DVD player portabil cu suport de prindere pe tetiera

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

DVD player portabil cu suport de prindere pe tetiera

Mesaj de mituc »

Imi poate cineva recomanda un DVD player portabil, preferabil cu ecran de 9-10" si relativ usor, care sa aiba suport de prindere pe tijele de la tetiera?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Exosphere
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi

Re: DVD player portabil cu suport de prindere pe tetiera

Mesaj de Exosphere »

Ai nevoie neaparat de DVD player? E mai greu de gasit un suport care sa fixeze DVD-ul (pentru ca inclus in pachetul DVD-ului nu cred ca este si suportul), fiind format din 2 parti si ceva mai greu decat o tableta. Te poti orienta si pentru o tableta cu un port USB sau cititor SDHC, sa iti permita mobilitate mai mare. De asemenea DVD player de 9-10 inch este cam scump din cate stiu eu, adica se apropie de 1000 lei, suma in care gasesti lejer o tableta de 10 inch pentru care nu vei avea probleme la montat de tetiera.

Suportul asta 2-in-1 pare ok http://www.vexio.ro/suport-auto-2-in-1- ... 2i1_P32369" onclick="window.open(this.href);return false;
DVD Sony 9 inch http://www.sony.ro/product/portable-dvd/dvp-fx980" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

nu mai bine iti iei o tetiera cu dvd incorporat?
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

sau intreaba-l pe noul user "dinu razvan" de unde si-a luat dvd-urile, ptr ca am vazut ca are prinderi oarecum cum vrei tu.
uite o poza cu ce si-a montat:
http://postimage.org/image/4pjtqeget/
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Vazusem si DVD playere care nu aveau 2 module, cititorul de DVD fiind integrat in aceeasi carcasa cu display-ul (gen tableta). Una dintr-aia speram eu sa gasesc la 9-10", ca de 7 am vazut ca ar mai fi pe ici-colo.

Toate filmele pe care vreau sa le pun sint pe DVD-uri deci o tableta nu m-ar avantaja. Iar tetierele cu ecran de 9" sint cam rare si nu le-am vazut dindu-se decit la pereche, ori mie imi trebuie doar una. Mai mult, le-as fi putut gasi probabil pina la urma insa m-am trezit cu o saptamina inainte de a pleca in concediu si daca as comanda de pe ebay ajung la iarna.

commandorsteel, aparent este fix si exact ce-mi trebuie.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
cpv_13
Numar Inmatriculare: VL 21 CPG

Mesaj de cpv_13 »

Eu i-am pus juniorului un eeepc 901 pentru desene. Am luat un suport de minilaptop (parca de pe tehnicavizuala.ro - sau ceva de genul). Avantajul este ca ecranul nu este lucios, nu sare discu', pot tot timpul sa schimb playlist-ul - ii leg un hdd extern pe care pot sa pun la desene cat sa fac turul Europei.
Ai grija cat spatiu ai intre scaunel si tetiera. Fi-meu are acum suport de picioare... dupa prima zi a trebuit sai dezactivez totul: tastatura, touchpad, butoane speciale. Am un mouse mic in torpedou cu care ii dau drumul la desene... si la drum :)

Spor la cautari si concediu placut.
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”