Golden Lion
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
Re: Golden Lion
de curiozitate cat a ajuns kit ambreiaj???
- Asgard
- Marca si model masina: PGT 607
Daca nu-i pui si inscriptia V6 TDI nu ai facut nimic
De abia astept sa urci softul, atunci sa vedem cum se misca cu adevarat.
De abia astept sa urci softul, atunci sa vedem cum se misca cu adevarat.
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
@fanut ambreiajul LUK cu autoreglaj 1000 ron , kevlar pe el 360ron , montej 600 ron .
@Andrei ( Asgard ) si eu abia astept sa treaca mia de km pt ambreiaj sa pun si softul
@Andrei ( Asgard ) si eu abia astept sa treaca mia de km pt ambreiaj sa pun si softul
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
Adica s-au batut fibre de kevlar pe disc...
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Interesanta procedura. Efectiv s-au batut sau s-au aplicat peste garniturile de frictiune ale discului un strat de kevlar ?
- skater
- Numar Inmatriculare: ph-07-vfw
Salut , s-au dat jos ferodourile de pe discul nou si s-au batut alte placi de kevlar pe disc ... din cel stock a ramas decat miezul
Arata ca un ambreiaj stock ...
In cazul unui ambreiaj ceramic ... el arata cam asa (cam acelas principiu numai ca sunt placute in loc de kevlar)

Se fac toate prostiile ... bani sa fie . Kevlarul este cea mai ieftina solutie pentru upgrade !
In cazul unui ambreiaj ceramic ... el arata cam asa (cam acelas principiu numai ca sunt placute in loc de kevlar)

Se fac toate prostiile ... bani sa fie . Kevlarul este cea mai ieftina solutie pentru upgrade !
Totcitro Serv - Atelier Citroen
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
de unde l-ai cumparat sau unde l-ai facut si cat te-a costat?alex82 scrie: Noul ambreiaj cu kevlar isi face treaba din plin .
metoda asta rezolva problema vesnica a citroenului cu privire la ambreiaj, tremurat plecare ... etc?
sau... de ce ai facut miscarea asta?
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
lelu_z
- Eolian
- Numar Inmatriculare: PH 88 SIA
alex a facut treaba asta pentru ca voieste sa mareasca puterea motorului, si nu voieste sa ii crape ambreiajul..sa inceapa sa ii patineze..etc..si sa ii tina la cuplu, cred?!
corect alex?
corect alex?
Si totusi se invarte!
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
@Comandor am cumparat ambreiajul nou de la un magazin , nu conteaza... l`am trimis la BV ( skater stie exact unde ) , a mai costat 360 ron batutul kevlarului . Nu pt tremurat am facut treaba asta , ci cum a zis si lelu , pt crestera puterii care urmeaza , sa nu crape ...
- commandorsteel
- PowerSteel
am inteles.
dar daca tot i-ai schimbat ferodourile... nu mergea sa le pui pe vechiul ambreiaj?
dar daca tot i-ai schimbat ferodourile... nu mergea sa le pui pe vechiul ambreiaj?
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Si nu era mai bine sa aibe si placa noua; si daca tot a dat jos cutia nu era fain sa schimbe si rulmentul de presiune ?! 
- skater
- Numar Inmatriculare: ph-07-vfw
Se merita atata munca sa pui pe vechiul ambreiaj kevlar ? ambreiajul vechi avea rulmetul foarte uzat , iar placa destula uzura ... + ca a patinat destula vreme si era destul de incalzita treaba acolo . Ambreiajul este compus din mai multe piese , iar toate se uzeaza ... nu poti pune 1 singura piesa noua si restu lasat asa....
Din fericire volanta este intreaga la alex si totul merge perfect ! Chiar nu ma asteptam sa mearga asa bine masina , cu un soft facut corect o sa fie o masina perfecta pentru strada ! Nu cred ca bate la ochi cu nimic

Din fericire volanta este intreaga la alex si totul merge perfect ! Chiar nu ma asteptam sa mearga asa bine masina , cu un soft facut corect o sa fie o masina perfecta pentru strada ! Nu cred ca bate la ochi cu nimic

Totcitro Serv - Atelier Citroen
- commandorsteel
- PowerSteel
corect. mersi