Am lovit masina
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Astea sunt cateva poze, la o calitate infecta.
Poze mai bune... maybe some other time...

Poze mai bune... maybe some other time...

merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
- DMX
- Fan C4
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
Din cate mi se pare ai avut noroc! Capota nu pare indoita. Restul sunt plastice, se schimba, sunt facute sa se faca praf ca sa disipe energie...
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
mah, nu e chiar asa lights, ai una bucata aripa lipsa, bara din fata rasa si oricum am impresia ca sunt rupte prostiile alea de prindere, bandou dus.
Cineva pe aici spunea de plastice ca sunt nasoale... pai daca era tabla arata mai rau, asa trebe sa iti puna alte alea, sa le vopseasca, asta daca nu cumva vin vopsite si in doua zile ai masina.
Lasa, bine ca a fost doar atat. Eu asta spun mereu: decat Doamne fereste o chestie grava, mai bine asa.
La ATS este o problema nasoala: nu dau masini la schimb. Poate strangem semnaturi sa trimita cei de la ats in Franta sa incercam sa schimbam cate ceva. Nu zic sa imi dea C6, insa un c4/c3 tot ar trebui atunci cand sta masina more then one week.
Cineva pe aici spunea de plastice ca sunt nasoale... pai daca era tabla arata mai rau, asa trebe sa iti puna alte alea, sa le vopseasca, asta daca nu cumva vin vopsite si in doua zile ai masina.
Lasa, bine ca a fost doar atat. Eu asta spun mereu: decat Doamne fereste o chestie grava, mai bine asa.
La ATS este o problema nasoala: nu dau masini la schimb. Poate strangem semnaturi sa trimita cei de la ats in Franta sa incercam sa schimbam cate ceva. Nu zic sa imi dea C6, insa un c4/c3 tot ar trebui atunci cand sta masina more then one week.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Pai de ce sa iti dea ATS masina la schimb cand tu o lovesti cu mana ta? In cel mai bun caz ti-ar da societatea unde ai Casco nu ATS.
ATS sa iti dea masina cand iti crapa motorul sau alde d-astea ce tin de garantie.
ATS sa iti dea masina cand iti crapa motorul sau alde d-astea ce tin de garantie.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- DMX
- Fan C4
Masina nu o sa iti dea decat daca ai relatii fff bune (retineti fff bune ) la ATS , altfel ei nu au nici o vina ca ti-ai lovit tu masina si ti-o repari la ei .
La cate masini repara voi va dati seama cate masini ar trebuii sa dea . Aia care au masina lovita de sta prin service 3-4 luni ....ce sa le faca sa le dea masina ca ei nu au fost atenti ...... eu ii inteleg .
Acuma ,daca esti prieten cu Tariceanu , ai un C6 si ti-l faci praf , o sa iti dea o masina la schimb
La cate masini repara voi va dati seama cate masini ar trebuii sa dea . Aia care au masina lovita de sta prin service 3-4 luni ....ce sa le faca sa le dea masina ca ei nu au fost atenti ...... eu ii inteleg .
Acuma ,daca esti prieten cu Tariceanu , ai un C6 si ti-l faci praf , o sa iti dea o masina la schimb
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
-
dumiflo
- The Citroen C4 man
-
Atomiku
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
@dumiflo: Nu-mi iau alta... deocamdata 
@atomiku: stau pe Panduri (marriot), iar prin Dristor trec doar cand merg la mare, deci rar
@atomiku: stau pe Panduri (marriot), iar prin Dristor trec doar cand merg la mare, deci rar
-
stefan_zzz
salutare!acum am venit din vacanta de prin strainatati..ideea e ca am venit cu ea lovita.In Belgrad m-a lovit pe autostrada un sloven in fund.nu e foarta zgariata dar trebuie facuta clar.o sa incerc sa pun poze.am o dovada in sarba de la politie si copie dupa asigurarea tipului.....cam ce treb facut ca sa se repare pe asig lui?
Merci
Merci
C4 Coupe ice pack 1.6 HDI Noir Obsidien
AG-79-STF
AG-79-STF
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
poti incerca sa o faci pe casco si sa recupereze ei mai departe
-
rova
@stefan_zzz: Un accident similar ieri dimineata la 7.50. Oprit regulamentar in dreptul trecerii de pietoni aud la un moment dat scrasnet de frane, apuc sa ridic privirea in oglinda si vad cum vine vijelios o Solenza, inima se face cat un purice si ... o busitura zdravana.
Avarii eu: lampa de ceata sparta, suport numar crapat, numar usor indoit, trei zgarieturi pe bara.
Avarii Solenza: faruri sparte, bara fata sparta, grila radiator crapata. Nu am sesizat daca s-a deformat si capota sau aripile.
In mod surprinzator, masina a rezistat eroic, dar mult timp pierdut cu formalitatile, intocmire dosar de dauna, reparatie (masina va fi imobilizata cel putin doua zile pentru vopsitorie, conform declaratiei celor de la service).
Avarii eu: lampa de ceata sparta, suport numar crapat, numar usor indoit, trei zgarieturi pe bara.
Avarii Solenza: faruri sparte, bara fata sparta, grila radiator crapata. Nu am sesizat daca s-a deformat si capota sau aripile.
In mod surprinzator, masina a rezistat eroic, dar mult timp pierdut cu formalitatile, intocmire dosar de dauna, reparatie (masina va fi imobilizata cel putin doua zile pentru vopsitorie, conform declaratiei celor de la service).
C4 Urban Jungle 1,6 HDi 16V 110 5p 2006 Rosu Lucifer