Salutare !
Am si eu nevoie de putin ajutor: Butonul din mijloc(cel care ar fi destinat deschiderii protbagajului) nu face absolut nimic . Se poate face ? daca da , cum?
Si miar mai placea ca atunci cand inchid masina, sa se inchida si geamurile. Pentru asta ce trebuie facut ?
Ajutor telecomanda cheie
-
iavladu
- Numar Inmatriculare: B-???-VLD
Ajutor telecomanda cheie
C4 coupe 1.6i 110cp 2007
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Re: Ajutor telecomanda cheie
Ca sa inchizi si geamurile , tine mai mult apasat pe buton cand inchizi usile
Butonul din mijloc , de fapt aprinde farurile ( faza scurta ) . Daca tu ai un portbagaj desenat pe carcasa , este pt ca e after-market . Exista si carcase after market cu farurile desenate in loc de portbagajul ala
Butonul din mijloc , de fapt aprinde farurile ( faza scurta ) . Daca tu ai un portbagaj desenat pe carcasa , este pt ca e after-market . Exista si carcase after market cu farurile desenate in loc de portbagajul ala
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Pt inchiderea geamurilor faci cum a zis Alex, iar daca vrei tu neaparat sa se deschida portbagajul din butonul din mijloc se poate rezolva cu interfata de diagnoza.
-
iavladu
- Numar Inmatriculare: B-???-VLD
Mersi frumos pentru raspunsuri !
Inchiderea geamurilor functioneaza, iar portbagaju sau farurile nu ma intereseaza neaparat asa ca totul e ok .
O zi faina !
Inchiderea geamurilor functioneaza, iar portbagaju sau farurile nu ma intereseaza neaparat asa ca totul e ok .
O zi faina !
C4 coupe 1.6i 110cp 2007