pasagerului scoate numai aer fierbinte - din cate am citit pe acest forum pare sa fie o problema care poate fi rezolvata cumparand un kit special.
Daca este cineva din Bucuresti care ar putea sa-mi dea cateva detalii legate de pret (manopera+kit) si un service unde as putea rezolva situatia.
Multumesc!!!
Sunt un nou posesor de C4 - am achizitionat masina de curand si am o problema cu aerul conditionat.
Pe partea pasagerului scoate numai aer fierbinte - din cate am citit pe acest forum pare sa fie o problema care poate fi rezolvata cumparand un kit special.
Daca este cineva din Bucuresti care ar putea sa-mi dea cateva detalii legate de pret (manopera+kit) si un service unde as putea rezolva situatia.
Multumesc!!!
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
Re: Problema aer conditionat/aeroterma
de curand nu cred ca si-a mai schimbat cineva.
ca service...ori reprezentante ori service de cartier ori singurel in fata blocului...
ptr restul... ii dai cautare si gasesti pe forum
ca service...ori reprezentante ori service de cartier ori singurel in fata blocului...
ptr restul... ii dai cautare si gasesti pe forum
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
veleacip
Salutare,
Vroiam un raspuns mai in detaliu privind service-ul...pentru ca ieri am sunat la 4 service-uri care lucrau pentru citroen si fiecare mi-a dat un pret diferit pentru manopera.
Unii mi-au spus ceva de 8 milioane...alti de 6...altii de 3....care ar fi mai ieftini si mai ok?:)
Multumesc!
//Ciprian
Vroiam un raspuns mai in detaliu privind service-ul...pentru ca ieri am sunat la 4 service-uri care lucrau pentru citroen si fiecare mi-a dat un pret diferit pentru manopera.
Unii mi-au spus ceva de 8 milioane...alti de 6...altii de 3....care ar fi mai ieftini si mai ok?:)
Multumesc!
//Ciprian
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
In Bucuresti ai 3 serviceuri Citroen:
a. Prestige
b. Radacini
c. Teneo Motors
Langa Bucuresti, ai Cartec Pitesti!
La ce serviceuri ai primit acele cotatii de pret? Mi se pare o diferenta enorm de mare intre ele!
a. Prestige
b. Radacini
c. Teneo Motors
Langa Bucuresti, ai Cartec Pitesti!
La ce serviceuri ai primit acele cotatii de pret? Mi se pare o diferenta enorm de mare intre ele!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
46rossi
- Numar Inmatriculare: Hd40RLA
Nu stiu preturile in Bucuresti, eu l-am schimbat anul trecut la citroen sibiu cu 300 de lei, cam asta cred ca ar fi pretul corect.
-
veleacip
Am reusit sa sun la Prestige si mi-au oferit un pret de maxim 3 mil pentru manopera si 70 ron pentru kit-ul respectiv.
Va multumesc pentru indicatii.
P.S. Maine am programare - revin cu un raspuns privind cele intamplate acolo.
Va multumesc pentru indicatii.
P.S. Maine am programare - revin cu un raspuns privind cele intamplate acolo.
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
mama fratioare 300 de lei sa mor daca le-as da ....
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- Juliu
- Numar Inmatriculare: B-14-KWD
Daca manopera depaseste de 4x pretul piesei, eu as spune pass. As plati doar daca trebuie sa dea motorul jos.
Mecanici destoinici si rezonabili la pret gasesti daca cauti, mai o recomandare, etc.
Mecanici destoinici si rezonabili la pret gasesti daca cauti, mai o recomandare, etc.
Citroen C4, 1.6 vti

-
veleacip
Se pare ca imi lipseste si un motoras din bord:) M-a ajuns undeva la 4.5 mil cu manopera + kit de reparatie + motoras.
In schimb mi-au schimbat toata cablaraia de la haion spate - au spus ca este o promotie si totul este gratuit. Aceasta schimbare costa 8 milioane in conditii normale...dar a fost un gest...sau doar o greseala de fabricatie si s-au simtit obligati sa o faca:).
Sambata ajung in service - va dau de veste
Salutari si spor la treaba!
P.S. De unde pot achizitiona acele device-uri mici pentru odorizant?...sau este mai simplu sa-l introduc intr-un lichid preferat si sa-l bag la loc?
Salutari!
In schimb mi-au schimbat toata cablaraia de la haion spate - au spus ca este o promotie si totul este gratuit. Aceasta schimbare costa 8 milioane in conditii normale...dar a fost un gest...sau doar o greseala de fabricatie si s-au simtit obligati sa o faca:).
Sambata ajung in service - va dau de veste
Salutari si spor la treaba!
P.S. De unde pot achizitiona acele device-uri mici pentru odorizant?...sau este mai simplu sa-l introduc intr-un lichid preferat si sa-l bag la loc?
Salutari!
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Este o campanie de rechemare pt problema cu cablajul spate.
Device-urile alea le poti lua de la reprezentanta.Eu am optat pt reincarcarea cartusului.L-am desfacut,am pus o hartie filtranta inauntru si l-am scufundat in parfum(CWS).
Device-urile alea le poti lua de la reprezentanta.Eu am optat pt reincarcarea cartusului.L-am desfacut,am pus o hartie filtranta inauntru si l-am scufundat in parfum(CWS).
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;