Galbeneaua mea :D
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
Re: Galbeneaua mea :D
daca nu incepe nimeni incep eu!
voma aia de la guma turbo mi se pare o porcarie!Faci ce vrei, e masina ta, stilul tau insa parerea mea e ca vrei sa fii doar la moda cu cacaturile alea!
Nu mi-o lua in nume de rau insa asa sunt eu...mai spun lucrurilor pe nume.
farurile arata f bine, la fel ca si masina.....voma nu!
voma aia de la guma turbo mi se pare o porcarie!Faci ce vrei, e masina ta, stilul tau insa parerea mea e ca vrei sa fii doar la moda cu cacaturile alea!
Nu mi-o lua in nume de rau insa asa sunt eu...mai spun lucrurilor pe nume.
farurile arata f bine, la fel ca si masina.....voma nu!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
- Numar Inmatriculare: PH-60-SMC
stickerul pe bara e si din ratiuni functionale, cum ar fi zgarierea destul de des in acea zona. e jdm style. multumesc pentru aprecieri oricum si pt sfaturi
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
e drept, am vazut ca e in voga dar e o idee care imi si place, si de aceea am decis sa o aplic. se pot scoate cand ma voi plictisi de ele, pana atunci, scot masina mai bine in evidenta
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
tot din ratiuni functionale poti vopsi doar buza de jos.....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Marfa masinuta, misto farurile, dar sunt 100% de acord cu aiurica... dar, da, ai si tu dreptate, iti scoate masina in evidenta .... NEGATIV
JDM Style pe frantuzoica ? inspirat ...
Adica, ai o masina clean, frumoasa, aranjata si BUM ! te loveste in freze cartoon-networkul dupa bara... FAIL....
Treaba ta, faci ce vrei, insa din punctul meu de vedere porcaria aia de stiker strica toata masina !
Adica, ai o masina clean, frumoasa, aranjata si BUM ! te loveste in freze cartoon-networkul dupa bara... FAIL....
Treaba ta, faci ce vrei, insa din punctul meu de vedere porcaria aia de stiker strica toata masina !
- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
Jdm style pe orice masina, de ce nu? Multumesc pentru critici, pentru aprecieri dar puteti fi mai open minded.. exisa poze pe net cu clio rs sticker bombed, pug rcz etc si arata excelent. Asa ca nu prea conteaza tara....nu vad de ce ar conta
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
M-ati injurat rau anti jdm-istilor
). Am luat o groapa in fata la parlament de am zis ca acolo imi ramane janta, masina, tot ce tine de partea stanga. Problema e ca am vazut ca flansa stanga este un pic mai ridicata de pe taler fata de cea de pe dreapta...se poate sa se fi deplasat? Intreb si eu...sunt cam crispat...janta nu e stramba la exterior...dar la interior cine stie ce o fi?
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Ai si experiente prin Buc cu gropi , borduri si chestii d`astea
Legat de stickere , desi sunt de aceeasi parere cu Aiurel si Catalin ca nu au ce cauta , daca vrei neaparat , cred ca era mai inspirat daca imbracai eventual carcasele de la oglinzi ... ce ai pus tu e prea mult , nu se pupa deloc ... dar nah , noi nu suntem open minded ca generatia asta noua
Legat de stickere , desi sunt de aceeasi parere cu Aiurel si Catalin ca nu au ce cauta , daca vrei neaparat , cred ca era mai inspirat daca imbracai eventual carcasele de la oglinzi ... ce ai pus tu e prea mult , nu se pupa deloc ... dar nah , noi nu suntem open minded ca generatia asta noua
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
Da, zona aia e blestemata...sper sa nu fi patit nimic suspensia...dar teoretic nu prea are ce, ma gandesc...iar janta fiind oem, sper sa reziste mai bine decat una normala, aftermarket, cu toate ca tot producatorii mari (ronal, oz etc) fac si jantele oem. Iar legat de stickere...mie chiar nu mi se pare ca da rau...live e mult mai aratoasa, sincer.
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Nu sunt anti jedeme dar personal consider ca strict pe masina ta nu isi au locul... Personal... Insa daca tu te simti bine si iti place atunci e ok, asta conteaza cel mai mult... Ca nu-ti faci ceva sa placa la publuc, faci sa-ti placa tie...
Imi pare rau pentru patanie...
Drumuri bune!
Sent from Tapatalk 2
Imi pare rau pentru patanie...
Drumuri bune!
Sent from Tapatalk 2
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
Se intampla..sper sa nu fi rupt flansa, de asta sunt cel mai crispat...sau sa fi strambat janta. Mie imi place cum a iesit, si da, am facut-o pentru mine, ca de altfel tot ce am facut la masina pana acum.
P.S. Unde imi recomandati si mie un service bun de roti in Buc?Sau Autosoft e cel mai bun?
P.S. Unde imi recomandati si mie un service bun de roti in Buc?Sau Autosoft e cel mai bun?
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
ia de volan maxim stanga si uita te la flansa! Apoi maxim dreapta si la fel!Motzoi C4 scrie:M-ati injurat rau anti jdm-istilor). Am luat o groapa in fata la parlament de am zis ca acolo imi ramane janta, masina, tot ce tine de partea stanga. Problema e ca am vazut ca flansa stanga este un pic mai ridicata de pe taler fata de cea de pe dreapta...se poate sa se fi deplasat? Intreb si eu...sunt cam crispat...janta nu e stramba la exterior...dar la interior cine stie ce o fi?
Daca o vezi ridicata mai mult este dusa!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
Una calda, una rece...Am fost la Autosoft sa verific jantele si sunt ok. Flansele s-au reasezat pe talere si stau simetric (adica practic fara luft) cand masina e cu rotile drepte.
Partea proasta....mi s-a crapat/fisurat/spart farul dreapta fata asa cum se vede in poze...

si nu stiu de la ce. Aseara am parcat masina era cu farurile intacte, impecabile. Azi de dimineata am gasit-o astfel...ce pot face, ati mai patit careva asa?
Partea proasta....mi s-a crapat/fisurat/spart farul dreapta fata asa cum se vede in poze...

si nu stiu de la ce. Aseara am parcat masina era cu farurile intacte, impecabile. Azi de dimineata am gasit-o astfel...ce pot face, ati mai patit careva asa?
- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
daca nu ma insel e cunoscuta problema asta pe farurile astea after-market, cred ca o sa ii mai faci o vizita lui Tomita sa schimbe sticla de cele stock(daca le mai ai) pe astea actuale